gosiaczeek 0 Napisano Wrzesień 30, 2019 Witam! Zażywałam tabletki antykoncepcyjne lesiplus, ale lekarz przepisał mi inne i zostały mi 3 opakowania. Za 40 zł sprzedam wszystkie opakowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perls Napisano Październik 1, 2019 ja też je odstawiłam, masakra ale szit. długo nie przyjmowałam żadnych ale teraz rewelacyjnie czuje się zakładając diafragme caya i tyle , pigułki mi nie służą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiaczeek 0 Napisano Październik 1, 2019 Przed chwilą, Gość Perls napisał: ja też je odstawiłam, masakra ale szit. długo nie przyjmowałam żadnych ale teraz rewelacyjnie czuje się zakładając diafragme caya i tyle , pigułki mi nie służą Znaczy mi dobrze służyły, ale no tak się porobiło ze odstawiłam na 2 miesiące i teraz mam inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mija Napisano Październik 9, 2019 Dnia 30.09.2019 o 14:51, gosiaczeek napisał: Witam! Zażywałam tabletki antykoncepcyjne lesiplus, ale lekarz przepisał mi inne i zostały mi 3 opakowania. Za 40 zł sprzedam wszystkie opakowania Jeśli aktualne proszę o kontakt monikaija@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach