Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to możliwe

Co byście pomyśleli gdyby piękna, pewna siebie kobieta dostawała palpitacji na wasz widok

Polecane posty

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość jesień idzie napisał:

sprowadzasz siebie do roli sciery do podłogi czy do prostytuty ? nie masz szacunku do siebie?? a może chcesz być niewolnica Izaura?? hmm takie zboczenia tez sie zdarzają podobno ale nie wiem nie mnie oceniać,za grosz godności ani klasy nie masz w sobie kobieto

Mnie nikt nie zdradza a ciebie? I nie wciskaj mi kitow ze jestes swinta ok? 

Gość Gosc

Nie wiem kobieto co bierzesz ale odstaw to.

Kocham go i bawie sie z nim i pisze jak nastolatka i co z tego? Lecz sie 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość jesień idzie napisał:

co jest bezwstydne? nie obnoszę się z niczym bo to jest dla mnie zbyt intymne i zbyt osobiste co czuję i co myślę w tej sferze.

To ze masz temperament. I ze sie przyznalas. 

Gość jesień idzie
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Po jakich dropsach sie ma takie hali? 

nie wiem, nie jem dropsów ani tym podobnych jak ty.Dla mnie szacunek do siebie nie jest niczym nadzwyczajnym .Moje ciało to świątynia Boga i transport dla mojej duszy  wiec o nie dbam i je szanuję.

Gość Gosc

Zachowujesz sie jak jakas wariatka. Dla twojej wiadomosci to ze ktos lubi zabawy a nie udawac falszywa skromnosc to nie oznacza ze jest prostytutka. Tylko on mi sie podoba i czuje do niego cos i bede robic co mi sie podoba i na co on mi pozwoli. I nie bede udawac ze nie chce bo co sobie pomysli a jak masz z tym problem to wybierz sie do seksuologa albo zalecam wizyte u psychiatry bo ja cie od prostytut nie wyzywam. 

Gość jesień idzie
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mnie nikt nie zdradza a ciebie? I nie wciskaj mi kitow ze jestes swinta ok? 

nie widzę zwiazku pomiędzy byciem zdradzaną a byciem świętą ,nie odpowiadam za sumienie drugiego człowieka i za to co robi 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Zachowujesz sie jak jakas wariatka. Dla twojej wiadomosci to ze ktos lubi zabawy a nie udawac falszywa skromnosc to nie oznacza ze jest prostytutka. Tylko on mi sie podoba i czuje do niego cos i bede robic co mi sie podoba i na co on mi pozwoli. I nie bede udawac ze nie chce bo co sobie pomysli a jak masz z tym problem to wybierz sie do seksuologa albo zalecam wizyte u psychiatry bo ja cie od prostytut nie wyzywam. 

Ta osoba pisze jak parassolka lub sylwia. Od momentu jak się żachnęła o ten wiersz podejrzewam, że to ona. Nikt nikogo nie wyzwie od ścierek, bo ktoś napisal wierszyk o pożądaniu, a jednak...

Gość jesień idzie
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

co ty stale z ta fałszywa skromnoscią? skąd ci sie takie ...yzmy biorą co???Zabawy ??? mnie rodzice wychowali na porządną i jakoś takie zabawy mnie nie kręca a raczej zniesmaczają bardziej .To nie ja mam problem tylko ty ,ja tylko wyrazam swoje zdanie do którego mam absolutne prawo ,to ty stale mi wmawiasz ze białe nie jest białe tylko czarne .Po co mi sexuolog czy psycholog??? ja kopulować jak królik nie mam potrzeby .

Gość Gosc

Jaja sobie robie. A ta sie podjarala ehehe

Gość Gosc
17 minut temu, Gość jesień idzie napisał:

kochasz? ledwie co napisałas ze miłosc to za 50 lat ,to jak to w koncu kochasz czy sie bawisz? piszesz jak jakas nastolatka serio.

A ty piszesz jakbys byla bez winy

Gość Gosc

Cos z toba i twoja kultura jest nie tak ze mnie wyzywasz od prostytut czy scierek. Powinnas sie podleczyc u specjalisty. 

Gość jesień idzie
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A ty piszesz jakbys byla bez winy

jakiej winy?? co ty mi insynuujesz ???

Gość Gosc

Czy ja cie gdzies wyzywam? Wez sie zastanow nad soba dziewczyno co wyprawiasz. Nie wyzywaj mnie od prostytut czy scierek bo nie jestes u siebie na chacie czy oddziale psychiatrycznym ok?

Gość Gosc

Powinni cie zamknac do psychiatryka to jest nie do pomyslenia zeby taka osoba na forum wyzywala innych od prostytutek. Pieknie sie prowadzisz. 

Gość jesień idzie
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Cos z toba i twoja kultura jest nie tak ze mnie wyzywasz od prostytut czy scierek. Powinnas sie podleczyc u specjalisty. 

umiesz czytać? podleczyc to ty sie raczej powinnas bo w tym momencie mnie obrażasz i świadczy to jedynie o braku kultury u ciebie nie u mnie .Nie wyzywam tylko porównuję twoje wyuzdanie i bezwstydnośc oraz obnażanie sie na forum ze strefy intymnej widzisz analogie czy nadal zbyt trudne??Widzisz mnie wzieto za prostytutke tylko dlatego ze autobus zakładowy nie miał przystanku w miejscu gdzie wsiadałam ,jak myslisz jak sie poczułam?? Przez pół roku nie mogłam sie po tym upokorzeniu podniesc! wiec nie mów mi co powinnam!

Gość jesień idzie
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czy ja cie gdzies wyzywam? Wez sie zastanow nad soba dziewczyno co wyprawiasz. Nie wyzywaj mnie od prostytut czy scierek bo nie jestes u siebie na chacie czy oddziale psychiatrycznym ok?

najpierw walisz zboczone teksty a potem wielka obraze ze ci mowię co o tym myślę? wez sie zastanów i naucz sie wreszcie czytać !Matko z kim ja tu pisze ,pustak normalnie pustak 

Gość jesień idzie
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powinni cie zamknac do psychiatryka to jest nie do pomyslenia zeby taka osoba na forum wyzywala innych od prostytutek. Pieknie sie prowadzisz. 

raczej ciebie powinni zamknąć .Obrazasz mnie bo jestem porządna i mam swoje zdanie??zacznij sie zachowywac moralnie a nie jak protytuta podkreslam jak prostytuta a nie ze nia jestes choc jak tak cie czytam to kto cie tam wie.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość jesień idzie napisał:

umiesz czytać? podleczyc to ty sie raczej powinnas bo w tym momencie mnie obrażasz i świadczy to jedynie o braku kultury u ciebie nie u mnie .Nie wyzywam tylko porównuję twoje wyuzdanie i bezwstydnośc oraz obnażanie sie na forum ze strefy intymnej widzisz analogie czy nadal zbyt trudne??Widzisz mnie wzieto za prostytutke tylko dlatego ze autobus zakładowy nie miał przystanku w miejscu gdzie wsiadałam ,jak myslisz jak sie poczułam?? Przez pół roku nie mogłam sie po tym upokorzeniu podniesc! wiec nie mów mi co powinnam!

Nie zycze sobie zebys mi sugerowala wyuzdanie. Krater oznacza gorace uczucia. Nie moja wina ze ty widzisz cos wyuzdabego. Naprawde waz slowa bo to nie jest normalne jak sie zachowujesz i skieruja cie w koncu na badania psychiatryczne dziewczyno. Nie obchodzi mnie twoja historia. Po prostu zachowuj sie jak czlowiek normalny. Ja cie nie obrazam tylko stwierdzam fakt ze zachowujesz sie jak osoba chora na glowe sugerujac wyuzdanie z powodu krateru.

Ze zrobi co zechce ze mna - bo znam go i wiem ze bedzie delikatny i czuly. Ale ty masz problemy z ta sfera i robisz histerie.

Po 3 to sa jaja zeby sie posmiac bo nawet nie wiem kto jest autorem a ty od razu uzywasz obrazliwych slow. Nie zachowujesz sie normalnie. Ogarnij sie nim odwioza cie w kaftanie serio

Gość Gosc

Porzadna kobieta wyzywa inna od prostytutek i scierek? Serio? 

Jestes swirem. 

Gość Gosc

Jak ja jestem wg ciebie prostytutka to ty jestes czubkiem ktory wyszedl na przepustke z zakladu dla umyslowo chorych. Odwal sie i nie pisz do mnie. 

Gość jesień idzie
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

co to znaczy u siebie czy na oddziale? licz sie ze słowami i nie przeginaj chamico wredna!Pytam sie co to ma znaczyc ? mam cie zgłosić?? szczyt chamstwa o kulturze nie wspomnę! Jak byłas na jakimś oddziale to mów za siebie ,ja sie deptac nie pozwolę! a ty jestes u siebie ze jestes podła??co rodzina na to?wiesz w moim domu raczej nie spotykam takich jak ty bo bym chyba musiała wezwać ochronę,agresywna jesteś i nie liczysz sie z cudzym zdaniem ,niestety pogódz się z tym że każdy ma prawo żyć moralnie nie tak jak ty próbujesz mi wmawiac i cos nienormalnego przedstawiasz jako normalne.Chcesz sie obnazać? prosze bardzo kto ci broni ? tylko nie depcz mnie z buta jak ci napisze co o tym myślę.Jeszcze mi śmiesz wmawiać że to ja żle się prowadzę,wolne żarty!

Gość jesień idzie
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie zycze sobie zebys mi sugerowala wyuzdanie. Krater oznacza gorace uczucia. Nie moja wina ze ty widzisz cos wyuzdabego. Naprawde waz slowa bo to nie jest normalne jak sie zachowujesz i skieruja cie w koncu na badania psychiatryczne dziewczyno. Nie obchodzi mnie twoja historia. Po prostu zachowuj sie jak czlowiek normalny. Ja cie nie obrazam tylko stwierdzam fakt ze zachowujesz sie jak osoba chora na glowe sugerujac wyuzdanie z powodu krateru.

Ze zrobi co zechce ze mna - bo znam go i wiem ze bedzie delikatny i czuly. Ale ty masz problemy z ta sfera i robisz histerie.

Po 3 to sa jaja zeby sie posmiac bo nawet nie wiem kto jest autorem a ty od razu uzywasz obrazliwych slow. Nie zachowujesz sie normalnie. Ogarnij sie nim odwioza cie w kaftanie serio

sama mówisz że chodzi o krater wiec pisałaś to jak widac w pewnym celu ,sama sie w tym momencie osmieszasz i potwierdzasz tylko moje spostrzeżenia bo akurat nie tylko to miałam na mysli ale całą reszte twojego rozumowania i poglądów

Gość jesień idzie
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak ja jestem wg ciebie prostytutka to ty jestes czubkiem ktory wyszedl na przepustke z zakladu dla umyslowo chorych. Odwal sie i nie pisz do mnie. 

mam cie podac do sądu?? obrazasz mnie chamówo bezczelna !!1 nie życze sobie takich tekstów, chyba piszesz o sobie w tym momencie.Zrozum ze nie kazdy ma jedno w głowie jak ty i nie wmawiaj kazdemu że ma 24/h kopulowac jak królik.!Żegnam! 

Gość Gosc

Mozesz zglosic to ze wyzywasz mnie od prostytutki i od scierki. 

Uwazaj sobie bo nie bede tolerowac takiego zachowania. To jest ostatni raz. Sprobuj jeszcze raz komus tak ublizyc a zobaczysz jakie beda konsekwencje. 

Nie bedziesz mnie obrazac bezkarnie. 

Nie twoj biznes co kto pisze o swojej sferze intymnej i nie masz prawa kogos wyzywac. A jak nie rozumiesz tzn ze nie jestes normalna i ktos powinien zrobic z tym porzadek. 

Odwal sie ode mnie. Powtarzam po raz drugi i ostatni ze masz do mnie nie pisac. 

Gość jesień idzie
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Porzadna kobieta wyzywa inna od prostytutek i scierek? Serio? 

Jestes swirem. 

widzisz różnice pomiedzy porównaniem a wyzywaniem czy nadal masz ślepia zalane spermą męską czy czym tam jeszcze???? przeczytaj jeszcze raz dokładnie i ze zrozumieniem co pisałam a potem pisz że wyzywam ,zachowywać sie jak... a być to różnica umiesz czytać czy aż tak tępa jesteś? mam wrażenie że piszę ze swoją szwagierką Magdą która co chwile jak psychopatka chce z balkonu skakać jak sie jej kilka słów prawdy napisze.Podobno własnie samobójców zamykają w psychiatrykach.Cóż nie mój problem ,ja z gołym tyłkiem nie sypiam zwłaszcza przy gościach ani nie skacze z kwiatka na kwiatek.

Gość Gosc

Podaj do sadu to ze wyzywasz mnie od prostytutek i scierek to zazadam 50 tys odszkodowania za straty moralne. A mi nic nie zrobia bo to fakt ze nie zachowujesz sie normalnie i jest prawo do krytyki a to jest prawda o tobie. 

Gość jesień idzie
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mozesz zglosic to ze wyzywasz mnie od prostytutki i od scierki. 

Uwazaj sobie bo nie bede tolerowac takiego zachowania. To jest ostatni raz. Sprobuj jeszcze raz komus tak ublizyc a zobaczysz jakie beda konsekwencje. 

Nie bedziesz mnie obrazac bezkarnie. 

Nie twoj biznes co kto pisze o swojej sferze intymnej i nie masz prawa kogos wyzywac. A jak nie rozumiesz tzn ze nie jestes normalna i ktos powinien zrobic z tym porzadek. 

Odwal sie ode mnie. Powtarzam po raz drugi i ostatni ze masz do mnie nie pisac. 

najpierw to ty zobaczysz konsekwencje mojego zniesławienia i ublizania mi od psychicznie chorych!porządek to ja powinnam zrobić z tobą i nie dziś tylko dawno temu! a jak nie umiesz czytac to juz twój problem nie mój,z rozumowaniem tez masz widze problem zwykłego porównania nie rozrózniasz.Sama wystawiłaś o sobie świadectwo ja o sexie nie wypisuję na forum ani nie widzę takiej potrzeby ,jeszcze mi chamówo chcesz wmawiac że sie zle prowadzę? widzimy sie w Sądzie!! odpowiesz za obraze wyzywanie od chorych i pomówienia!Nie bedziesz bezkarna!

Gość gość

Tu, piękne kobiety przeszly gładko od palpitacji do abberacji.

Zeby tak z ta Twoją się nie podziało.

Gość jesień idzie
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Podaj do sadu to ze wyzywasz mnie od prostytutek i scierek to zazadam 50 tys odszkodowania za straty moralne. A mi nic nie zrobia bo to fakt ze nie zachowujesz sie normalnie i jest prawo do krytyki a to jest prawda o tobie. 

ja zarzadam od ciebie 100 000 odszkodowania bo za dużo sobie pozwalasz ! co najmniej trzy pragrafy zostały złamane wobec mnie! i to juz dawno! nie tylko dzisiaj!

Gość Gosc

Lacznie za nazywanie mnie chsmica prostytutka i scierka zazadam 150 tys a to ze jestes nienormalna to fakt bo nikt normalny nie wyzywa obcych ludzi na forum. Tak wiec skieruja cie na badania psychiatryczne i sie skonczy twoje kozaczenie na forum.