Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu zdradzona

Facet mnie oszukał

Polecane posty

Gość Gość ,
2 minuty temu, Gość paula napisał:

a jest pocieszanie się faceta kosztem zdesperowanej samotnością kobiety! zostawi ją za jakiś czas albo będzie z nią z braku laku i to da jej szczęście?

Masz rację, też tak myślę.. Ale te zdesperowane byle mieć kogoś latając ze związku w związek tego nie zrozumieją ,więc faceci korzystaja i mają rację. A jak zakocha w innej zostawi a wtedy lament wielki, oszukał mnie..Nie oszukał,bo wy same się oszukujecie  w coś co nie ma szans

Gość Anka277

Słuchajcie różnie bywa ,ja bym mu dała szansę , mało który chlop tak tęskni za dzieckiem ,widać,ze ma dobre serce.Inni mają w dupie dzieci z byłego związku.

Jeśli jest w miarę ok daj mu szansę a nuz się wam ulozy:)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość paula napisał:

,,jakby z autorką nie chciał być to by nie był'' taaa jasne bo faceci są tak uczciwi. po prostu potrzeba mu kobiety żeby się pocieszyć a ta się nawinęła bez większych wymagań więc ją ,,kocha''

Zdesperowane byle byl facet  

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Anka277 napisał:

Słuchajcie różnie bywa ,ja bym mu dała szansę , mało który chlop tak tęskni za dzieckiem ,widać,ze ma dobre serce.Inni mają w dupie dzieci z byłego związku.

Jeśli jest w miarę ok daj mu szansę a nuz się wam ulozy:)

A jak mają dzieci z innym to już w ogóle trzymają się nogami i rękami faceta by nie zostawił.mamuśki szukające bliskości w mgnieniu oka zakochane 

Gość Paula

A niż się ułoży taaaa  w cudowny sposób.  I dziwić się że tyle nieszczęśliwych kobiet jest 

Gość Znowu zdradzona

No i zostawilam go.... i rycze.... 

Gość Gosc

Ja mam 34 i też wciąż trafiam na takich jak ty, a nawet gorszych bo biją 

Gość Znowu zdradzona

Gość  gość. Przykro mi... jak sobie z tym radzisz?  Nie rozumiem facetów.... 

Gość Gosc

Nie radzę. Jestem w depresji. Facet który mi się oświadczył okazał się niedawno klamca, zdrajca i damskim bokserem. ☹️ Tak jak ty niewiem co dalej, niewiem co powinnam a czego nie. Nie chcę być sama, ale tez nie chce być czyjąś zabawka i workiem treningowym. Nie mam już siły na kolejny związek. Nie mam nawet rodziny żeby pojechać i się wyglądać. 

Gość Znowu zdradzona

Gosc gosc kiedy w gre wchodzi przemoc to juz nie powinno być  wątpliwosci. Nie  daj sie znecać nad sobą... ja też  po przejsciach zaufałam kolejny raz i kolejny sie sparzylam. Nie ma sensu w dzisiejszych czasach angażować się. 

Gość Paula

Popłacz sobie to ci ulzy.  Musisz stanąć na własne nogi w sensie emocjonalnym inaczej nigdy nie spotkasz dobrego faceta.

Gość Paula

Wierzysz w boga? Jeśli tak to wiedz że on jest z Tobą. Mi wiara pomaga i nie boję się samotnosci

Gość Mohito29

Jestem w podobnej sytuacji co autorka.Mnie też oszukał mężczyzna.Spotykaliśmy się jakiś czas.Później z błahych powodów się na mnie denerwował oddalał się milczał aż pewnego dnia urwał kontakt zmienił telefon zablokował inne rzeczy  żeby nie było z nim żadnej komunikacji.Przez pół roku cisza i nagle przypomniał sobie o mnie.Tłumaczył się i przepraszał chciał odnowić kontakt spróbować jeszcze raz a ja naiwna mu uwierzyłam😑Sielanka skończyła się po 2 miesiącach gdy okazało się że wrócił ponieważ zrobił innej dziecko i zmył się z dnia na dzień od niej.Wrócił do mnie a w międzyczasie spotykał się z koleżanką z pracy.Leciał sobie na 3 fronty😠Zerwałam z nim mimo że wybrał z spośród nas 3-ech mnie.Kocham drania ale mu nie wybacze tego.Z czasem zapomnę o nim.Ty autorko też nie daj się oszukiwać zostaw go tkwiąc przy nim zrobisz sobie większą krzywdę niż tęsknota po zerwaniu.

Gość J@a

Mój też leciał na 3 fronty... 🙄 Inny tak jak wyzej - z łapami. To chyba u nich typowe. Nie ma co się łudzić że tafimy na kogoś godnego związku. 

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Mohito29 napisał:

Jestem w podobnej sytuacji co autorka.Mnie też oszukał mężczyzna.Spotykaliśmy się jakiś czas.Później z błahych powodów się na mnie denerwował oddalał się milczał aż pewnego dnia urwał kontakt zmienił telefon zablokował inne rzeczy  żeby nie było z nim żadnej komunikacji.Przez pół roku cisza i nagle przypomniał sobie o mnie.Tłumaczył się i przepraszał chciał odnowić kontakt spróbować jeszcze raz a ja naiwna mu uwierzyłam😑Sielanka skończyła się po 2 miesiącach gdy okazało się że wrócił ponieważ zrobił innej dziecko i zmył się z dnia na dzień od niej.Wrócił do mnie a w międzyczasie spotykał się z koleżanką z pracy.Leciał sobie na 3 fronty😠Zerwałam z nim mimo że wybrał z spośród nas 3-ech mnie.Kocham drania ale mu nie wybacze tego.Z czasem zapomnę o nim.Ty autorko też nie daj się oszukiwać zostaw go tkwiąc przy nim zrobisz sobie większą krzywdę niż tęsknota po zerwaniu.

Seerio mu uwierzylas? Jak można po pół roku olewania dac facetowi szanse? Przecież wiadomo ze taki wraca nie dlatego ze mu zależy tylko dlatego ze jaja go swedza i nie ma innych opcji wiec wraca chwilowo na ,,stare smieci" żeby mieć się gdzie spuszczac (do czasu aż znajdzie odpowiednią kobietę i się zakocha) bo ,,lepsze cos niż nic". Jak jesteś taka naiwna jak dziecko i nie masz pojecia jak funkcjonuja faceci, to sama sobie winna jesteś. 🤦

Gość paula

weźcie wy się tak na chłodno zastanówcie po co wam ci faceci ? co oni wam takiego niezbędnego do życia dają? ja rozumiem miłość ale w tym przypadku nie ma żadnej miłości tylko uczepianie się kogoś i wmawianie sobie wielkiej miłości. może przestańcie oglądać durne seriale i romanse a zacznijcie czytać coś porządnego 

Gość taki obraz wasz
9 godzin temu, Gość paula napisał:

weźcie wy się tak na chłodno zastanówcie po co wam ci faceci ? co oni wam takiego niezbędnego do życia dają? ja rozumiem miłość ale w tym przypadku nie ma żadnej miłości tylko uczepianie się kogoś i wmawianie sobie wielkiej miłości. może przestańcie oglądać durne seriale i romanse a zacznijcie czytać coś porządnego 

A po co nam kobiety?

Ani kochać nie potrafią, ani gotować, tylko do ciągnięcia kasy się nadają. I wyżywania się na mężczyznach.