Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aspergerka2001

Niestety mam Zespół Aspergera...

Polecane posty

Gość Aspergerka2001

I dlatego w wolnych chwilach, zamiast spotykać się z przyjaciółmi (których oczywiście nie mam) siedzę przed kompem i trolluje po forach, a nawet to mi zbyt dobrze nie wychodzi. Nienawidzę tego ...ego Aspergera, chciałabym być normalna, ale nie jestem i nie będę. Mam dość życia, to sam ból i cierpienie 😞 Czekam z niecierpliwością na apokalipsę, ale wciąż nie przychodzi... 😞 

Gość Gość

Mam tak samo, jeżeli chodzi o brak znajomych i siedzenie na forach (niekoniecznie trolowanie) Ale u mnie to akurat wynika ze skrajnego introwertyzmu (osobowość schizotypowa i schizoidalna). Ale nie martw się, takich jak Ty czy ja (bez względu na przyczyny psychiczne) jest całkiem sporo wbrew pozorom. Znam nawet takie pary 😉 

Gość Aspergerka2001

Ech, ja nie znam drugiej takiej jak ja 😞 O byciu w parze nawet nie myślę, nie mam co marzyć. Z wyglądu może nie jestem najbrzydsza, ale co z tego skoro zachowuje się  jak upośledzona, a w zasadzie to upośledzona jestem. IQ mam niby dość wysokie, ale nie przekłada się to na umiejętność tzw. normalnego zachowania. Każdy kto spędzi ze mną trochę czasu widzi, że co się mną jest nie tak.

Gość Gość

Skąd ja to znam. Nie byłam nigdy zdiagnozowano, ale czuję się tutaj jak ktoś nieproszony. 

Gość Jan

Zespół Aspergera -  Jest często przypisywany ludziom, uchodzącym za ekscentrycznych. Mówi się, że są upośledzeni społecznie i mają problemy z komunikacją. Tymczasem upośledzeni są Ci, którzy to wymyślili. Żaden ponadprzeciętny, lub po prostu zdrowy umysł. Nie jest w stanie odnaleźć się w kretyńskich społeczeństwach i jego wyimaginowanych normach. Tym bardziej komunikować się z produktem bezmyślnej edukacji, która zabija ciekawość w najbardziej ciekawych świata istotach - dzieciach. Po czym sprowadza wszystkich do przeciętności. Żeby później każdy odchył od przeciętności, nazywać upośledzeniem.