Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet jakis

Mam wrażenie, że inni mają lepiej ode mnie.

Polecane posty

Gość Facet jakis

Jak wyzej

Mam 27 lat, jestem facetem, mieszkam w Wawie. Jestem prawnikiem na aplikacji. Zarabiam 3500 netto, mam wlasne mieszkanie ale...

Jak patrzę na znajomych to czuję się gorszy..

1. moja była - od razu po rozstanie zakręcił się wokól niej facet, starszy od niej. Cały czas wycieczki, zdjęcia, samochodu na facebooku.. Ja auta nie mam bo na razie nie moge sobie pozwolic.. Podrozuje tez nie za bardzo bo nie mam smykałki i nie mam za bardzo z kim... Kobiety? Okazjalne znajomości do łózka z portali randkowych (mam niewiele znajomych i niewiele okazji na poznawanie w realu).

2. Moi kumple, kuzynostwo - kazdy w jakimś związku, jakieś tkaie powazniejsze to ich zycie niz moje, plany, podróże itd. Ja ogarniam prace, naukę, duzo czasu spędzam na wlasnym hobyy.. chyba mi czegos brakuje.. czuje sie gorszy...

3. Mam znajomego... 6 lat mlodszy ode mnie, w firmie pracuje jakiejs ma 3700 netto po roku pracy... Ja po 3 latach i 8 latach nauki mam 3500 zle sie z tym czuje...

Chce sie nauczyc gotowac bo srednio umiem, zacząć podrozowac, bo jestem zielony w tym.. chce jakos otworzyc swoje horyzontu bo czuje sie jak w zamknietym kieracie w swoim zyciu..

ktos tak ma ?

Gość Facet jakis

up