Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cghvhnkmkn

CZY PRZEKWALIFIKOWAC SIĘ NA TECHNIKA FARMACEUTYCZNEGO W WIEKU 30 LAT W MOJEJ SYTUACJI?

Polecane posty

Gość Cghvhnkmkn

Mam 30 lat, jestem 2 miesiące po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Moja praca przed chorobą to księgowość. Nudzi mnie ten zawód. Odkad zachorowalam z pasją zaczęłam interesować się medycyną. Pomyślałam o pojsciu do szkoły policealnej na technika farmaceutycznego. Nauka trwa 2 i pół roku. Tylko nie wiem czy warto? Czy nie jestem za stara bo szkole ukończyła bym w wieku prawie 33 lat. Czy stojąca praca nie zaszkodzi bardziej niż siedząca? Nie wolno mi dźwigać. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość Cghvhnkmkn napisał:

Mam 30 lat, jestem 2 miesiące po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Moja praca przed chorobą to księgowość. Nudzi mnie ten zawód. Odkad zachorowalam z pasją zaczęłam interesować się medycyną. Pomyślałam o pojsciu do szkoły policealnej na technika farmaceutycznego. Nauka trwa 2 i pół roku. Tylko nie wiem czy warto? Czy nie jestem za stara bo szkole ukończyła bym w wieku prawie 33 lat. Czy stojąca praca nie zaszkodzi bardziej niż siedząca? Nie wolno mi dźwigać. 

Dziewica?

Gość gosc

na nauke nigdy nie jest za pozno.ja ucze sie teraz chinskiej medycyny a mam 50 lat.zastanow sie co cie interesuje,czym bys chciala sie z pasja zajmowac.w internecie mozesz znalesc bardzo duzo ofert szkol i kursow.niektore szkolenia sa nawet online.jestes mloda.nie rob z siebie starej ciotki i do roboty.pozdrawiam

Gość ncd

nigdy nie jest za późno by się przekwalifikować 🙂 Nikt nie karze Ci wszystkiego rzucać, możesz skończyć studium zaocznie nie rezygnując ze swojej dotychczasowej pracy. A te dywagacje odnośnie ile masz lat są zbędne, znam osoby które w twoim wieku zaczynały medycynę, to dopiero wyzwanie. Jak nie spróbujesz teraz to potem możesz żałować a przecież nic nie tracisz. Trzymam kciuki 🙂