Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy

quizz imprezowy

Polecane posty

Gość Amm

Byłeś kiedyś pijany? Czy masz fetysz tłukącego się szkła?;)

Gość tommy

Byłem pijany, ale nie tłukłem na imprezie takich rzeczy.

Gość Amm

Nigdy nie rozbiłeś kufla na głowie kolegi? 

Gość tommy

moja była choć na codzień raczej szara myszka potrafiła odwalać różne akcje w wc dla facetów, gdzie czasem chodziliśmy na seks.

Gość Amm

Ja też nie. Te tłukące się naczynia to zwykle z braku koordynacji. A to człowiek się potknął ze szklanką i poleciała na podłogę, a to kieliszek wypadł z ręki, bądź łokciem strącona butelka ze stolika. Wszystko z powodu nieostrej widoczności, a raczej podwójnego widzenia.

Gość Amm

Wiesz, dziewczyny po pijaku lubią się popisywać i zwracać na siebie uwagę, to niewątpliwie. A faceci z kolei albo się awanturują i leją po pyskach, albo seks uprawiają, bo są podnieceni pod wpływem. 

Gość tommy

myślałem, że specjalnie to robiłaś.

Mojej zdarzało się w wc np opluć glazurę lustro wysypać śmieci z kosza. Jak się spytałem dlaczego to robi, to mówiła, że w męskim i tak jest  zawsze syf:)

Gość Amm

Nie no nie specjalnie. Specjalnie to tylko szczułam facetów żeby nie podziwiali jak tańczyłam i się wyginałam. xd. Nigdy nigdzie nie plułam, ani nic z takich dziwnych rzeczy. Ale po pijaku np. sikałam na chodniku jak wracałam z imprezy. I było mi widać gołą du/pę.;)

Gość tommy

jak szczułaś facetów?

Co myślisz o zachowaniu mojej byłej?

Gość tommy

po co zdejmowałaś te buty? jesteś wysoka i nie mieściłaś się pod sufitem?

Gość Amm

Jak? Różnie. Tak jak pisałam, wyginałam się dotykając swojego ciała, piersi, bioder, oblizywałam usta i na nich patrzyłam, mrugałam okiem, stroiłam miny, marszczyłam czoło jednoznacznie, takie bzdety, że wstyd powtarzać.;)  A Twoja była? Cóż, nie pochwalam.;(

Gość Amm

Tak, bardzo duża. Hehehe. Bez butów wygodnie tańczyć na stole. Co Ty? Wczoraj się urodziłeś tommy?

Gość tommy

np była zawsze tańczyła w butach obojętnie czy były to conversy czy obcasy. Nie wyginała się, raczej tak normalnie. Tylko w...iało mnie jak np potrafiła znajomemu zmysłowo kręcić tyłkiem przed samą twarzą.

Gość Amm

Każdy jest inny każdego co innego jara. Młodość rządzi się swoimi prawami i ja korzystałam ile wlazło. Ale to przeszłość i super wspomnienia. 

Gość tommy

jakbym zobaczył jej zachowanie w pracy, to bym w życiu nie pomyślał, że potrafi się tak odpalić.

Gość tommy

ale rozumiesz jej zachowanie?

Gość Amm

Ba, nie dziw się. Człowiek ma wiele twarzy. Zwykle nigdy nie pokazuje tej pierwszej, prawdziwej. Zmykam tommy. Miłego dnia.:)

Gość Amm

Jestem w takim wielu i mam takie doświadczenie, że mało co mnie dziwi. Hej!:)

Gość tommy

ja potem miałem o to do niej pretensje, myślisz że słusznie? Poczekaj chwilkę.

Gość Amm

Musiałbyś mi przedstawić szczegółowo co nawywijała i o co miałeś pretensje. Nie postawię diagnozy bez wglądu w problem.

Gość tommy

no o to kręcenie tyłkiem przed nosem znajomemu?

Gość Amm

Niepotrzebnie miałeś pretensje wg. mnie, tym bardziej że z nią tam byłeś. Na imprezach ludzie tak się bawią, puszcza wstyd, wódka, muza, wszystko jest dla ludzi. Laski tak robią i nie myślą o seksie z innym. Po prostu się wygłupiają. Ale oczywiście niektóre myślą o skoku w bok i to jest nieuczciwe gdy jesteś w związku. Nie znam tej Twojej, ale przestań być przesadnie zazdrosny, bo to zdrowe nie jest. 

Gość tommy

no wiesz, wg Ciebie normalne, gdy laska tańcząc na stole wywija znajomemu facetowi tyłkiem, a ten mówi, ale mam zajebisty widok.?

Gość tommy

znasz takie przykłady z imprez? Ich faceci nie mieli potem focha?

Gość Amm

Znam. I nawet były rozwody, rozstania, skoki z mostu. Ale to wg. mnie robią ludzie niedojrzali, którzy nie wiedzą jak radzić sobie z emocjami. I nie wiedzą gdzie kończy się zabawa a zaczyna jakieś dziwne oskarżanie, jakieś chore podejrzenia. Musisz być bardzo młodym człowiekiem.

Gość tommy

to było kiedyś, ona jest moją byłą. Jak jej potem to wygarniałem, to ona, żebym dał spokój, że go tylko nakręcała, ale przecież jej nie dotknął. I impreza poza tym po to jest, żeby się odpalić.

Gość tommy

rozwody skoki z mostu przez taniec laski na stole, nie przesadzasz?

Gość Amm

Przez szczucie, przez zdrady, przez zazdrość, przez kłamstwa, przez manipulację, itd. Ok, muszę spadać. Trzymaj się, cześć.