Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość Gość

Hejka. 

Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka, co prawda z kilkoma flirtowalam ale do niczego nigdy nie dochodziło. Nie jestem brzydka, nawet słyszałam komplementy co do mojej urody. Czy to jest dziwne? Kiedy mialayscie pierwszego chłopaka? Może to wina rodziców którzy trzymają mnie krótko, nie pozwalają na zbyt wiele. Zwykle siedzę w domu, chodzę do szkoły i ewentualnie do koleżanek po za tym chyba by mnie zabili. Tata z mamą nie chcą żebym miała chłopaka. Co ja mam zrobić...? Potrzebuję miłości, nie chce zostać do końca życia sama.... 

Gość Gość

Masz 18 lat i siedziszw domu? Szkoda życia 🙂

Gość Gość

Kaśka wyjdz do ludzi czekamy na Ciebie.

Gość ola
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Hejka. 

Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka, co prawda z kilkoma flirtowalam ale do niczego nigdy nie dochodziło. Nie jestem brzydka, nawet słyszałam komplementy co do mojej urody. Czy to jest dziwne? Kiedy mialayscie pierwszego chłopaka? Może to wina rodziców którzy trzymają mnie krótko, nie pozwalają na zbyt wiele. Zwykle siedzę w domu, chodzę do szkoły i ewentualnie do koleżanek po za tym chyba by mnie zabili. Tata z mamą nie chcą żebym miała chłopaka. Co ja mam zrobić...? Potrzebuję miłości, nie chce zostać do końca życia sama.... 

A dlaczego rodzice nie chcą byś miała chłopaka? W tym wieku to normalne i wiele moich koleżanek w tym wieku poznało swojego męża. Teoretycznie masz sporo jeszcze czasu, ale jak nigdzie nie będziesz chodziła to nikogo nie poznasz. Wychodź do ludzi.

Gość ola

Poza tym to Twoje życie, a nie życie rodziców.

Gość Wykryty

niewiele tracisz . To są dzikie zwierzęta bez uczuc i wartości kierujący się instynktem pierwotnym. Zarażają chorobami roznosza trypla i nic poza tym. Mam HIV. Cofnela bym czas i trzymała się od tych scierw z daleka. 

Gość gość

Spoko. Ja w tym wieku też nie miałam. Dla mnie "chodzenie" w tym wieku jest niepoważne. Pokochaj siebie, a na miłość przyjdzie czas. Tak szybko to możesz trafić na ffjutka, który Ciebie zrani i nabierzesz uprzedzeń i rozczarowań.