Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznice

Obecnie młode kobiety to jakaś porażka

Polecane posty

Gość nieudacznice

tępe to, nic nie potrafi, macha magistrem i myśli że jest hooj wie czym, współczuje dzisiejszym młodym facetom takich tępych lalek

Gość Gość

Znasz takie kobiety jakim sam jesteś facetem 

Gość Kiss
25 minut temu, Gość nieudacznice napisał:

tępe to, nic nie potrafi, macha magistrem i myśli że jest hooj wie czym, współczuje dzisiejszym młodym facetom takich tępych lalek

Zdanie zaczynamy od dużej litery i kończymy kropką. 

Gość Anna

Znalazł się wykształcony szlachcic co nawet zdania nie potrafi skonstruować. Z kim przystajesz takim się stajesz. Społeczeństwo składa się z różnych jednostek, jak widać Twoja osoba kompletnie nie interesuje normalnych kobiet. Nie dziwię się, bo jesteś taki roszczeniowy maminsynek.

Gość Amen
17 minut temu, Gość Kiss napisał:

Zdanie zaczynamy od dużej litery i kończymy kropką. 

to nie jest powieść tylko wypowiedź, przypíerdalasz się o drobiazgi, życie z tobą to dopiero musi być porażka

Gość biurowe szm@ty
4 minuty temu, Gość Anna napisał:

Znalazł się wykształcony szlachcic co nawet zdania nie potrafi skonstruować. Z kim przystajesz takim się stajesz. Społeczeństwo składa się z różnych jednostek, jak widać Twoja osoba kompletnie nie interesuje normalnych kobiet. Nie dziwię się, bo jesteś taki roszczeniowy maminsynek.

Ty, co wszystkie rozumy pozjadała, a potrafi tylko być materacem. To dopiero sukces.

Gość Gość
27 minut temu, Gość biurowe szm@ty napisał:

Ty, co wszystkie rozumy pozjadała, a potrafi tylko być materacem. To dopiero sukces.

Ty  narzekarz nocą na babskim forum, ten materac to twój sufit leszczu.

Gość Konik
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ty  narzekarz nocą na babskim forum, ten materac to twój sufit leszczu.

Jak robisz pałke dla bambo to połykasz czy wypluwasz?

Gość Tatko90
7 godzin temu, Gość nieudacznice napisał:

Nie jest aż tak źle, to że nic nie potrafią i trzeba za nie myśleć to normalne. Ale za to bzykaja się o wiele lepiej niż te stare po 30. Sam mam 29 lat i już wybaczam tym młodym ich niedoskonałości. Na stare już nawet nie patrzę. 

Taka stara to na żonę do garow jak już. Chociaż też raz spotykałem się z 34 latka która nawet gotować nie potrafiła, żałosne. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Tatko90 napisał:

Nie jest aż tak źle, to że nic nie potrafią i trzeba za nie myśleć to normalne. Ale za to bzykaja się o wiele lepiej niż te stare po 30. Sam mam 29 lat i już wybaczam tym młodym ich niedoskonałości. Na stare już nawet nie patrzę. 

Taka stara to na żonę do garow jak już. Chociaż też raz spotykałem się z 34 latka która nawet gotować nie potrafiła, żałosne. 

Ty jesteś najbardziej żałosny. Typowy pdstarzaly prymityw. W dodatku kvrwiarz 👏

Gość Oo#

No. Męska roszczeniowa .... Kolejna ameba na babskim forum, czyli prawiczek koniobijca udajac doświadczonego znawce buahhahahah! 😂

Gość Oo#
17 minut temu, Gość Tatko90 napisał:

Ty masz 29 a więc nawet się nie udzielaj, bo już dawno jesteś bezużyteczny dla kobiet, zużyty, z przebiegiem jak u taniej prostytutkii z jajami już bliżej kolan. Nie masz już prawa głosu, wypadles z obiegu już kilka lat temu. A na taką" stara żonę do garow" to masz szansę jedynie pod warunkiem zarobków 15k wzwyz, inaczej nawet nie masz co marzyć robolu. 

Gość fred

pełno jest bab które chcą gotować i leją na kariere

Gość Polak patriota katolik
Dnia 30.09.2019 o 05:40, Gość Tatko90 napisał:

100% racji