Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Ważne

zorganizuję wielki protest przeciwko 5G ale pod warunkiem że będziecie namawiać ludzi by praktykowali medytacje Buddyjskie

Polecane posty

Gość Bardzo Ważne

UWAGA!!! BARDZO WAŻNE!!!

Witam was wszystkich chciałem wam powiedzieć ze wiem jak pomóc i załatwić żeby 5 g nie było w Polsce ale jest jeden warunek że pomożecie mi wypromować Buddyjską religię i zrobicie wszystko co w waszej mocy żeby religia Buddyjska była wszędzie powszechna a ja się wam za to odwdzięczę i pomogę w walce z 5g co wy na taki układ. Macie szansę pokonać 5g wystarczy że spełnicie moją prośbę a ja spełnię waszą prośbę i zrobię wszystko żeby 5 g nie weszło do Polski bo w tej kwietii mogę wiele zrobić ale nie za darmo!! Jeśli zrobicie że Buddyzm będzie tolerowany jako dodatek do religii katolickiej i każdy będzie go praktykować to wam pomogę jedynie co musicie zrobić to namawiać jak najwięcej ludzi do praktykowania Buddyzmu i Medytacji Buddyjskich. To jak wchodzicie w taki układ. Wy zrobicie wszystko żeby rozpowszechnić w Polsce Buddyzm a ja zrobię wszystko żeby powstrzymać 5g. Co wy na to?

Gość gość

kùrwa człowieku, ty pìerdoIisz gorzej niż Spizgany XD