Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatostan

Facet dzwoni i cały czas

Polecane posty

Gość Kwiatostan

Mowi,że  nie ma pieniędzy, jestesmy na randce to samo ciągle powtarza, a przecież nigdy się go nie pytam czy je ma czy nie, szczerze mówiąc jestem zdezorientowana. Nawet ostatnio powiedzial, że nie ma na bilet autobusowy,  to mu kupilam, na szczęście bo była kontrol, chcę dodać że nie jest bezrobotny, ma normalną pracę, coraz częściej myślę że coś z nim jest nie tak.

Gość Gość

Ta kontrola a nie kontrol. 

Gość Kwiatostan

Dzięki za poprawkę ale czy ja jestem teraz na lekcji polskiego? 

Gość Gość

Czyli poza polskim można walić byki i się ośmieszać?

Gość Jarek

Gość wygląda na skąpca. Obserwuj go. Szkoda czasu i nerwów na związek z patoligicznym dusigroszem. 

Gość Gość

Szuka sponsorki.

Gość Benio
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli poza polskim można walić byki i się ośmieszać?

Daj już jej spokój. Nie o byki tu chodzi. 

Gość DajSobieSpokoj

Mnie ostatnio wyzwal 40letni kawaler jak powiedziałam że nie chce mieć z nim kontaktu bo przyznał się,Że jest od 7 lat AA. I ciagle rzucal jakies zboczone podteksty oblech. Masakra... To miał tupet. Autorko dam Ci radę daj sobie z nim spokój. Nie ma krzty honoru- nie wstyd mu?

Gość Kwiatostan

No właśnie nie wstyd, gdyby nie pracował chwilow, zrozumialabym ale pracuje i zarabia.

Gość EEE

Zapytaj go wprost, co robi z hajsem. Może ma jakieś nałogi? Dobrze, że Ci się zapala czerwona lampka.

Gość Kwiatostan

Chciałabym żeby to było prowo ale niestety to jest prawda wiem że lubi piwo i pali.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Szuka sponsorki.

Też tak myślę

Gość Mann

Mężczyzna, który mówi że nie ma na bilet? To przecież porażka.Dziewczyno jemu na tobie wcale nie zależy,każdy mężczyzna gdy podoba mu się kobietą stara się pokazać z jak najlepszej strony, nawet gdy nie ma dużo pieniędzy, nigdy by nie przyznał się że nie ma na bilet.

Gość ja tylko pyta
16 minut temu, Gość Mann napisał:

Mężczyzna, który mówi że nie ma na bilet? To przecież porażka.Dziewczyno jemu na tobie wcale nie zależy,każdy mężczyzna gdy podoba mu się kobietą stara się pokazać z jak najlepszej strony, nawet gdy nie ma dużo pieniędzy, nigdy by nie przyznał się że nie ma na bilet.

Dokładnie. Daj sobie z nim spokój. Pamiętam jak poszłam z kolegą na spacer, bo chciałam się przejść i przy okazji kupić pomadkę. Kolega w czasie jak poszłam do łazienki wszamał jakiegoś burgera czy coś i szybko kończył jak wracałam do niego ha ha