Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tęsknota

Polecane posty

Gość Gość

Co Ty mi zrobiłeś ??? Czemu nie mogę zapomnieć ? Mam wszystko w życiu i powinnam być szczęśliwa ale tak bardzo mi Ciebie brakuje 😞jak mam zapomnieć ??? I uwolnić się od tęsknoty 

Gość vgość

A Tęsknisz za...???? 

Gość Zpaznokcilakier

" kupiłam wszystko,a wciąż nie mam nic " 

Gość zycie jest wredne
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Co Ty mi zrobiłeś ??? Czemu nie mogę zapomnieć ? Mam wszystko w życiu i powinnam być szczęśliwa ale tak bardzo mi Ciebie brakuje 😞jak mam zapomnieć ??? I uwolnić się od tęsknoty 

Mam podobnie niestety .Nie powinnam o nim myśleć bo zachował  się ostatnio bardzo nie ładnie.Olal wszystkich i wszystko. Zostałam z tym sama😞.Nigdy się nie dowie ,nigdy nie będzie wiedział jak walczyłam i walczę o jego dobre imię .Nie mogę uwierzyć ze mógłby zachować się w stosunku do mnie nie fair😢.Być może świetnie grał rolę przyjaciela .Dla mnie był zawsze uprzejmy i życzliwy był kimś ważnym.Nie mam z nim kontaktu i niech tak zostanie bardzo mnie skrzywdził i wiem, że robił to celowo.Przez jego gierki stałam się zimna jak lód .Nadszarpnął moje zaufanie,niby mam wszystko ale ciężko zapomnieć o kimś kto dawał mi tyle radości i spokoju  jednocześnie. Ciagle pojawia się ta przeklęta tęsknota i pustka 😞.

Gość ciekawe
5 minut temu, Gość zycie jest wredne napisał:

Mam podobnie niestety .Nie powinnam o nim myśleć bo zachował  się ostatnio bardzo nie ładnie.Olal wszystkich i wszystko. Zostałam z tym sama😞.Nigdy się nie dowie ,nigdy nie będzie wiedział jak walczyłam i walczę o jego dobre imię .Nie mogę uwierzyć ze mógłby zachować się w stosunku do mnie nie fair😢.Być może świetnie grał rolę przyjaciela .Dla mnie był zawsze uprzejmy i życzliwy był kimś ważnym.Nie mam z nim kontaktu i niech tak zostanie bardzo mnie skrzywdził i wiem, że robił to celowo.Przez jego gierki stałam się zimna jak lód .Nadszarpnął moje zaufanie,niby mam wszystko ale ciężko zapomnieć o kimś kto dawał mi tyle radości i spokoju  jednocześnie. Ciagle pojawia się ta przeklęta tęsknota i pustka 😞.

walczysz o dobre imię Dragona????????????????

Gość życie jest wredne
19 minut temu, Gość ciekawe napisał:

walczysz o dobre imię Dragona????????????????

Nie znam żadnego dragona .Już nie walczę nie mam siły .Chce normalnie żyć .

Gość Gosc
46 minut temu, Gość vgość napisał:

A Tęsknisz za...???? 

Za niewiadomo kim, tak sobie piszę bo mam chorą głowe.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość życie jest wredne napisał:

Nie znam żadnego dragona .Już nie walczę nie mam siły .Chce normalnie żyć .

Wredna to jesteś ty i zawsze byłaś obyś z....

Gość porażka mózgu
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

następna/następny do kolekcji-jeden pisze, a udaje 20-stu

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie masz wszystkiego. Pieniądze ułatwiają tylko życie.

Gość życie jest wredne
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dziękuję za miłe słowa zawsze można liczyć na kogoś życzliwego .Kiedyś napewno zdechnę tak jak mówisz .

Gość gość

Tak mi bez Ciebie tu biednie ,jakbym już była na rencie.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość życie jest wredne napisał:

Dziękuję za miłe słowa zawsze można liczyć na kogoś życzliwego .Kiedyś napewno zdechnę tak jak mówisz .

Wiesz że to był tylko kolokwializm, żyj jak najdłużej. Tylko jaki sens jest w Twoim wyciu na forum jak sama jesteś sobie winna. Chyba że to jest życiowa mądrość

Gość gość

nie tylko przez złoto leją się łzy

Gość ONA
1 minutę temu, Gość gość napisał:

nie tylko przez złoto leją się łzy

Na obecną chwilę-mając do wyboru faceta albo pieniądze w życiu, wybieram kasę, nie warto tęsknic za niektórymi

Gość Gość

Kasa to nie wszystko rzecz nabyta.

Gość życie jest wredne
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz że to był tylko kolokwializm, żyj jak najdłużej. Tylko jaki sens jest w Twoim wyciu na forum jak sama jesteś sobie winna. Chyba że to jest życiowa mądrość

A skąd wiesz ,że jestem czemuś winna??Nie wyję zamiesvikam niezobowiązujący wpis wyrzucam myśli czy robię Tobie tym krzywdę ??Nie oceniaj mnie przez pryzmat wpisu który zamieścilam. Moja życiowa mądrość to honor a Ty jakie wyznajesz zasady ? 

Najprościej jest przykleić łatkę pedzia, łatwej lub desperatki tylko po co ??

Gość życie jest wredne
15 minut temu, Gość ONA napisał:

Na obecną chwilę-mając do wyboru faceta albo pieniądze w życiu, wybieram kasę, nie warto tęsknic za niektórymi

Smutne to ale pewnie większość z Nas dokonałaby takiego wyboru.

Gość ONA
2 minuty temu, Gość życie jest wredne napisał:

Smutne to ale pewnie większość z Nas dokonałaby takiego wyboru.

Tak bardzo się zawiodłam na facetach,że naprawdę teraz jestem sama, mam małe problemy finasowe i jakbym miała wybrac od losu-to wolę pieniądze, awans w pracę, wygraną w totka niż kolejnego faceta na drodze

Gość szaaarrriiiikkkk
11 minut temu, Gość ONA napisał:

Tak bardzo się zawiodłam na facetach,że naprawdę teraz jestem sama, mam małe problemy finasowe i jakbym miała wybrac od losu-to wolę pieniądze, awans w pracę, wygraną w totka niż kolejnego faceta na drodze

No,to siem nazywa tensknota jak psa do kota...hehe

Gość Gosc
30 minut temu, Gość życie jest wredne napisał:

A skąd wiesz ,że jestem czemuś winna??Nie wyję zamiesvikam niezobowiązujący wpis wyrzucam myśli czy robię Tobie tym krzywdę ??Nie oceniaj mnie przez pryzmat wpisu który zamieścilam. Moja życiowa mądrość to honor a Ty jakie wyznajesz zasady ? 

Najprościej jest przykleić łatkę pedzia, łatwej lub desperatki tylko po co ??

Podejrzewam że o Honorze nie wiesz nic. Pewnie niczym nie zawiniłaś i kak zawsze cała wina po stronie mężczyzny, jakie to prostackie i próżne. Mimo wszystko pozdrawiam i daje zielone światło na wycie 😉

Moje motto mieć choć jedną zasade ale ją przestrzegać a nie mieć wiele tylko na pokaz. Wartości są dla nas nie dla widzów!!

Gość gość

wina świata że nie wszyscy mogą mieć to co najlepsze, a ludzie jeszcze dzieci do swojej nieszczęsnej doli dokładają  

Gość tut

Jak zwykle, banda pieniaczy