Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to możliwe

Co byście pomyśleli gdyby piękna, pewna siebie kobieta dostawała palpitacji na wasz widok

Polecane posty

Gość jesień idzie
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Porzadna kobieta wyzywa inna od prostytutek i scierek? Serio? 

Jestes swirem. 

pokaz mi w którym miejscu wyzywam ? świrem to ty jesteś! skoro nawet czytać nie potrafisz.

Gość Gosc

Masz ostatnia szanse na poprawe. Jeszcze raz wejde na forum i kogos zaczniesz wyzywac od prostytutek a beda konsekwencje. Twoje zachowanie sie musi skonczyc. To jest skandaliczne twoje zachowanie.

Gość jesień idzie
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Lacznie za nazywanie mnie chsmica prostytutka i scierka zazadam 150 tys a to ze jestes nienormalna to fakt bo nikt normalny nie wyzywa obcych ludzi na forum. Tak wiec skieruja cie na badania psychiatryczne i sie skonczy twoje kozaczenie na forum. 

raczej ja ciebie ! zresztą powinnam była to już zrobić dawno temu!

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość jesień idzie napisał:

ja zarzadam od ciebie 100 000 odszkodowania bo za dużo sobie pozwalasz ! co najmniej trzy pragrafy zostały złamane wobec mnie! i to juz dawno! nie tylko dzisiaj!

Na razie ty mnie zniewazylas i mozesz miec proces karny oraz cywilny. To uspokoisz sie czy mam z tym zrobic porzadek? Przepros mnie ze wcale nie jestem scierka i prostytutka 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość jesień idzie napisał:

raczej ja ciebie ! zresztą powinnam była to już zrobić dawno temu!

A jak sie nazywam? Jak mam na imie? 

Gość jesień idzie
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Masz ostatnia szanse na poprawe. Jeszcze raz wejde na forum i kogos zaczniesz wyzywac od prostytutek a beda konsekwencje. Twoje zachowanie sie musi skonczyc. To jest skandaliczne twoje zachowanie.

nie!!!! to ty masz ostatnią szansę,zresztą co ja mówie o szansie ? to koniec! psychopatko rozumiesz? koniec! wiesz doskonale o czym mówię! i kto ten cały syf zaczął!Dowiodę sprawiedliwosci w sadzie za całą waszą przestepcza działalnosc za całe tych 9 lat! doigrałas sie!

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość jesień idzie napisał:

nie!!!! to ty masz ostatnią szansę,zresztą co ja mówie o szansie ? to koniec! psychopatko rozumiesz? koniec! wiesz doskonale o czym mówię! i kto ten cały syf zaczął!Dowiodę sprawiedliwosci w sadzie za całą waszą przestepcza działalnosc za całe tych 9 lat! doigrałas sie!

Ja dzis tu weszlam dopiero. A ty mnie wyzwalas od scierek i prostytutek. Masz mnie przeprosic za to teraz. Nie wiem z kim mnie pomylilas ale masz mnie przeprosic natychmiast. I obiecac ze sie poprawisz.

Gość jesień idzie
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Na razie ty mnie zniewazylas i mozesz miec proces karny oraz cywilny. To uspokoisz sie czy mam z tym zrobic porzadek? Przepros mnie ze wcale nie jestem scierka i prostytutka 

najpierw ty mnie przeprosisz za wmawianie ze się zle prowadzę oraz za wmawianie choroby psychicznej! sprawa ciągnie sie z twojej i tylko twojej winy 9 lat i nie mysl że ci podaruję!!! Odpowiesz za to! Ja jestem zdrowa i porządna czego widze o tobie powiedziec nie można.Koniec tematu! Czekaj na pozew !

Gość Gosc

Masz przeprosic za nazywanie mnie prostytutka i scierka. Nie mozesz tak postepowac z ludzmi skoro uwazasz sie za porzadna oraz w porzadku. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość jesień idzie napisał:

najpierw ty mnie przeprosisz za wmawianie ze się zle prowadzę oraz za wmawianie choroby psychicznej! sprawa ciągnie sie z twojej i tylko twojej winy 9 lat i nie mysl że ci podaruję!!! Odpowiesz za to! Ja jestem zdrowa i porządna czego widze o tobie powiedziec nie można.Koniec tematu! Czekaj na pozew !

Dzis tu weszlam. Z kims mnie pomylilas. 

W takim razie nie mnie nazywalas prostytutka i scierka tylko inna osobe z ktora mnie mylisz? 

Popatrz jak sie zachowujesz.

Gość Gosc

Masz mnie przeprosic bo nie jestem scierka ani prostytutka i nie jestem ta osoba z twojej historii. Jestem kims postronnym kto wszedl do tematu rozumiesz? Nie bedziesz sie na mnie wyzywac bo ktos ci robil krzywde ok? Przepros skoro jestes porzadna osoba. 

Gość jesień idzie
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja dzis tu weszlam dopiero. A ty mnie wyzwalas od scierek i prostytutek. Masz mnie przeprosic za to teraz. Nie wiem z kim mnie pomylilas ale masz mnie przeprosic natychmiast. I obiecac ze sie poprawisz.

wyzywałam czy porównywałam zachowanie bo to róznica tempaku!Serio aż tak tempa jestes czy tylko udajesz? To ty masz mnie przeprosić! sprawa już i tak jest w sądzie zgłoszona miesiąc temu na policji wiec nie przeginaj dodatkowo .Nie przypominam sobie żebym pisała ,, TY prostytutko'' tylko ,,zachowujesz sie jak prostytuta'!!! widzisz różnice??? W tej chwili masz mnie przeprosić!zresztą za pomówienie mnie o prostytucje faktycznie bo wsiadałam przy drodze do autobusu pracowniczego zostanie zaskarzona nie tylko policja nie tylko tomasz i nie tylko mateusz ale ty również ,sama tego chciałaś tylko dolewasz oliwy do ognia.Masz moje nagie foty?? a skad niby szmato je masz hmm??? z zastrzezonego do mnie wydzwaniasz! esemesy z Wats upa? sporo tego sie nazbierało.Nie udawaj niewiniatka bo doskonale wiem kim jestes to od ciebie wszystko sie zaczeło i tych wrednych esemesów!Żegnam .

Gość Gosc

Jezeli Cie czyms urazilam to przepraszam ale zauwaz ze napadlas na mnie bez powodu i zaczelas nazywac prostytutka i scierka a ja nie jestem osoba z twojej historii dlatego dla mnie to nie jest normalne zachowanie poniewaz ja nigdy nikogo nie wyzywam. Potrafisz byc kulturalna i przeprosic za te wyzwiska bez powodu? 

Gość jesień idzie
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dzis tu weszlam. Z kims mnie pomylilas. 

W takim razie nie mnie nazywalas prostytutka i scierka tylko inna osobe z ktora mnie mylisz? 

Popatrz jak sie zachowujesz.

z nikim cie nie pomyliłam i nie wyzywałam a ze ty porównania nie rozumiesz co znaczy to juz twój problem odpowiesz w sądzie za pomówienia zniesławienie i obrazę!Ja tak tego nie zostawię!

Gość jesień idzie
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jezeli Cie czyms urazilam to przepraszam ale zauwaz ze napadlas na mnie bez powodu i zaczelas nazywac prostytutka i scierka a ja nie jestem osoba z twojej historii dlatego dla mnie to nie jest normalne zachowanie poniewaz ja nigdy nikogo nie wyzywam. Potrafisz byc kulturalna i przeprosic za te wyzwiska bez powodu? 

ja jestem psychicznie chora??? ja uciekłam z psychiatryka?? ja sie żle prowadzę??? ja przed kimś nogi rozłożyłam??  ja udaję świętą?? Na co ty sobie pozwalasz!!Odpowiesz za to! ja tak tego nie zostawię!!!

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość jesień idzie napisał:

z nikim cie nie pomyliłam i nie wyzywałam a ze ty porównania nie rozumiesz co znaczy to juz twój problem odpowiesz w sądzie za pomówienia zniesławienie i obrazę!Ja tak tego nie zostawię!

Za to ze wyzywasz mnie od prostytuty i scierki od tepaka i pustaka? 

Myslisz ze bedziesz napadac slownie na postronne osoby i je odstraszac z forum bo ty tak chcesz? 

Gość Gosc

Naprawde ci sie wydaje ze bedziesz mnie zastraszac wyzywac od zachowujacych sie jak prostytutka straszyc sadami bo ty masz taki kaprys.

Masz przeprosic za to teraz. W tej chwili. 

Gość Gosc

Ja cie przeprosilam bo napadlas na mnie wyzywajac od prostytutki i scierki itd i uznalam ze zachowujesz sie jak czubek. Tak zachowuja sie czubki lecz jesli uwazasz to za obrazliwe to przepraszam mam tez prawo do krytykim Ale ty nie przeprosilas mnie za nazywanie prostytutka scierka a ja sobie nie zycze tego i cie nie znam i nie jestem osoba z twojej historii wiec skoro jestes normalna to przepros bo ja nie jestem prostytutka ani scierka. 

Gość nice
14 godzin temu, Gość Jak to możliwe napisał:

I zachowywała się jak spłoszona, cicha myszka 

Niewątpliwie robisz na niej wrażenie, czymś jej zaimponowałeś, onieśmielasz ją. 

Gość Gosc

Rozumiem ze masz jakies nieprzyjemne historie i sa w Tobie dziewczyno nerwy na te sytuacje. To przykre co opisujesz o swoim prywatnym zyciu, naprawde przykro mi ze Cie to spotkalo i nie dziwie sie ze sie denerwujesz. Ale to chyba nie jest najlepsze miejsce do wyciagania prywatnych spraw? Poza tym ja jestem osoba postronna i nie znam Cie a Ty na mnie wyladowalas frustracje ktore masz do innych osob? Uwazasz ze to zachowanie jest w porzadku? 

Szkoda mi ze jestes nieszczesliwa i przykro mi ze ktos cie zle potraktowal ale to nie oznacza zebys Ty teraz na innych przypadkowych ludzi przelewala te emocje. To nie wypada.

Nie uwazasz ze naleza mi sie przeprosiny? Zle potraktowalas obca osobe.

Gość Gos

Spokój albo wam zablokuje ten temat 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gos napisał:

Spokój albo wam zablokuje ten temat 

Ja napisalam tylko zartobliwie o kraterze i wyrazilam moje uczucia do ciemnowlosego mezczyzny. Ja tak to widze jako gorace uczucie niczym magma w kraterze. I nie wolno komus innemu mnie napadac za to od prostytut bo to nie jest normalne

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja napisalam tylko zartobliwie o kraterze i wyrazilam moje uczucia do ciemnowlosego mezczyzny. Ja tak to widze jako gorace uczucie niczym magma w kraterze. I nie wolno komus innemu mnie napadac za to od prostytut bo to nie jest normalne

Nieważne, spokój ma być albo blokuje temat.

kkurde co wy tu baby odwalacie ja nie mogę 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nieważne, spokój ma być albo blokuje temat.

kkurde co wy tu baby odwalacie ja nie mogę 

Chlopie weszlam na lighcie napisalam genialny tekst dla faceta z ciemnymi wlosami ktory leci na mnie a ta skoczyl na mnie i zaczela od prostytut wyzywac beka XD

Gość Gosc

Jak przeczytalam ten temat o tej pieknej kobiecie to przszedl mi do glowy moj piekny ciemnowlosy men. On jest taki grzeczny, kulturalny, opanowany, strasznie mnie kreci, bardzo za nim tesknie. Kiedys mi powiedzial ze jestem piekna. 

Chcialabym go za meza, budzic sie obok, moc go dotykac, przytulac. Calowac. Kocham go. 

Gość Alwaro
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak przeczytalam ten temat o tej pieknej kobiecie to przszedl mi do glowy moj piekny ciemnowlosy men. On jest taki grzeczny, kulturalny, opanowany, strasznie mnie kreci, bardzo za nim tesknie. Kiedys mi powiedzial ze jestem piekna. 

Chcialabym go za meza, budzic sie obok, moc go dotykac, przytulac. Calowac. Kocham go. 

To mu to powiedz a nie nam dalniaro 

Gość Gosc

Zalozylabym dla niego czerwone ponczochy 😉 z dziurami.

Zartuje jakby ktos mial radar do wykrywania wyuzdania

To zart ! Joke! Just kidding

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Alwaro napisał:

To mu to powiedz a nie nam dalniaro 

Nie moge bo tez ma radar do wykrywania wyuzdania 😞

Was jest dwoch? Znaczy ty i twoje alterego? 

Gość Gosc

Nie moge mu tak powiedziec bo moglby nazwac mnie prostytuta i scierka albo dalniara a tak to wchodzi i zaklada tematy: marze o moim pieknym skarbie perelce

Gość koniczynka
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zalozylabym dla niego czerwone ponczochy 😉 z dziurami.

Zartuje jakby ktos mial radar do wykrywania wyuzdania

To zart ! Joke! Just kidding

to załóż swój temat i tam mu to pisz !