Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ifka

Oceńcie sytuację bo ja już głupieje

Polecane posty

Gość Ifka

Ponad rok temu poznałam mężczyznę przez internet, duzo pisania, rozmów tel i spotkaliśmy się 2 mce temu, kilka razy bo nie mieszkamy w jednym mieście, ale też nie dzieli nas pół Polski. Na początku myślałam że to będzie fajny układ, może dobry seks, ale jak to bywa chyba się w nim zadurzyłam. On twierdzi że ceni sobie nasze znajomość, że dawno przed nikim się tak nie otworzył i ble ble ble. Jednak uderzyło mnie bardzo to co ostatnio do mnie powiedział - ode mnie nie dostaniesz żadnego uczucia. Poczułam się jakby ktoś dał mi w twarz. Nie oczekiwałam związku, każde z nas ma swoje życie, ale czy powinnam taka znajomość urwać? Czuję się po tym trochę jak kolezanka z którą fajnie się gada i można przeleciec, ale z jego strony to maks. Co o tym myślec? 

Gość gość

Cóż, jeżeli chcesz z nim związku, ślubu, miłości, etc. to niestety czarno to widzę. Facet krótko określił, że chce tylko seksu, bez uczuć, bez zobowiązań, bez zaangażowania.

Gość Ifka

Nie, absolutnie nie chce z nim związku, ale nie spodziewałam się takich słów.Naprawdę się lubimy, duzo rozmawiamy, zwierzamy. Sądziłam tylko że traktuje mnie z większym zaangażowaniem. Widać się przeliczyłam. On nie mówi że chce seksu, twierdzi nawet że jeśli tak ma być zdrowiej, to mozemy traktować się typowo po przyjacielsku.

Gość :)))

zaproponuj mu aby sobie sztuczna pochwe kupił 🤣

Gość Gość

Kiedy kobiety zmadrzeja? Czy to w ogóle nastąpi? O co ci babo chodzi? Niczego od niego nie oczekujesz a masz pretensje że wprost ci oznajmil swoje stanowisko? 

Gość Wiesz na czym stoisz

Jesli chcialas prawdy ok. Teraz wiesz ze z takim nie ma co planowac czegokolwiek. On potrzebuje sportu. Jestes wartosciowa itp skup sie na swoim zyciu pasjach i przy okazji może poznasz, kogos kto odrazu bedzie chcial sie wiązać?! Do tego potrzeba czasu wzajemnej relacji i checi was obojga. Malo ktory facet chce sie dac odrazu uwiazac. Podejdz do tego z glowa. Postaw sie na jego miejscu. Ty myslisz o welonie a on o wyjsciu z kumplami i moze o wyrwaniu?! Poznaj najpierw swiat facetów zakumpluj sie z nimi wejdz w ich swiat. Potem zapisz sie do szkoly jak "uwieść" faceta 😉 bądź super tancerka itp gotuj ze az palce lizac. Skocz po ciuszki szpile itp no moze sie uda... Zycze powodzenia. 

Slodki cukierek z idealna figurka 👠 

Ps. Pamietaj bądź soba i odpusc. 

Gość Wiesz na czym stoisz

Zapomniałabym... To on ma za Tobą szalec. Ich pociąga polowanie 😊

Gość Gość
40 minut temu, Gość Ifka napisał:

Ponad rok temu poznałam mężczyznę przez internet, duzo pisania, rozmów tel i spotkaliśmy się 2 mce temu, kilka razy bo nie mieszkamy w jednym mieście, ale też nie dzieli nas pół Polski. Na początku myślałam że to będzie fajny układ, może dobry seks, ale jak to bywa chyba się w nim zadurzyłam. On twierdzi że ceni sobie nasze znajomość, że dawno przed nikim się tak nie otworzył i ble ble ble. Jednak uderzyło mnie bardzo to co ostatnio do mnie powiedział - ode mnie nie dostaniesz żadnego uczucia. Poczułam się jakby ktoś dał mi w twarz. Nie oczekiwałam związku, każde z nas ma swoje życie, ale czy powinnam taka znajomość urwać? Czuję się po tym trochę jak kolezanka z którą fajnie się gada i można przeleciec, ale z jego strony to maks. Co o tym myślec? 

Uczciwy do bólu, powinnaś cenić go za to a nie narzekać, może ma dziewczynę

Gość Gość
31 minut temu, Gość Ifka napisał:

Nie, absolutnie nie chce z nim związku, ale nie spodziewałam się takich słów.Naprawdę się lubimy, duzo rozmawiamy, zwierzamy. Sądziłam tylko że traktuje mnie z większym zaangażowaniem. Widać się przeliczyłam. 

Nie chcesz związku ale chcesz żeby się zaangażował???

Nic nie rozumiem!

Gość Gość
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Kiedy kobiety zmadrzeja? Czy to w ogóle nastąpi? O co ci babo chodzi? Niczego od niego nie oczekujesz a masz pretensje że wprost ci oznajmil swoje stanowisko? 

Jestem babą, a nie rozumiem autorki nic a nic. 

Gość

Autorko, spróbuj zrozumieć przedtem siebie samą. Nie chcesz związku. Każde z Was ma swoje życie. Otrzymujesz więc to czego chcesz. A co byś chciała? Żeby Cie kochał? Bez nadziei na związek? Po co? Po to, byś mogła go skrzywdzić emocjonalnie, gdy postanowisz być z kimś innym? Próbuję Cię zrozumieć. Naprawdę. Ale nie potrafię.

Gość Lola114
2 godziny temu, Gość Ifka napisał:

. Na początku myślałam że to będzie fajny układ, może dobry seks, ale jak to bywa chyba się w nim zadurzyłam. On twierdzi że ceni sobie nasze znajomość, że dawno przed nikim się tak nie otworzył i ble ble ble. Jednak uderzyło mnie bardzo to co ostatnio do mnie powiedział - ode mnie nie dostaniesz żadnego uczucia. Poczułam się jakby ktoś dał mi w twarz. Nie oczekiwałam związku, każde z nas ma swoje życie, ale czy powinnam taka znajomość urwać? Czuję się po tym trochę jak kolezanka z którą fajnie się gada i można przeleciec, ale z jego strony to maks. Co o tym myślec? 

Facet jest szczery. O co tu sie obrazac? Powiedzial uczciwie ze nie chce zwiazku z toba I nie ma tu co szukac drugiego dna. Masz wybor byc jego kolezanka-kumplem albo kochanka z doskoku jak nie bedzie mial nic innego. Jesli naprawde sie zadluzylas to lepiej dla Ciebie ochlodzic relacje i sie wycofac. Jak go nie wzielo od poczatku, to nic z tego nie bedzie