Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lia

W ogole nie dowartosciowuje mnie,ze jestem lepsza niz jego ex.

Polecane posty

Gość lia

Ach jestem nimfomanka

Gość Gość
1 minutę temu, Gość lia napisał:

To ja wymieniam facetow a nie oni mnie

Tak tak wierzymy 

Gość lia

ah, co za niski poziom prezentujecie, wspolczuje podszywom, nie spalcie sie z zazdrosci

Gość Gość

Cóż myślę że lekcja życia dla Ciebie jeszcze przyjedzie jak facet znajdzie milsza ładniejsza i mniej przemadrzala niż ty 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość lia napisał:

ah, co za niski poziom prezentujecie, wspolczuje podszywom, nie spalcie sie z zazdrosci

Zazdrości o co ? To że się chwalisz nie znaczy,że coś sobą reprezentujesz, są kobiety brzydkie które się mają za bóstwa i są przepiękne , które się nie chwalą same jak ty 

Gość lia

Miła jestem dla miłych, ale czasem wyraze swoje zdanie.Co mnie to obchodzi,ze wiekszosc na forum sama udowodnila jak zawistna i beznadziejna jest i nie potrafia byc zyczliwi dla kogos kto jest lige wyzej albo i kilka lig. taki jest fakt, 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość lia napisał:

Miła jestem dla miłych, ale czasem wyraze swoje zdanie.Co mnie to obchodzi,ze wiekszosc na forum sama udowodnila jak zawistna i beznadziejna jest i nie potrafia byc zyczliwi dla kogos kto jest lige wyzej albo i kilka lig. taki jest fakt, 

Przeczytaj co napisałaś i zobacz jaka sama jesteś , swoje złe cechy przyspisujesz innym , jesteś agresywna i zawistna więc wtykasz swoje własne cechy innym 

Gość lia
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zazdrości o co ? To że się chwalisz nie znaczy,że coś sobą reprezentujesz, są kobiety brzydkie które się mają za bóstwa i są przepiękne , które się nie chwalą same jak ty 

W tym sęk,że to INNI LUDZIE uważają mnie za piękną i fajną, a ja o sobie nic nie mówię...ale juz sie palicie z zawisci

Gość Gość

Przeczytaj co napisałaś i zobacz jaka sama jesteś , swoje złe cechy przyspisujesz innym , jesteś agresywna i zawistna więc wtykasz swoje własne cechy innym 

Gość Gość

W tym sęk,że to INNI LUDZIE uważają mnie za piękną i fajną, a ja o sobie nic nie mówię...ale juz sie palicie z zawisci

Cały czas nad sobą piejesz narcyzie , piękna kobieta sama siebie nie wychwala 

Gość Gość ,
2 minuty temu, Gość lia napisał:

Ja o sobie nic nie mówię a poprzednich 10 postów jaka jetes piękna,lepsza od byłej i jak, uznaje to za trolling jakiegoś durnia 

Gość Gość

E tam, ja Ci wierzę. U każdego bliskiego znajomego widzę która panna lepsza, obecna czy była. Jeśli była to mało inteligenta, brzydka i ponura kobieta, a obecna śliczna, bystra i jeszcze zabawna to też gratuluje zmiany. Jeśli jesteś tą drugą to nie musisz udawać, że nie widzisz przepaści. Nie ma po co być skromną, zostawmy to zakonnicom.

Gość gość

Dobrze, że się tym nie podniecasz bo nie masz czym. O tobie powie to samo - to, że jej nie szanował wynika z jego charakteru, a nie z tego, że była "gorsza" od ciebie. Pomyśl ile pięknych, inteligentnych kobiet było w historii poniewieranych przez partnerów. Jak ktoś z natury jest śmieciem który wykorzystuje innych ludzi bo akurat nie ma nic lepszego do roboty, a potem mówi o nich jak o zużytych zabawkach to nie licz, że kiedyś sama nie doświadczysz tego samego od tej osoby.