Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola

prosze powiedzic mi czy lekarz moze wystawic mi zaswiadczenie ze moge opiekowac sie dzieckiem a choruje na schizofremie paranoidalna

Polecane posty

Gość jola

prosze ,moze ktos mial taki sam problem jak mam. ja choruje na schizofremie paranoidalna ,toczy sie sprawa opieki nad  dzieckiem , czy lekarz moze  wystawic zaswiadczenie ze moge sprawowac opieke  nad dzieckiem , bez uszczerbku dla zdrowia dziecka.

Gość gosc
13 minut temu, Gość jola napisał:

prosze ,moze ktos mial taki sam problem jak mam. ja choruje na schizofremie paranoidalna ,toczy sie sprawa opieki nad  dzieckiem , czy lekarz moze  wystawic zaswiadczenie ze moge sprawowac opieke  nad dzieckiem , bez uszczerbku dla zdrowia dziecka.

wydaje mi sie że tak, tutaj jest taki jeden użytkownik Namysłów woj opolsk który wlasnie na to choruje ma 21 lat i opiekuja sie nim rodzice, czasem tylko na kilka dni zostaje w szpitalu

Gość Gość
16 minut temu, Gość jola napisał:

Miałam koleżankę chorą na svholizifrenię która miała córkę i normalnie opiekowała się nią, ale czy potrzebowała zaświadczenia od lekarza tego nie wiem