Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony

Czy to zauroczenie?

Polecane posty

Gość Zagubiony

Cześć, mam na imię Piotr mam 34 lata, narzeczoną, którą kocham, 4-letnią córkę, którą kocham i 2 tygodnie temu wydarzyło się coś po czym nie mogę dojść do siebie. Wiem, że brzmi to jakby to pisał jakiś nasto, ale jestem z dziewczyną ponad 8 lat i mijam dziesiątki kobiet na mieście, zerkam na nie, ale kiedy trafiam codziennie do jednego miejsca i pojawia się "ona" to przewraca się wszystko we mnie. Wystarczyło pewnego dnia jedno jej spojrzenie, uśmiech. Powiedzenie "dzień dobry" , że nie mogę odgonić myśli o niej. A nie myślę żeby zdradzić moją ukochaną. Myślę już, żeby iść nawet do psychologa (wtf?)Jak mam się uwolnić od myślenia o niej. Czy może mam do niej podejść zaprosić na kawę pogadać i tyle? Help me.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Zagubiony napisał:

Cześć, mam na imię Piotr mam 34 lata, narzeczoną, którą kocham, 4-letnią córkę, którą kocham i 2 tygodnie temu wydarzyło się coś po czym nie mogę dojść do siebie. Wiem, że brzmi to jakby to pisał jakiś nasto, ale jestem z dziewczyną ponad 8 lat i mijam dziesiątki kobiet na mieście, zerkam na nie, ale kiedy trafiam codziennie do jednego miejsca i pojawia się "ona" to przewraca się wszystko we mnie. Wystarczyło pewnego dnia jedno jej spojrzenie, uśmiech. Powiedzenie "dzień dobry" , że nie mogę odgonić myśli o niej. A nie myślę żeby zdradzić moją ukochaną. Myślę już, żeby iść nawet do psychologa (wtf?)Jak mam się uwolnić od myślenia o niej. Czy może mam do niej podejść zaprosić na kawę pogadać i tyle? Help me.

Nie uwolnisz się-dopadło cię:)Teraz będzie jeszcze gorzej,znam ten stan...Jak masz na tyle odwagi w sobie to zagadaj do niej,ale później popłyniesz uwierz mi.Będziesz chciał więcej i więcej a wyrzuty sumienia będą naprzemiennie walczyły z nieodpartą pokusą pragnienia i posiadania kogoś kto tak skradł ci serce  i odebrał rozum...

Gość Ja już się wyspałam

Dlaczego nie śpisz? 

Gość sliwka w kompocie

Autorze wpadłeś jak śliwka w kompot.Nie chcę Cię martwić ale będzie to trwało i trwało. niespełnione miłości ciągną się latami.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie uwolnisz się-dopadło cię:)Teraz będzie jeszcze gorzej,znam ten stan...Jak masz na tyle odwagi w sobie to zagadaj do niej,ale później popłyniesz uwierz mi.Będziesz chciał więcej i więcej a wyrzuty sumienia będą naprzemiennie walczyły z nieodpartą pokusą pragnienia i posiadania kogoś kto tak skradł ci serce  i odebrał rozum...

Tacy ludzie co chwila będą przeżywać takie coś. Za kolejne 3 lata znowu zobaczy jakaś Grażynę i będzie to samo.

Gość ...

Jak chcesz wiedzieć jak ona zareaguj jak do niej zagadniesz, jak zaprosisz na kawę, co o Tobie pomyśli,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i na pwno Ci pomoże, poradzi co masz zrobić w tej sytuacji. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Zagubiony
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pragnienie i posiadanie

Gość Zagubiony
4 godziny temu, Gość sliwka w kompocie napisał:

Autorze wpadłeś jak śliwka w kompot.Nie chcę Cię martwić ale będzie to trwało i trwało. niespełnione miłości ciągną się latami.

To co mam zrobić, wiem że ma dzieci to i pewnie męża. Mi nie chodzą po głowie myśli łóżkowe. Po prostu taka chęć poznania, pójść na kawę porozmawiać itp i właśnie obawiam się tego trochę. Najbardziej mnie denerwuje ta gonitwa myśli aż czasami mnie głowa boli 😞 ... może to ten wiek, człowiek za mało sie wyszalał i teraz coś się obudziło we mnie 😞 

Gość love
8 minut temu, Gość Zagubiony napisał:

To co mam zrobić, wiem że ma dzieci to i pewnie męża. Mi nie chodzą po głowie myśli łóżkowe. Po prostu taka chęć poznania, pójść na kawę porozmawiać itp i właśnie obawiam się tego trochę. Najbardziej mnie denerwuje ta gonitwa myśli aż czasami mnie głowa boli 😞 ... może to ten wiek, człowiek za mało sie wyszalał i teraz coś się obudziło we mnie 😞 

Taaak, dopadła cię chcica 😛

Gość Zagubiony
5 godzin temu, Gość sliwka w kompocie napisał:

To co mam zrobić, wiem że ma dzieci to i pewnie męża. Mi nie chodzą po głowie myśli łóżkowe. Po prostu taka chęć poznania, pójść na kawę porozmawiać itp i właśnie obawiam się tego trochę. Najbardziej mnie denerwuje ta gonitwa myśli aż czasami mnie głowa boli 😞 ... może to ten wiek, człowiek za

3 minuty temu, Gość love napisał:

Taaak, dopadła cię chcica 😛

Gość Zagubiony

To sam już nie wiem co mam zrobić 😞

Gość Zagubiony

To sam już nie wiem co mam zrobić 😞

Gość Gość

Może faktycznie psychoterapeuta. ☹️ Straszne. Zdrada emocjonalna gorsza od fizycznej. 

Gość śliwka w kompocie
33 minuty temu, Gość Zagubiony napisał:

Mi nie chodzą po głowie myśli łóżkowe. Po prostu taka chęć poznania, pójść na kawę porozmawiać itp i właśnie obawiam się tego trochę.

To w czym problem? skoro nie zależy ci na seksie z nią, to zaproś ją na kawę, spacer, wizytę gdzieś razem.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może faktycznie psychoterapeuta. ☹️ Straszne. Zdrada emocjonalna gorsza od fizycznej. 

No i co ci psychoterapeuta pomoże na zdrade emocjonalną - wymaże ją gumką? Miłość to miłość, dzikich serc spotkanie. Możesz się z tym męczyć albo dokonać wyboru innego.Psychoterapeuta ci nie doradzi. Nie bądź dziecko. Ty narzeczonej nie kochasz, jesteś z nią z jakiś innych powodów, tylko tobie znanych. 

Gość gosc

nawet z tobą nie pójdzie na tą kawę leszczu. Myślisz że takie z ciebie bożyszcze że każda z tobą pójdzie na kawe i tylko czekasz jak podejdzie? jeszcze jak sie dowie o dziecku i babie to już w ogóle, daruj sobie

Gość Gosc

Bliźniacze płomienie 🙂

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Bliźniacze płomienie 🙂

góówno

Gość gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

nawet z tobą nie pójdzie na tą kawę leszczu. Myślisz że takie z ciebie bożyszcze że każda z tobą pójdzie na kawe i tylko czekasz jak podejdzie? jeszcze jak sie dowie o dziecku i babie to już w ogóle, daruj sobie

pisz za soebie, a nie za inne , ja bym poszla na kawę z autorem

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

pisz za soebie, a nie za inne , ja bym poszla na kawę z autorem

bo jesteś szmaatą bez zasad. onma narzeczoną i dziecko lampucero

Gość gść
9 minut temu, Gość gosc napisał:

bo jesteś szmaatą bez zasad. onma narzeczoną i dziecko lampucero

chyba ty jestes ... lmpucero buhaha 😄 

Gość Gość
10 minut temu, malinka 123 napisał:

Mógł jej nie grzmocić i zostawić o co go prosiłam kilka lat wstecz, 

boże jaka żałosna i jeszcze się obnosi,że ją obrażają za prawdę na kafe.GÓWNIANA

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

No i co ci psychoterapeuta pomoże na zdrade emocjonalną - wymaże ją gumką? Miłość to miłość, dzikich serc spotkanie. Możesz się z tym męczyć albo dokonać wyboru innego.Psychoterapeuta ci nie doradzi. Nie bądź dziecko. Ty narzeczonej nie kochasz, jesteś z nią z jakiś innych powodów, tylko tobie znanych. 

Nie wiem czy bym wytrzymał 8 lat, heh gdybym nie kochał to bym już dawno zostawił

Gość Gość
17 minut temu, Zagubiony_34 napisał:

Nie wiem czy bym wytrzymał 8 lat, heh gdybym nie kochał to bym już dawno zostawił

To to w takim razie co takiego czujesz do tej drugiej kobiety, skoro piszesz, że ciągle o niej myślisz. Gdybyś faktycznie kochał żonę to właśnie ona by była w twojej głowie 24/7 a nie tamta. Sądzę, że ty się poprostu jesteś z nią z przyzwyczajenia, wygody no i ze względu na dzieci. A co do tej drugiej to nie wierzę, że nie ma z twojej strony żadnego pożądania i gdyby tylko nadażyła się okazja pewnie byś się uległ i zdradził żonę. Chłopy od zawsze myślą ku.... (wiadomo czym). 

5 godzin temu, Gość Gość napisał:

To to w takim razie co takiego czujesz do tej drugiej kobiety, skoro piszesz, że ciągle o niej myślisz. Gdybyś faktycznie kochał żonę to właśnie ona by była w twojej głowie 24/7 a nie tamta. Sądzę, że ty się poprostu jesteś z nią z przyzwyczajenia, wygody no i ze względu na dzieci. A co do tej drugiej to nie wierzę, że nie ma z twojej strony żadnego pożądania i gdyby tylko nadażyła się okazja pewnie byś się uległ i zdradził żonę. Chłopy od zawsze myślą ku.... (wiadomo czym). 

Co czuje? Chciałbym ją poznać pogadać ogólnie zapoznać się 🙂 ale jest mi ciężko bo to całkowicie obca osoba. Nie wiem dlaczego tak mi utkwila w głowie ale nie jestem bez mózgiem i nie idę do łóżka z każdą poznana kobieta. Jestem wierny jednej kobiecie i denerwuje mnie wrzucanie wszystkich do jednego worka bo facet mysli ku.... Nie zawsze. Facet nie może mieć znajomych bo z czasem od razu łóżko tja? Będę musiał porozmawiać z nią i to wszystko bo chyba przez to te  ciągle myśli mnie gnebia. Najbliższa okazja w poniedziałek 🙂

Gość ktosia7
1 godzinę temu, Zagubiony_34 napisał:

Co czuje? Chciałbym ją poznać pogadać ogólnie zapoznać się 🙂 ale jest mi ciężko bo to całkowicie obca osoba. Nie wiem dlaczego tak mi utkwila w głowie ale nie jestem bez mózgiem i nie idę do łóżka z każdą poznana kobieta. Jestem wierny jednej kobiecie i denerwuje mnie wrzucanie wszystkich do jednego worka bo facet mysli ku.... Nie zawsze. Facet nie może mieć znajomych bo z czasem od razu łóżko tja? Będę musiał porozmawiać z nią i to wszystko bo chyba przez to te  ciągle myśli mnie gnebia. Najbliższa okazja w poniedziałek 🙂

może ją unikaj to i ona wyparuje Ci z głowy..:)

2 minuty temu, Gość ktosia7 napisał:

może ją unikaj to i ona wyparuje Ci z głowy..:)

Nie da się, codziennie rano się mijamy. Nie napisze w jakich okolicznościach ale codziennie ja widzę 

Gość Gosc
7 godzin temu, Zagubiony_34 napisał:

No, no akurat byś dawno zostawił. Wy jesteście wygodniccy, obiadek i seks to nic, że pociąga inna, jajka trzeba opróżnić. I tak czas wam schodzi, rok, dwa, osiem. 😏 Ale nie przecze pewnie kochałeś, a teraz będziesz siedział bo wygoda. 

Gość ktosia7
8 minut temu, Zagubiony_34 napisał:

Nie da się, codziennie rano się mijamy. Nie napisze w jakich okolicznościach ale codziennie ja widzę 

to nie patrz jej w oczy....kiedy masz myśli o niej to kieruj je na inny tor...:) zajmij się czymś..hobby itp