Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to możliwe

Co byście pomyśleli gdyby piękna, pewna siebie kobieta dostawała palpitacji na wasz widok

Polecane posty

Gość Gosc

Masz mnie przeprosic za nazywanie mnie prostytutka i scierka, zrozumialas? 

Gość szaaarrriiiikkkk
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

co to jest prostytut??????????

Prosto usytuowany nie w instytucie...

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zadam przeprosin za wyzywanie mnie od prostytut i scierek tylko dlatego bo napisalam o kraterze uczuc z goraca magma. Masz przeprosic. 

Uważasz ze tylko dlatego ?zastanów się dobrze czemu padlo takie a nie inne porównanie.Zachowujesz się tragicznie .Widać ze ulicą Cię wychowała.

Gość Gosc

Nikt nie bedzie mnie wyzywal.od prostytutek i scierek bo napisalam o kraterze z goraca magma i znecal sie nade mna oraz oskarzal mnie. Masz przeprosic za swoje zachowanie.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Nie w sumie to nie jest tylko dowód na agresję to jest dowód na stalking  i nekaniemZaraz pisze do Prokuratury o wydanie adresu IP przez moderację.Nikt nie będzie wyzywał mnie od ,,chorych "czy od odpadów genetycznych"!Co to do jasnej cholery ma znaczyć się pytam.!Jeszcze przypisuje to mojemu imieniu?Wypraszam sobie!

A ty moglas mnie wczoraj nekac i wyzywac bez powodu od prostutut i scierek? Jakim prawem ? Masz mnie publicznie przeprosic i wycofac to. Napadlas na mnie slownie bo napisalam o kraterze i zaczelas wyzywac. Przepros mnie za to zachowanie

Gość szaaarrriiiikkkk
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uważasz ze tylko dlatego ?zastanów się dobrze czemu padlo takie a nie inne porównanie.Zachowujesz się tragicznie .Widać ze ulicą Cię wychowała.

To wtedy bylaby ulicznica albo ulicznik,ale na jedno nie wychodzi co komu bardzo latwo wchodzi...

Gość Gosc

Nie mozesz tu wchodzic na forum i bezkarnie wyzywac ludzi od prostytut i scierek. Masz prawo wyrazac swoje zdanie ale nie zniewazajac drugiej osoby czy to jasne? Masz przeprosic mnie za to. Teraz. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Masz mnie przeprosic za nazywanie mnie prostytutka i scierka, zrozumialas? 

Czemu kogoś wyzywasz od odpadów genetycznych i psychicznych?Kto ma cie przeprosić?Powinnaś przeprosić.Jakim człowiekiem zezwierzeconym trzeba być żeby coś takiego napisać.Nie mam więcej pytań.Robisz to dodatkowo personalnie więc waga naruszenia wzrasta.Dla Twojego dobra radziłbym opuścić to forum.

Gość szaaarrriiiikkkk

Psie przeprosiny to siem nazywajom...psiepraszam ale ja juz siem nie napraszam...hehe

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powinni cie skierowac na badania psychiatryczne. Zaoszczedz czasu i zglos sie sam/a. Widac ze masz cos z glowa.

Gość gość

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH I KAŻDEGO Z OSOBNA,ŻE CZYTAŁAM TEN TEMAT

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nikt nie bedzie mnie wyzywal.od prostytutek i scierek bo napisalam o kraterze z goraca magma i znecal sie nade mna oraz oskarzal mnie. Masz przeprosic za swoje zachowanie.

Chyba musze zobaczyc to wyzywanie .Nie wierze wlasnym oczom.Co ty innego teraz robisz jak nie znecasz się?Ty czytasz siebie co Ty piszesz?

Gość Sylwia s
5 minut temu, Gość szaaarrriiiikkkk napisał:

Psie przeprosiny to siem nazywajom...psiepraszam ale ja juz siem nie napraszam...hehe

Ma mnie dziadówa przeprosic za podeptanie mojej godności osobistej.Nie jestem ani chora ani żaden odpad genetyczny.To jest szczyt bezczelności!Jeszcze pisze to pod moim adresem.Chore!To jest zniesławienie .

Gość gosc

O ile mi wiadomo to to imię jest tak popularne,że w Polsce ma je z tysiąc kobiet,a na kafe też pewnie kilkanaście

Gość Gosc

Masz mnie przeprosic za nazywanie id prostytut i scierek. Jezeli nie przeprosisz to pojde do prasy i powiem zeby zainteresowali sie kobieta ktora wyzywa mnie w sieci od prostytut i scierek bo mnie z kims myli i straszy w internecie bo ma takie widzimisie. Niech ktos zrobi z tym porzadek i skieruje cie na badania psychiatryczne bo to jest nie do pomyslenia zeby wejsc na kafeterie i byc wyzywana od prostytutek? Nie stalkuj na mnie ok? 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powinni cie skierowac na badania psychiatryczne. Zaoszczedz czasu i zglos sie sam/a. Widac ze masz cos z glowa.

Kolejna osoba w ramach jawnej egzaltacji?Sądząc po napaści na mnie to raczej Ciebie powinni skierować i to mało skierować.Ciebie powinni tam zamknąć bo jesteś groźna dla środowiska.Plujesz na kilometr i wyżywasz się personalniena ' nnych.To nosi znamiona jawnie łamanego prawa.Ktoś ci zwraca uwagę a Ty dalej swoje a może Ty faktycznie pracujesz w najstarszym zawodzie świata skoro tak siebie sama nazywasz.

Gość Sylwia s
6 minut temu, Gość gosc napisał:

O ile mi wiadomo to to imię jest tak popularne,że w Polsce ma je z tysiąc kobiet,a na kafe też pewnie kilkanaście

Ale to moje imię i mam prawo  iść z tym do Sądu@Ja nie jestem u nikogo żadnym ,,odpadem genetycznym "ani żadną,,psychicznie chorą"!

Gość Gosc

Zbam twoje imie i nazwisko bo juz nie raz tu o tym ktos pisal i powiem ze ta i ta osoba mnie nazywa bez powodu od proatytutek i scierek w necie i ze powinno sie ciebie skierowac na badania psychiatryczne bo wyzywasz bez powodu postronna osobe od prostytut i scierek. Albo przeprosisz albo inaczej porozmawiamy. 

Masz za to przeprosic. 

Gość ciekawe
Przed chwilą, Gość Sylwia s napisał:

Ale to moje imię i mam prawo  iść z tym do Sądu@Ja nie jestem u nikogo żadnym ,,odpadem genetycznym "ani żadną,,psychicznie chorą"!

Czy masz patent w Urzędzie patentowym na to IMIĘ???jeśli tak to potwierdź i reszta Sylwi w Polsce używa je bezpodstawnie

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Masz mnie przeprosic za nazywanie id prostytut i scierek. Jezeli nie przeprosisz to pojde do prasy i powiem zeby zainteresowali sie kobieta ktora wyzywa mnie w sieci od prostytut i scierek bo mnie z kims myli i straszy w internecie bo ma takie widzimisie. Niech ktos zrobi z tym porzadek i skieruje cie na badania psychiatryczne bo to jest nie do pomyslenia zeby wejsc na kafeterie i byc wyzywana od prostytutek? Nie stalkuj na mnie ok? 

Pokaż mi w ktorym miejscu Cię tak nazwała jakoś czytam i nie widzę.I w ogóle do kogo Ty się zwracasz?I czemu obrażasz Sylwie ?

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Nie w sumie to nie jest tylko dowód na agresję to jest dowód na stalking  i nekaniemZaraz pisze do Prokuratury o wydanie adresu IP przez moderację.Nikt nie będzie wyzywał mnie od ,,chorych "czy od odpadów genetycznych"!Co to do jasnej cholery ma znaczyć się pytam.!Jeszcze przypisuje to mojemu imieniu?Wypraszam sobie!

Mnie nikt nie bedzie od prostytut wyzywal czy scierek bo napisalam o kraterze. Zastanow sie nad soba i przepros mnie. 

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Czemu kogoś wyzywasz od odpadów genetycznych i psychicznych?Kto ma cie przeprosić?Powinnaś przeprosić.Jakim człowiekiem zezwierzeconym trzeba być żeby coś takiego napisać.Nie mam więcej pytań.Robisz to dodatkowo personalnie więc waga naruszenia wzrasta.Dla Twojego dobra radziłbym opuścić to forum.

Nie pozwole sie wyzywac od prostutut i scierek wiedz o tym. Nie daruje tego. Masz przeprosic mnie za to. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Ja nie jestem zadna prostytuta ilani scierka. Mam prawo domagac sie odszkodowania za straty moralne 150 tys. Znam twoje imie i nazwisko bo juz pisali je wiele razy tu. Przeprosisz mnie polubownie za nazywanie mnie scierka i prostytutka czy wolisz inne rozwiazanie? Bo ja nie daruje wyzywania mnie bo pisalam o kraterze. 

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Widac ze kaftan ci jest potrzebny. 

Gość Sylwia s
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zbam twoje imie i nazwisko bo juz nie raz tu o tym ktos pisal i powiem ze ta i ta osoba mnie nazywa bez powodu od proatytutek i scierek w necie i ze powinno sie ciebie skierowac na badania psychiatryczne bo wyzywasz bez powodu postronna osobe od prostytut i scierek. Albo przeprosisz albo inaczej porozmawiamy. 

Masz za to przeprosic. 

Słucham??badania psychiatryczne na co Ty sibie pozwala dz?Dzwonię na policję !Dość tego!Odwał się ode mnie dobrze że tu weszłam bo w każdym temacie chora babo mnie napadasz!nawet wtedy kiedy tematy i wpisy nie są moje bo jestem na wyjeździe np z dziećmi@@Milion razy już się na to natrafiłam tak samo jak teraz.Ty masz jakieś omamy?Zafiksowalas się kobieto na punkcie mojej osoby i tyle.Przypominam sobie jak byłam na czuwaniu calonocnym w kościele a Ty mi wciskalas ze coś tu pisałam albo jak byłam co drugi weekend na dwie noce u podopiecznej przez pół roku i bez netu a też wciskalas ludziom i mnie ze ja coś tu piszę!Ty się kobieto idź leczyć.!Masz w tej chwili mnie przeprosić@! Jak nie to ja idę do gazety .Mam wszystkie wpisy z innych tematów również gdzie mnie obrażasz.Ty chora bano w każdym temacie i pod każdym Nickiem mnie widzisz niezależnie od tego czy fizycznie przebywam na forum czy nie .Ty normalna jesteś?Ty jesteś raczej niepoczytalna wg mnie ale to chyba lekarz ocenia.Sory ja nie jestem lekarzem także nie pomogę.Sprawiedliwości jednak zadam!Napisz tu jeszcze moje nazwisko zebymnmisła kolejny dowód.No dalej!

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Widac ze kaftan ci jest potrzebny. 

Nosisz taki?

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kolejna osoba w ramach jawnej egzaltacji?Sądząc po napaści na mnie to raczej Ciebie powinni skierować i to mało skierować.Ciebie powinni tam zamknąć bo jesteś groźna dla środowiska.Plujesz na kilometr i wyżywasz się personalniena ' nnych.To nosi znamiona jawnie łamanego prawa.Ktoś ci zwraca uwagę a Ty dalej swoje a może Ty faktycznie pracujesz w najstarszym zawodzie świata skoro tak siebie sama nazywasz.

A moze raczej ty? Uwazasz ze bezkarnie mozesz kogos nazywac prostytutka bo jestes w sieci i nikt cie nie znajdzie ale uwazaj sobie bo nie kazdy sobie pozwoli na takie zachowanie. Zobaczysz ze ktos nauczy cie dobrych manier jak zaplacisz odszkodowanie na cel spopeczny moze sie nauczys bon ton

Gość Kochaj i nie przestawaj

A taki ładny temat się zapowiadał. Autorze napisz go raz jeszcze bo tu straszny bałagan zrobili. 

Gość Sylwia s
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja nie jestem zadna prostytuta ilani scierka. Mam prawo domagac sie odszkodowania za straty moralne 150 tys. Znam twoje imie i nazwisko bo juz pisali je wiele razy tu. Przeprosisz mnie polubownie za nazywanie mnie scierka i prostytutka czy wolisz inne rozwiazanie? Bo ja nie daruje wyzywania mnie bo pisalam o kraterze. 

Moje imię i nazwisko ?podaj je będę miała dowod na nękanie i stalking.

Gość Gosc
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chyba musze zobaczyc to wyzywanie .Nie wierze wlasnym oczom.Co ty innego teraz robisz jak nie znecasz się?Ty czytasz siebie co Ty piszesz?

Zakecam wizyte u specjalisty. Ktos nazywa mnie prostytutka i scierka a ty twierdzisz ze to ok?