Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onastara

Czy feromony są dla mnie?

Polecane posty

Gość Onastara

Od dobrych kilku lat jestem z jednym facetem . Ogólnie układa nam się ale zastanawiam się czy nie spróbować feromonów. Ogólnie głowny powód jest w tym, ze dziewczyna kolegi podoba mu się za bardzo i mam wrażenie, ze on jej też. Nie wiem czy nie jest to jedynie moja wyobraźnia ale nie przepadam za konkurencją. Chcialabym poczuć się znowu jak numer 1.

Co byście polecili? 

Gość Bertinez

Nie wiem jakie zasady ma Twój facet ale dla mnie dziewczyna kupmpla jest nietykalna. Mogę sobie z nią gadać czy żartować ale nic więcej. Tak więc być może jest to jedynie faktycznie Twoja wyobraźnia. Ogólnie jeśli chodzi o konkurencję to polecam Pheromone essence, ewentualnie łaczenie z sexual attraction ale jeśli jeszcze nie używałaś feromonów to nie wiem czy się to sprawdzi. Najlepiej wypróbuj jedne.

Gość Onastara

Oj widocznie mnie zrozumiałeś. Ja nie wierzę, że on będzie z nią, ale po prostu chciałam aby zwracał większą uwage na mnie.

Gość Wiarołomny

Nie wiem czy stosowanie feromonów w długich związkach coś da, najlepsze jest jeśli poznajesz nowe osoby, Co do pheromone essence to polecam Nie sadzę aby podziałały na Twojego faceta ale na pewno ułatwią Ci kontakty na przykład w robocie.

Gość ghoster

Nie polecam zaczynać stosowania fero od mieszanek bo nie znając własnej dawki można łatwo przedawkować i efekt będzie odwrotny, tak więc nie mieszajcie dziewczynie tutaj w głowie. Na początek zamiast Pheromone essence poleciłbym love desire, w przypadku pheromone essence stężenie feromonów jest takie duże, że łatwo jest przesadzić oraz efekt będzie zupełnie odwrotny od zamierzonego.

Gość violett

Miej świadomość że feromony to nie jest magiczny środek który od razu zmieni twoje życie i sprawi że twój chłopak momentalnie zacznie się tylko tobą interesować,chociaż ty nie będziesz sama działać.

Feromony tylko pomagają,a nie robią wszystkie za ciebie. Sama uzywam love desire ( te w wersji premium) i są super jesli chodzi na przykład w kontaktach w pracy ale nie wykonają wszystkiego za Ciebie tak jak piszą osoby powyżej. 🙂 Najlepiej po prostu stosować i zapomnieć, ze ma sieje na sobie. Moim zdaniem od czasu od kiedy ich używam wiecej rzeczy mi sie udaje.