Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drago :)

Jak tam brzydule znów cały weekend na forum bo nikt was nie chcę ;D

Polecane posty

Gość Brzydula

My nie jesteśmy królami internetu jak Ty,żeby mieć milion kont na różnych portalach, więc i masz w czym wybierać.A ja brzydula muszę zadowalać się swoim towarzystwem.Ale masz rację-lepsze moje własne niż setki pustych innych:)Buziaczek..ps.brzydula po zdjęciu brzydkiego fartuszka okazała się całkiem ładna dla niektórych

1 minutę temu, Gość Brzydula napisał:

My nie jesteśmy królami internetu jak Ty,żeby mieć milion kont na różnych portalach, więc i masz w czym wybierać.A ja brzydula muszę zadowalać się swoim towarzystwem.Ale masz rację-lepsze moje własne niż setki pustych innych:)Buziaczek..ps.brzydula po zdjęciu brzydkiego fartuszka okazała się całkiem ładna dla niektórych

Nie mam żadnych milion kont 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Drago :) napisał:

Nie mam żadnych milion kont 🙂

999 999

To wasz wymysł nie mój 🙂 ;D

Gość Na chwile

Oczywiscie ze siedzą w domach te miotły przed netem,bo co maja robic jak zaden facet ich nie chce. Niedosyc ze to brzydkie to jeszcze wymagania jakie... kiedys spotkalem sie z laską ktora miala wymagania na maxa,wysoki,szatyn,aparycja itd itp.. wyslalem jej foto i jej pasiło,w zamian dostalem tez jej fotke-super laska. Gdy ja zobaczylem w realu to rece mi opadly, kaszlot jak hooj! Fotka jej ale z przed 10lat jak byla szczuplutka i ładna. Zjechałem ją jak psa i wrocilem do domu. Tyle 

Gość szaarŕriikkkkkķ
30 minut temu, Gość Brzydula napisał:

Twoj fartuszek to dla mnie okruszek...hehe

Gość gość

A wy tutaj, bo boicie się czatujących pod drzwiami fanek?