Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość niki

Mąż wybuchowy pomocy

Polecane posty

Gość Gość niki

Witam was  chciałam się podzielić  z pare faktami  o mojim meżu bo jusz sama niewiem co mam robić kocham meża nad życie ale ciągle sie  kłucimy o byle co naprawde on jest taki wybuchowy   nawet dzisiaj sie pokłucilisimy bo powiedziałam że go wyżucom z baru bo zamykają a on powiedział że nie jest ku...  cieniasem i go jakiś frajer nie wyżuć z baru a bar jusz zamykali z tego wynikła kłutnia z 2 h skonczyła sie mojim płaczem   to było tylko dzisiaj ale najgorsze że on nie rozumie swojich błedów że mnie rani  jak wychodzi z kumplami i wyłocza tel chociasz wie ze sie martwie niby bateria ale jak by chciał to by naładował jak wychodzi z kolegami to tylko oni sie liczą nie wie kiedy wracać do domu ja siedze sama nocami  niewiem  coo jusz mam robić nie radze sobie jesteśmy małźenistwem 8 miesiecy bardzo krutko ale przez te 8 miesiecy to moze 2 tyg sie niekłucilismy policzyłam wszystkie dni prosze o rade czy jest dla nas jakaś szansa??? Bardzo go kocham ale powoli to uczcie zaczyna gasnąć 

Gość Gość

Jak cie nie wyzywa od szmat itp i nie bije i nie zdradza to chyba można zrobić tak że jak on wychodzi to ty chodź na dyskoteki i się baw. Tylko dzieciaka nie daj se zrobić. A przed ślubem jak było? 

Gość booty

głupia cípa i analfabetka