Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chcecie wiedzieć dlaczego polki lecą na zagranicznych facetów

Polecane posty

Gość etr
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Za granicą Polki mają bardzo dobre opinie. Zresztą wiele Polek jest w stałych związkach z obcokrajowcami więc to nie są żadne czarne owce, których należy się wstydzić.

Za granicą Polki są chwalone za bycie łatwymi, bo obcokrajowcom dajecie za free, tylko dlatego, że są obcokrajowcami. A ci, którzy się z wami wiążą, to przegrywy, których żadna kobieta w ich kraju nie chciała.

Gość vvv
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Dokladnie ! zagraniczny facet nie musi byc ani zamozny ani piekny, a na pewno bedzie lepszy - milszy, kulturalniejszy, bedzie zabiegal o kobiete a nie stal jak oferma i czekal na ksiezniczke jak to robi kazdy przecietny polaczek

My też zabiegamy o kobiety. Problem w tym, że kiedy to robimy, to jesteśmy olewani.

Mężczyzna starający się o kobietę jest w Polsce uznawany za żałosnego i aseksualnego desperata. Zacznijcie doceniać starania.

8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Polskie janusze nas nie pociagaja - wiecznie nadete geby, piwsko w reku, rynsztokowe slownictwo i zachowanie prostackie, wiecznie niezadowoleni i z milionem wymagan.

No patrz, to dokładnie tak jak polskie grażyny. Wiecznie niezadowolone, mnóstwo wymagań, prostackie zachowanie. Wszystko się zgadza.

Gość uyt
7 godzin temu, Gość 093d napisał:

Chcecie znać prawdę stulejki kafeteryjne? To wam napiszę prawdę. Lecą na zagranicznych mężczyzn, (i jak słusznie zauważyliście większość nie jest wcale przystojna) dlatego, że ci mają pieniądze. Przeciętny Australijczyk, Niemiec jest bogatszy od Polaka i tyle. Kobiety lecą na pieniądze - prawda stara jak świat.

Nawet biedni obcokrajowcy mają powodzenie u Polek, więc teoria z dvpy.

Gość Gość

Bo od Polaka wymaga się bogactwa, wyglądu, charakteru. Od obcokrajowca wymaga się tylko tego by był obcokrajowcem

Gość etr
58 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo od Polaka wymaga się bogactwa, wyglądu, charakteru. Od obcokrajowca wymaga się tylko tego by był obcokrajowcem

Prawda.

Gość Abcd

Ludzie, a co Was tak to boli? Też możecie sobie dziewczynę np. z Ukrainy znaleźć, i statystyka się wyrówna.

Gość Gosc

Sama se znajdz jakąś banderówe tęępa polczyno

Gość NORBI80

Chyba to prawda bo mój kuzyn jest Polakiem ale ma taki typ urody jak mają np.Włosi z południa czy Hiszpanie z Andaluzji  i ma niezłe powodzenie u kobiet a wiem bo często wychodzimy na różne imprezy i widzę jak strzelają do niego uśmiechem a czasem go zagadują a ja natomiast wyglądam jak typowy polski facet (choć łysy nie jestem) i niestety powodzenia u kobiet nie mam. Ale najlepsze jest to że kuzyn ma żonę a ja nie.

Gość lei
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Przej..bane urodzić się Polakiem, zarobki jak jałmużna, kobiety darmowe kur..wy dla facetów z zagranicy, ciężki klimat. 

Dokładnie, szok że Polki są takie dziwne

Gość gościu :D
16 godzin temu, Gość gość napisał:

Polki to głównie lecą na ciapatych, potem Azjatów (bo przecież k-pop no nie? </3), a potem to na Murzynów. Ale była tu kiedyś jedna użytkowniczka, która miała męża Belga bodajże, i nie był on ani czarny, ani żółty, ani ciapaty.

to prawda, jak mieszkałem za granicą to spotykałem się z bardzo ładną dziewczyną (Polką) i wiele jej u mnie nie pasowało bo miała duże wymagania i choć starełem się jej dogodzić to i tak mnie nie chciała.

Teraz spotyka się z jakimś z jakimś gościem gdzieś z bliskiego wschodu, nie znam go ale po tym co widać po ich zdjęciach na facebooku to wcale nie wyglądają na taką szczęśliwą, i nie dziwie się bo on jak widać to zwykły nudziaż, i z tego co widać to jest fryzjerem z bardzo przesadzoną fryzurą który ciągle chodzi wszędzie w garniturze, ja nie wiem jak tak można, już nie musiała być ze mną ale żeby akurat wybrać kogoś takiego zamiast kogoś z swojego kraju, ja nie wiem jak te Polki mogą takie coś robić bo ogólnie wiele ich wiąze się z zagranicznymi i co najśmieszniejsze to, to że nie muszą mieć dobrego wyglądu

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, Gość Abcd napisał:

Ludzie, a co Was tak to boli? Też możecie sobie dziewczynę np. z Ukrainy znaleźć, i statystyka się wyrówna.

Możemy, ale nie o to tu chodzi. My nie zwracamy uwagi na narodowość, nie interesuje nas, czy kobieta jest Polką, Ukrainką, Hiszpanką czy kimkolwiek innym. A dla was nawet najgorszy obcokrajowiec jest lepszy niż Polak.

Gość A co to znaczy łysawy
18 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A co było mniej więcej na tych filmach, koleś po prostu opowiadał czy miał jakieś dowody na swoje "podboje"

Jaki mniej więcej stopień w skali Norwooda? Norwood zwykły, czy Norwood A?

Gość Ona
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nieprawda.  Ja od mezczyzn wymagam tego samego bez względu na narodowość i byciem z obcego kraju niczego sie u mnie nie nadrobi. Wy przedstawiacie tu obraz patologii, kobiet bez klasy, z nizin spolecznych, zakompleksionych, typowych "karyn" a nie normalnych kobiet.

Gość Qwes
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Nieprawda.  Ja od mezczyzn wymagam tego samego bez względu na narodowość i byciem z obcego kraju niczego sie u mnie nie nadrobi. Wy przedstawiacie tu obraz patologii, kobiet bez klasy, z nizin spolecznych, zakompleksionych, typowych "karyn" a nie normalnych kobiet.

Czyli wygląda na to ze jakieś 90% kobiet.