Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

90 procent 24 letnich kobiet o wygladzie 6.5 na 10 lub wyzej jest zajetych

Polecane posty

Gość Saddam

Czemu uważacie że umówienie się z każdym facetem który was podrywa to "branie byle czego" ? Jeśli uważacie że podrywa was "byle co" to albo nie potraficie dostrzec jego wartości albo same jesteście "byle czym". Serio. Facet doskonale potrafi ocenić swoją wartość i szukać kobiet na swoim poziomie a  czasem nawet obniżyć wymagania.

Gość KMX
30 minut temu, Gość Saddam napisał:

Czemu uważacie że umówienie się z każdym facetem który was podrywa to "branie byle czego" ? Jeśli uważacie że podrywa was "byle co" to albo nie potraficie dostrzec jego wartości albo same jesteście "byle czym". Serio. Facet doskonale potrafi ocenić swoją wartość i szukać kobiet na swoim poziomie a  czasem nawet obniżyć wymagania.

To jakieś mrzonki. Przykładowo, ja w ogóle nie używam brzydkich wyrazów (k, p, j, zj). Mój wygląd też raczej sugeruje że jestem osobą kulturalną. I myślisz że buce do mnie nie podchodziły? Prosty, z małą samoświadomością facet jest prosty, jeśli uznaje mnie za atrakcyjną seksualnie, to nie zastanawia się nad swoim poziomem, tylko podchodzi. To właśnie nazywamy byle czym.

Gość rgegergre

tinder tez jest tylko dla przystojniakow, wysokicch z ladna buźką, bo przecietni goscie tez nie maja tam zadnych szans

ja raz tam zalolzylem profil to na 3 miesiace nie mialem zadnego polubienia ani wiadomosci..

Gość Jajecznica bez boczku
18 godzin temu, Gość Aga napisał:

Szczerze? Normalnego faceta... 

Ok 10 lat starszego, może być po rozwodzie i mieć dziecko, ma być ciekawy świata i mieć sensowna pracę, ma mieszkac sam a nie z rodzicami. Q końcu to facet po 40. Nie musi być po studiach, choć ja jestem po dwóch kierunkach. Z wyglądu żeby nie odstraszal, lubię łysych ale niekoniecznie. Wzrost powyżej 175 cm. 

Czyli krótko mówiąc byle dobrze zarabiał miał chatę. Hahaha typowe. Kochana. Facet który to ma szuka tam studentek na jedną noc a nie 30 latek do związku A jak do związku to takich 30-stek naprawdę ładnych i zadbanych. Szukaj innych cech takich jak opiekuńczość, inteligencja to prędzej znajdziesz.  kasa i mieszkanie to straszna płycizna.

Gość gosc
8 minut temu, Gość rgegergre napisał:

tinder tez jest tylko dla przystojniakow, wysokicch z ladna buźką, bo przecietni goscie tez nie maja tam zadnych szans

ja raz tam zalolzylem profil to na 3 miesiace nie mialem zadnego polubienia ani wiadomosci..

jak wygladasz ziomus?

Gość adada
10 minut temu, Gość rgegergre napisał:

Niekoniecznie przystojni tylko zadbani i potrafiący zrobić sobie ciekawe i dobrze skadrowane zdjęcie. Kobiety chyba lepiej to ogarniają bo prawie każda wygląda tam ładnie. Tapety, dziubki, kadr z góry ale tak by brzucha nie było widać i inne sztuczki z retuszem na czele byle tylko zwabić samców.

Gość Kobieta
1 godzinę temu, Gość Jajecznica bez boczku napisał:

Czyli krótko mówiąc byle dobrze zarabiał miał chatę. Hahaha typowe. Kochana. Facet który to ma szuka tam studentek na jedną noc a nie 30 latek do związku A jak do związku to takich 30-stek naprawdę ładnych i zadbanych. Szukaj innych cech takich jak opiekuńczość, inteligencja to prędzej znajdziesz.  kasa i mieszkanie to straszna płycizna.

Inteligentny i opiekuńczy mężczyzna ma mieszkanie. Niech sobie każdy szuka czego chce. Jakoś nie widzę tych młodych studentek z panami po 40. 

Gość Kukle
19 godzin temu, Gość Aga napisał:

Szczerze? Normalnego faceta... 

Ok 10 lat starszego, może być po rozwodzie i mieć dziecko, ma być ciekawy świata i mieć sensowna pracę, ma mieszkac sam a nie z rodzicami. Q końcu to facet po 40. Nie musi być po studiach, choć ja jestem po dwóch kierunkach. Z wyglądu żeby nie odstraszal, lubię łysych ale niekoniecznie. Wzrost powyżej 175 cm. 

Czyli co? Facet może byc wysoki, przystojny, ale jak magazynier to won? Nie każdy jest na tyle inteligentny, przedsiębiorczy i wykształcony by zarabiać te 10tys. Nawet średnia krajowa jest dla większości nieosiągalna.

Gość Kobieta
45 minut temu, Gość Kukle napisał:

Czyli co? Facet może byc wysoki, przystojny, ale jak magazynier to won? Nie każdy jest na tyle inteligentny, przedsiębiorczy i wykształcony by zarabiać te 10tys. Nawet średnia krajowa jest dla większości nieosiągalna.

No Widzisz... Ja jestem inteligentna.. Nie wymagam studiów ale ambicje być muszą.. Przecież nie będę z facetem rozmawiać o pomidorowej czy konfiturach. A gdzie byśmy mieszkali? Jak założyć rodzinę facetem zarabiającym 2000 zl? Choroba? Wypadek? Wieczne omawianie sobie wszystkiego i frustracja? A taki dziad i tak będzie marzył o młodej doopie? Nikt nie mówi o milionerze, ale takie 4 na rękę to normalny facet bez problemów psychicznych spokojnie wyciągnie. 

Gość KMX

Mi też sobie trudno wyobrazić "opiekuńczość" kiedy nie idą za nią jakieś zasoby finansowe... Nie luksusy, ale bezpieczeństwo, dostęp do leczenia, i żeby nie chodzić w łachmanach.

Gość taki obraz wasz
6 godzin temu, Gość KMX napisał:

Problem jest taki, że nie chodzi o wygląd. Odrzuciłam ostatnio przystojniaka, bo wyczułam od niego kłopoty. Mojego brzydala eks też zostawiłam przez trudny charakter i inne problemy. (Tak, brzydal też może mieć zryty charakter)

Większość facetów myśli o ładnych kobietach tak jak ty ("wiec zagadywanie ich na ulicy jest skazane na porazke") i zagadują do nich ci, którzy nie mają żadnych kompleksów, są przekonani o swojej fajności i przez to sami od siebie nie wymagają za dużo. Dlatego często ładne, ale i wartościowe kobiety nie mają z czego wybierać. Mnóstwo fajnych facetów zakłada, że nie mają szans i nawet się nie odezwą. 

Bo ci fajni faceci już wiele razy byli odrzucani. Nic dziwnego, że uważają, że nie mają szans.

Gość KMX

Każdy człowiek jest innym światem.

Gość Anna
8 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

No Widzisz... Ja jestem inteligentna.. Nie wymagam studiów ale ambicje być muszą.. Przecież nie będę z facetem rozmawiać o pomidorowej czy konfiturach. A gdzie byśmy mieszkali? Jak założyć rodzinę facetem zarabiającym 2000 zl? Choroba? Wypadek? Wieczne omawianie sobie wszystkiego i frustracja? A taki dziad i tak będzie marzył o młodej doopie? Nikt nie mówi o milionerze, ale takie 4 na rękę to normalny facet bez problemów psychicznych spokojnie wyciągnie. 

Przepraszam, a Ty ile wyciągasz? No i dlaczego 4 k? A nie 20 k? Ja mam spokojne życie z 3 k podstawy... chyba że ktoś chce żyć kosztem pracy mężczyzny poniżej własnych możliwości. To słabe.

Gość Gość
Dnia 29.09.2019 o 21:29, Gość KMX napisał:

A jak to uzasadnisz? Bo ja widzę, że samotni mężczyźni często się staczają w używki, są nieszczęśliwi. Kobiety w moim wieku które są samotne, raczej trzymają pion, przestały nawet szukać. Libido się obniża i daje nam spokojnie żyć bez seksu. U facetów chyba tak to nie działa.

Żartujesz, prawda? Tysiące kobiet płacze w poduszkę, że są same, że nie mogą nikogo znaleźć, że marzą o miłości. A wśród facetów jest wielu, którzy w ogóle nie chcą związków, tylko niezobowiązujące relacje. I już na pewno nie marzą o jakichś miłościach.  

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Nell napisał:

Dodatkowo zaznaczę, że zdecydowana większość tematów dotycząca szukania drugiej połówki jest autorstwa panów, nie pań. Dokładnie tego bólu 4 liter o niesprawiedliwości świata i/lub "złych" dzisiejszych kobiet. 

"Jak wybrzydzają, to są wolne. Kobieta, która nie wybrzydza, jest normalna i atrakcyjna z pewnością nie jest wolna." to jest właśnie doskonała mentalność większości mężczyzn - kobieta najlepiej niech od nich nie wymaga TYLKO OD SIEBIE i jej celem życiowym powinno być znalezienie sobie faceta... litości jest dużo ładnych i fajnych dziewczyn z wyboru singielek. Wolę być sama, niż męczyć się w byle związku, co jakiś facet stworzył definicję o "normalnych kobietach". To dlaczego wy jesteście sami? Jak wybrzydzają to są wolni. Mężczyzna, który nie wybrzydza, jest normalny i atrakcyjny z pewnością nie jest wolny. Nie widzicie własnych ułomności o które posądzacie kobiety?

Co więcej zauważyłam, że faceci będąc wolnymi po 30-stce uważają się za normalnych, ale już kobiety wolne po tych urodzinach muszą mieć wstrętny charakter, być roszczeniowe i mieć coś z garem. Czy nie powinno to iść w obie strony?

Ty się naprawdę powołujesz na kilku śmiesznych kafeteryjnych inceli???? Czy to znowu żart.

Gość KMX

"Żartujesz, prawda? Tysiące kobiet płacze w poduszkę, że są same, że nie mogą nikogo znaleźć, że marzą o miłości. "

To chyba na tych filmach, co oglądasz 😂😂😂

Gość Zielony Kanarek
Dnia ‎30‎.‎09‎.‎2019 o 14:06, Gość Kobieta napisał:

Nikt nie mówi o milionerze, ale takie 4 na rękę to normalny facet bez problemów psychicznych spokojnie wyciągnie. 

4tys w kraju gdzie mediana to 2500 tjaaa

Gość Gość
15 godzin temu, Gość KMX napisał:

"Żartujesz, prawda? Tysiące kobiet płacze w poduszkę, że są same, że nie mogą nikogo znaleźć, że marzą o miłości. "

To chyba na tych filmach, co oglądasz 😂😂😂

Nie bredź.

Gość Mirek z wykopu
8 minut temu, Gość Zielony Kanarek napisał:

4tys w kraju gdzie mediana to 2500 tjaaa

To tak jak być facetem w okolicach 30 i uganiać sie za młodymi ładnymi laskami. Jeżeli jesteś na tyle atrakcyjna to możesz sobie takiego co dostaje tyle a nawet wiecej wymagać, skoro jednak nie znajdujesz to sama sobie odpowiedz czy jesteś.

Gość KMX
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie bredź.

Ty bredzisz. Mężczyzna potrzebuje kobiety bardziej niż kobieta mężczyzny. Chcesz się kłócić? Popytaj mądre osoby, ja jestem pewna swego. Mężczyzna bez kobiety traci kręgosłup, wariuje, ucieka w zły styl życia. Oczywiście nie każdy, tak jak nie każda kobieta trzyma się dzielnie. Ale tendencja taka jest na pewno. Gdzieś to ostatnio nawet czytałam, chyba w powieści Bieguni był taki ustęp.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość KMX napisał:

Ty bredzisz. Mężczyzna potrzebuje kobiety bardziej niż kobieta mężczyzny. Chcesz się kłócić? Popytaj mądre osoby, ja jestem pewna swego. Mężczyzna bez kobiety traci kręgosłup, wariuje, ucieka w zły styl życia. Oczywiście nie każdy, tak jak nie każda kobieta trzyma się dzielnie. Ale tendencja taka jest na pewno. Gdzieś to ostatnio nawet czytałam, chyba w powieści Bieguni był taki ustęp.

Lala, mężczyzna potrzebuje kobiety tylko do seksu. I nie musi się do tego wiązać. To kobiety wieczne chcą tworzyć związki, brać śluby, mają te wszystkie romantyczne bzdety w głowach. Nie wiem po co ci to udawanie, że jest inaczej. 

Gość KMX

"Lala, mężczyzna potrzebuje kobiety tylko do seksu. I nie musi się do tego wiązać. To kobiety wieczne chcą tworzyć związki, brać śluby, mają te wszystkie romantyczne bzdety w głowach. Nie wiem po co ci to udawanie, że jest inaczej. "

Co ja poradzę że masz inne zdanie. Jakoś to przeżyję, ale zostaję przy swoim.

Gość KMX

"często zastanawiała się nad tym, jak ułożyło się jej życie, i dochodziła do wniosku, że prawda jest prosta: mężczyźni potrzebują kobiet bardziej niż kobiety mężczyzn. Właściwie, myślała Karen, kobiety mogłyby się spokojnie obejść bez mężczyzn. Dobrze znoszą samotność, dbają o zdrowie, są bardziej wytrzymałe, pielęgnują przyjaźnie - szukała w głowie jeszcze innych cech i zdała sobie sprawę, że opisuje kobiety jak wielce użyteczną rasę psów. Z pewną satysfakcją zaczęła mnożyć te psie cechy: szybko się uczą, nie są agresywne, lubią dzieci, są przyjacielskie, trzymają się domu. Łatwo w nich, zwłaszcza gdy są młode obudzić tajemniczy, obezwładniający instynkt, który tylko od czasu do czasu wiąże się z posiadaniem dzieci. To zdecydowanie coś więcej, to ogarnianie świata, to udeptywanie ścieżek, ścielenie dni i nocy, ustalanie kojących rytuałów. "

O. Tokarczuk, Bieguni, s. 416

Genialne.

Gość Gosc
Dnia 30.09.2019 o 23:06, Gość Gość napisał:

Żartujesz, prawda? Tysiące kobiet płacze w poduszkę, że są same, że nie mogą nikogo znaleźć, że marzą o miłości. A wśród facetów jest wielu, którzy w ogóle nie chcą związków, tylko niezobowiązujące relacje. I już na pewno nie marzą o jakichś miłościach.  

Taaa jasne oni dobrze się maskują, pewnie ze każdy by chciał por...c mimo braku kogoś na stałe, miec cokolwiek, ale każdy tez marzy o milosci, zakochaniu się z wzajemnością tylko jedni to lepiej ukrywają (by wyks na twardzieli np) a inni gorzej. Każdy mam potrzebę milosci (slyszales o piramidzie potrzeb Masłowa?). 

Gość Nell
Dnia 30.09.2019 o 23:09, Gość Gość napisał:

Ty się naprawdę powołujesz na kilku śmiesznych kafeteryjnych inceli???? Czy to znowu żart.

Raczej staram się tym incelom otworzyć oczy. Ludzie (zarówno mężczyźni jak i kobiety) są wolnymi jednostkami i mają prawo do samodecydowania o sobie. Dlatego nikt nie może rościć sobie prawa do zmuszania innych osób do zaspokajania własnych potrzeb. Od zawsze ludziom trudno było znaleźć prawdziwą miłość: kiedyś zmuszano do ślubu z nieatrakcyjnym dla niej/niego partnerem/partnerką, teraz większość związków na służyć do zaspokajania własnych ambicji (brać). 

Podejście macie dać mi miłość śmierdzi socjopatą.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Taaa jasne oni dobrze się maskują, pewnie ze każdy by chciał por...c mimo braku kogoś na stałe, miec cokolwiek, ale każdy tez marzy o milosci, zakochaniu się z wzajemnością tylko jedni to lepiej ukrywają (by wyks na twardzieli np) a inni gorzej. Każdy mam potrzebę milosci (slyszales o piramidzie potrzeb Masłowa?). 

Mnóstwo facetów ma w duupie jakieś miłości. To baby są uzależnione od romantyczne wizji świata i fantazjują o miłościach i ślubach. 

Gość Proste
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Mnóstwo facetów ma w duupie jakieś miłości. To baby są uzależnione od romantyczne wizji świata i fantazjują o miłościach i ślubach. 

Myślisz stereotypowo. Zwykły tępak. 

Ja nigdy nie marzyłam o ślubie, niepotrzebny mi. Pudło 

Gość facet
Dnia 29.09.2019 o 23:30, Gość Nell napisał:

Dodatkowo zaznaczę, że zdecydowana większość tematów dotycząca szukania drugiej połówki jest autorstwa panów, nie pań. Dokładnie tego bólu 4 liter o niesprawiedliwości świata i/lub "złych" dzisiejszych kobiet. 

"Jak wybrzydzają, to są wolne. Kobieta, która nie wybrzydza, jest normalna i atrakcyjna z pewnością nie jest wolna." to jest właśnie doskonała mentalność większości mężczyzn - kobieta najlepiej niech od nich nie wymaga TYLKO OD SIEBIE i jej celem życiowym powinno być znalezienie sobie faceta... litości jest dużo ładnych i fajnych dziewczyn z wyboru singielek. Wolę być sama, niż męczyć się w byle związku, co jakiś facet stworzył definicję o "normalnych kobietach". To dlaczego wy jesteście sami? Jak wybrzydzają to są wolni. Mężczyzna, który nie wybrzydza, jest normalny i atrakcyjny z pewnością nie jest wolny. Nie widzicie własnych ułomności o które posądzacie kobiety?

Co więcej zauważyłam, że faceci będąc wolnymi po 30-stce uważają się za normalnych, ale już kobiety wolne po tych urodzinach muszą mieć wstrętny charakter, być roszczeniowe i mieć coś z garem. Czy nie powinno to iść w obie strony?

Bo dla faceta po 30stce przychodzi fajny okres, tj. uwypuklają się cechy uważane za męskie zalety - praca, awans, samochód, mieszkanie, większe doświadczenie życiowe - to zawsze jest na plus, poza tym faceci już wtedy mają tę świadomość, ze malzenstwo i dzieci to po prostu shit..

Natomiast kobiety... szczyt atrakcyjności, tj. młodość, płodność powab to 20-27 rok życia, później już tak nie jest, robi się nijak, stąd potężne parcie Pań 27-30 lat na śluby i zaciąganie do ołtarza (mam 29 lat więc obserwuję to). Kobiety cholernie boją się braku faceta, zwlaszcza po 30stce.