Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podczas przyjmowania żelaza też miałyście taki ogromny skok energii ???

Polecane posty

Gość gość

Odkąd biorę żelazo czuję się jakbym była na jakichs dopalaczach, bez jaj.

Wcześniej czułam się skrajnie słabo, czasem po obudzeniu się byłam kompletnie bez sił, dosłownie nie miałam siły, aby wstać z łóżka. Ciężko było mi się nawet schylić. Miałam niestabilny chód. Jak szłam to jakoś przechylało mnie na bok. Masakra. Byłam tak zdrętwiała i sztywna, że nawet podejrzewałam u siebie tzw. młodzieńczego parkinsona. Czułam się jak 90-latka. I tak też się poruszałam.  A dodam, że mam 27 lat. Żadne magnezy, cynki itd. Nic mi nie pomagało. Ani dobry sen. Ani zdrowa dieta. Ani 3 mocne kawy pod rząd. 

A kilka dni po przyjmowaniu żelaza uderzył we mnie jakiś skok energii, wooow!!!!!! Ale brałam duże dawki - może dlatego, biorę ok. 40 mg. Dzięki temu zeszłam nawet do jednej słabej kawy. Nie potrzebuję już więcej. Normalniej też się poruszam, stabilniej. 

A może miałam (i sumie mam nadal) naprawde silną anemię? Stąd taką różnice odczuwam? Zawsze miałam bardzo niską ferrytynę, ok 10. Pierwszy raz od kilku lat, mam taką energię.

Gość gość

Przeciwnie, serce mi nawalało. A jaki suplement zażywasz? 

Gość gość

No mi właśnie serce teraz prawidłowo bije. Wcześniej wręcz za słabo biło, niemal nie wyczuwałam pulsu. Trochę mnie to przerażało.  A teraz serce bije silniej, normalniej.

A biorę Innofer. 

Gość gosc

kiedys bralam raz na jakis czas zelazo i wlasnie pamietam ze wtedy zawsze lepiej sie czulam, mialam wiecej sily w sobie

chyba znowu musze zaczac brac