Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam go traktowac?

Chodzi mu w koncu o milosc czy o co?

Polecane posty

Facet ktory mnie podrywa ma kobiete.Nie wiem zbyt wiele na ten temat ale widze ze z wygladu jest przecietna, ja bym sie w niej nie zakochala.Moze jest z nia z wygody jak większosc mezczyzn.

A jesli o mnie chodzi to zachowuje sie jak zakochany i mowi to wprost,ale gdy mowie ze nie interesuje mnie on ze wzgledu na to ze ma kogos,mowi ze trudno to moj wybor, daje mi odejsc... na sexie mu  nie zalezy, tak mowi, nie dazy do tego mimo 15 miesiecznej znajomosci, chcialby ale szanuje ze ja nie.Zreszta moze go miec na juz jak nie ze swoja to z inna bo ma powodzenie i wie o tym dobrze.  mimo to trzyma kontakt. Nie rozumiem jak mozna kogos kochac [mnie] i dac tak latwo odejsc mi,a nie zostawic tamtej.Przeciez to nie ma sensu. Ja bym walczyla o osobe ktora pokocham i zostawilabym dla niej wszystko.

Gość Gość

Serio kobieto wierzysz w farmazony zajętego chłopa? 🙄

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jak mam go traktowac? napisał:

Facet ktory mnie podrywa ma kobiete.Nie wiem zbyt wiele na ten temat ale widze ze z wygladu jest przecietna, ja bym sie w niej nie zakochala.Moze jest z nia z wygody jak większosc mezczyzn.

A jesli o mnie chodzi to zachowuje sie jak zakochany i mowi to wprost,ale gdy mowie ze nie interesuje mnie on ze wzgledu na to ze ma kogos,mowi ze trudno to moj wybor, daje mi odejsc... na sexie mu  nie zalezy, tak mowi, nie dazy do tego mimo 15 miesiecznej znajomosci, chcialby ale szanuje ze ja nie.Zreszta moze go miec na juz jak nie ze swoja to z inna bo ma powodzenie i wie o tym dobrze.  mimo to trzyma kontakt. Nie rozumiem jak mozna kogos kochac [mnie] i dac tak latwo odejsc mi,a nie zostawic tamtej.Przeciez to nie ma sensu. Ja bym walczyla o osobe ktora pokocham i zostawilabym dla niej wszystko.

Nie rozumie, że kocha ciebie, byc moze, chce mieć kontakt, bo wystarczy, z toba porozmawia, zobaczy i juz mu lepiej ale z tamtą mu wygodnie, oficjalnie z nią się pokaże,  ma stały seks, jej należy współczuć,  bo jej nie kocha z całą pewnością.

Ja nie wierze w farmazony ŻADNEGO chłopa.Ale miło posłuchac

Gość Gość

Raczej z zażenowaniem ale co kto lubi...

Gość gosc

Ale ty rozumiesz, ze tobie sie jego kobieta nie podoba, ale jemu moze??? 

52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie rozumie, że kocha ciebie, byc moze, chce mieć kontakt, bo wystarczy, z toba porozmawia, zobaczy i juz mu lepiej ale z tamtą mu wygodnie, oficjalnie z nią się pokaże,  ma stały seks, jej należy współczuć,  bo jej nie kocha z całą pewnością.

nie no, rozumie, mowi mi to wprost ze kocha, teskni,zalezy mu i cieszy go moj usmiech. Oficjalnie to i ze mna moglby sie pokazac bo jestem ladna, nieglupia... ona tez nieglupia,ale brzydsza. 😜  Tez tak mysle,ze zakochany facet nie szukalby innych a juz na pewno nie zakochalby sie w innej jednoczesnie.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Raczej z zażenowaniem ale co kto lubi...

Troszke,ale nie mow ze adoracja nie daje ci radosci. Ja do tego podchodze z dystansem, i tak z nim nie bede.

51 minut temu, Gość gosc napisał:

Ale ty rozumiesz, ze tobie sie jego kobieta nie podoba, ale jemu moze??? 

No nie wiem,moze i z braku laku mu sie 'spodobala' bo watpie by ktos mial tak spaczony gust, ona nie dosc ze jest pokraczna to ma brzydkie rysy twarzy i do tego jeszcze KWASNA MINE, wszyscy moi krewni i koledzy, nie wiedzac kim ona jest wydali okrzyk obrzydzenia...

Gość Gość

Nie jestem matką boską ani krzyżem żeby na adorację czekać. Zwłaszcza od strony zajętych jelopow. 

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem matką boską ani krzyżem żeby na adorację czekać. Zwłaszcza od strony zajętych jelopow. 

A kto ci kaze czekac. Albo jest albo nie ma. jakbys ja miala to watpie zebys tak mowila 🙂

Gość Gość

To napawaj się chwilą zamiast zastanawiać się co widzi w innej babie. Co Cię to obchodzi tak naprawdę? 

Nie zastanawiam sie co widzi w innej,  pewnie jest z nia z wygody,bardziej interesuje mnie jego sposob myslenia i prawdziwe intencje

Gość gośc

A na co tu komu adoracja potrzebna, chyba musi byc bardzo glupi jesli uwaza ze adoracja bez przyszlosci sprawi radosc.To tak nie działa, to działa odwrotnie.

aha to wszystko ma miec swoj cel i przyszlosc???? musisz byc glupia skoro nie wiesz ze jestes zgorzkniala skoro nie doceniasz malych rzeczy i nie umiesz cieszyc sie chwila. ale lepiej swoje kompleksy obrocic tak zeby na kogos przerzucic, lepiej sie czujesz???strasznie ci wspolczuje 😄