Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Kiss to przeciętna farbowana ma rudo szatynka która zazdrości młodego wyglądu blond Agatce

Polecane posty

Gość Bicku

Agatka wygląda młodo i ładnie a zazdrośnica pisze że Agatka wygląda na 30 lat. Męskim okiem to Agatka wygląda na 18-20 lat mimo że ma 26 lat.

Gość Gość

Dzieci ma śliczne, bo tatuś ekstra facet jest

Gość Kiss

Jeśli Agatka wygląda na 20 lat, to ja na 10 🤣 jedyne, co się zgadza, że farbowana, ale bardziej brunetka niż szatynka. Ewentualnie ciemna szatynka. I nie farbowana na rudo, a na czerwono.

No, ale możesz pisać, co chcesz. 

Gość Kiss

Nawiasem mówiąc ja nie czepiam się urody Agaty, bo za urodę nikt nie może, napisałam tylko, że moim zdaniem spokojnie wygląda na swój wiek i że lepiej by jej było w bardziej naturalnie wyglądających włosach.

Natomiast uważam, że jest bardzo mało inteligentną osobą.

Gość Bicku

No i jest 🙂 te mamuśki to ciągle siedzą na forum i doopa rośnie 

Gość Agatka czepek

Kiss to ty piszesz pod moja nazwa na gazecie jeśli tak to proszę przestan

Gość Bicku
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Nawiasem mówiąc ja nie czepiam się urody Agaty, bo za urodę nikt nie może, napisałam tylko, że moim zdaniem spokojnie wygląda na swój wiek i że lepiej by jej było w bardziej naturalnie wyglądających włosach.

Natomiast uważam, że jest bardzo mało inteligentną osobą.

No dobra,  szczerze nic do ciebie nie mam ale pisząc że Agatka wygląda na 30 lat to przesadzilas mocno. Możesz jej nie lubić,  może co się ona nie podobać ale nie możesz negować faktu młodego wyglądu mojej słodkiej Agatki...  Nikt nie może tego negować...

Gość Kiss

Współczesne 30-latki wyglądają młodo, Agatka nie wygląda młodziej na swój wiek, tylko normalnie. Na 26-30 lat. 

Nie, Agata, nie piszę pod Twoim nickiem, po co bym miała to robić?

Gość Kiss

Młodo to wyglada Halle Berry jak na 5 dych.

Gość Bicku
5 minut temu, Gość Kiss napisał:

Młodo to wyglada Halle Berry jak na 5 dych.

A widziałaś ją na żywo? 😄

Gość Kiss
4 minuty temu, Gość Bicku napisał:

A widziałaś ją na żywo? 😄

Nie, ale Agatkę też widziałam jedynie na zdjęciach.

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Nie, ale Agatkę też widziałam jedynie na zdjęciach.

No jak dla mnie takie celebrytki to ciężko naprawdę ocenić, to taki bardziej wytwór medialny odpowiednio kadrowany w tv.

A co do Agatki to na filmikach wygląda jeszcze lepiej i młodziej niż na zdjęciach.Zdjecia jej w pełni nie oddają...

Gość Kiss

Niech wygląda jak chce, byleby już nie pisała brzydkich rzeczy o dzieciach, ich matkach i nie dodawała zdjęć dzieci z kupą.

Gość Bicku

Myślisz że ona tak złośliwie?  Ja myślę,  że jej jednak czegoś brakuje 😉

Gość Kiss

Tak, empatii i inteligencji.

Gość Bicku

Bobasa i cycków do pasa 😄

Gość Kiss

Ja zamierzam mieć dziecko (w przyszłości), ale nie obrażam ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci. Mają prawo do innych wyborów. A Agatka wyśmiewa się z dzieci oraz obraża ludzi, którzy mają albo chcą mieć dzieci - w wyjątkowo chamski sposób. 

Gość Kiss

Cycki do pasa to ma Noxelia, ale to też nie jej wina. Wkurzająca tylko była kiedyś, jak gadała nie na temat i tak samo trollowała ludzi z innym zdaniem.

Ja przyjmę na klatę, jak ktoś mi powie albo napisze wprost,  że jestem taka i owaka i spróbuje to udowodnić, ale hejtowania ludzi za inne wybory tolerować nie będę. Dyskusję tak.

Gość Bicku

Ja zamierzam mieć dziecko (w przyszłości), ale nie obrażam ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci. Mają prawo do innych wyborów. A Agatka wyśmiewa się z dzieci oraz obraża ludzi, którzy mają albo chcą mieć dzieci - w wyjątkowo chamski sposób. 

To jest taki jej infantylny sposób wyrażania swoich potrzeb i pragnień- taka jest moja hipoteza.

Gość Kiss

No więc przekaż temu zakutemu dzbanowi, infantylnie wyrażającemu swoje potrzeby, żeby przestała pisać o dzieciach i kupach, bo będę znów kasowała jej tematy, jak skasowałam już trzy. 

Nawiasem mówiąc, jakby Agata była gruba i miała 30 lat, pewnie pierwszy byś pisał, że jest wyjatkowo tępą dzidą, zdradzającą swojego faceta. A nie o jej potrzebach i pragnieniach 🤣

Gość Bicku

No mam takie fantazje,  żeby Agatkę regularnie przekarmiać, żeby się roztyła tak żeby już ode mnie nie odeszła xD 

Gość Kiss

Otyłość jest niezdrowa.

Utrzymuj ją, kupuj torebki za 10 000 i wakacje zagraniczne, to nie odejdzie. Tylko będzie innym mężczyznom wysyłać zdjęcia, pisać z nimi albo rozmawiać, czasem się spotykać, ale nie odejdzie.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Agatka wygląda młodo i ładnie a zazdrośnica pisze że Agatka wygląda na 30 lat. Męskim okiem to Agatka wygląda na 18-20 lat mimo że ma 26 lat.

Bez przesady Agata wygląda na swój wiek , młodo to wyglądają kobiety typu Selena Gomez z okrągłą dziecieca buzia 

Gość Bicku

Otyłość jest niezdrowa.

Utrzymuj ją, kupuj torebki za 10 000 i wakacje zagraniczne, to nie odejdzie. Tylko będzie innym mężczyznom wysyłać zdjęcia, pisać z nimi albo rozmawiać, czasem się spotykać, ale nie odejdzie.

Eee na torebki to ten jej fagas podobno skąpi,  ja bym jej kupował dużo więcej i drożej,  dużo pluszaków, ona lubi pluszaki,  zwłaszcza pluszowe jednorożki. 

Wspaniałe byłoby oglądać moją małą Agatkę z uszczęsliwioną miną obwieszoną drogimi prezentami :classic_love:

Gość Lato jak ze snu
6 minut temu, Przemek Adam Pravik napisał:

nikt nikogo nie utrzymuje, jej chłopak sporo zarabia i jej kupuje prezenty co jest normalne 

ja też bym swojej dziewczynie kupował takie torebki czy zabierał ją na wakacje

A na podpaski i krem Nivea bys dal ?

Gość Kiss

Tak jak tu czytałam jak narzekała na chłopaka albo chwaliła się prezentami od niego, a i tak pisała z Przemem.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Eee na torebki to ten jej fagas podobno skąpi,  ja bym jej kupował dużo więcej i drożej,  dużo pluszaków, ona lubi pluszaki,  zwłaszcza pluszowe jednorożki. 

Wspaniałe byłoby oglądać moją małą Agatkę z uszczęsliwioną miną obwieszoną drogimi prezentami :classic_love:

Skoro uważasz że Agata jest piękna to aż strach pomyśleć jakie bazyle mieszkają w twoim regionie,u mnie co druga blachara z bloku tak wygląda,bez obrazy 

Gość Kiss
9 minut temu, Przemek Adam Pravik napisał:

JAK CHCESZ MIEĆ DZIECKO TO CHODŹ NA SEKSY

Mam chłopaka i będziemy się starać o dziecko, ale jeszcze nie teraz.

Gość Kiss
8 minut temu, Przemek Adam Pravik napisał:

nikt nikogo nie utrzymuje, jej chłopak sporo zarabia i jej kupuje prezenty co jest normalne 

ja też bym swojej dziewczynie kupował takie torebki czy zabierał ją na wakacje

Ty jesteś Przemo? Przecież Ty nie zarabiasz.

Gość Gość
42 minuty temu, Gość Bicku napisał:

No jak dla mnie takie celebrytki to ciężko naprawdę ocenić, to taki bardziej wytwór medialny odpowiednio kadrowany w tv.

A co do Agatki to na filmikach wygląda jeszcze lepiej i młodziej niż na zdjęciach.Zdjecia jej w pełni nie oddają...

Kogo ty chcesz oszukać jelopie? Berry rzeczywiście wygląda młodo. Agatka to troll więc jak tu ocenić? Gdyby istniała to jest to zwykła i tępa karyna a ty masz pełne jaja więc się zachwycasz byle kim. I to jest prawda. Obleśny jesteś.