Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscX

kocham Cię

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie czytajcie jej obrony, sama pisze na swoją korzyść - wielkie mi cudo

Normalne, piękne i dobre kobiety się marnują - a oni uwielbiają takie coś

bo to głupcy są!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bo to głupcy są!

Bo głupcy piszą jako ona

Gość 😆😆🤣

O ile się znam na ludziach to taka 40latka pracowita, mądra, porządną, wierząca, wierna, solidna, cudowna, nieskazitelną, zarobiona od świtu do nocy matka i żona zamiast siedzieć tutaj całymi godzini i pianę bić z gówniarzami bawiąc się w pyskówki o byle czym i byle po co, to zajmuje się czymś porzytecznym w realu. Z nią się po prostu najprawdopodobniej nikt w życiu prywatnym nie zadaje jak nie musi bo to grozi problemami 😉

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A kto mądry by siedział tyle lat na kafe?????pomysl 

Nie mam na mysli żadnego forum .Mam inne informacje i tylko te są brane pod uwage .To ze byc moze te osoby przeniosły sie tutaj to nie przypadek.Od pewnych ludzi człowiek się odcina.Nie wiem ile lat.Ty wiesz?

Gość gość
1 minutę temu, Gość 😆😆🤣 napisał:

O ile się znam na ludziach to taka 40latka pracowita, mądra, porządną, wierząca, wierna, solidna, cudowna, nieskazitelną, zarobiona od świtu do nocy matka i żona zamiast siedzieć tutaj całymi godzini i pianę bić z gówniarzami bawiąc się w pyskówki o byle czym i byle po co, to zajmuje się czymś porzytecznym w realu. Z nią się po prostu najprawdopodobniej nikt w życiu prywatnym nie zadaje jak nie musi bo to grozi problemami 😉

zgadzam się

Gość 😉😉😍🙃😍😜🙂😧🤫🙁😯😨😯
Przed chwilą, Gość 😆😆🤣 napisał:

Dlatego cały wolny czas spędza tutaj szukając jakiegoś substytutu towarzystwa i grając dwadzieścia twarzy Sylweta 😂

Gość 😉😉😍🙃😍🙁😯😨😯
Przed chwilą, Gość 😉😉😍🙃😍😜🙂😧🤫🙁😯😨😯 napisał:

Dlatego cały wolny czas spędza tutaj szukając jakiegoś substytutu towarzystwa i grając dwadzieścia twarzy Sylweta 😂

Tysiąc twarzy Sylvey'a 😛

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie czytajcie jej obrony, sama pisze na swoją korzyść - wielkie mi cudo

Normalne, piękne i dobre kobiety się marnują - a oni uwielbiają takie coś

Pewne siebie osoby nie muszą się bronić ,uczciwe rownieź bo nie mają z czego i przed czym.Takim ludziom nikt i nic nie jest w stanie niczego wmówić i nic zarzucić bo lepiej wiedzą jakie są a jakie nie.Tylko zazdrosne i mega zakomeksione osoby próbują coś komuś udowadniać.Przykład mamy tutaj..w jak podły sposób forsują swoje frustracje na drugą osobę.Ona nie musi.Jest jaką jest

Jest prawdziwa.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Pewne siebie osoby nie muszą się bronić ,uczciwe rownieź bo nie mają z czego i przed czym.Takim ludziom nikt i nic nie jest w stanie niczego wmówić i nic zarzucić bo lepiej wiedzą jakie są a jakie nie.Tylko zazdrosne i mega zakomeksione osoby próbują coś komuś udowadniać.Przykład mamy tutaj..w jak podły sposób forsują swoje frustracje na drugą osobę.Ona nie musi.Jest jaką jest

Jest prawdziwa.

g. prawda

znam ją trochę dłużej, z tego właśnie forum 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość 😉😉😍🙃😍🙁😯😨😯 napisał:

Tysiąc twarzy Sylvey'a 😛

A kiedy zajmuje się podopiecznymi ,praca domem dziećmi ,studiami i kościołem?Od czasu do czasu na fb coś tam daje czy na insta.Na to chyba trzeba mieć czas.Z tego co wiem dwa kierunki studiów cały dom pranie obiady praca wyjazdy weekendowe bieganie i wspólnota w kościele.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

g. prawda

znam ją trochę dłużej, z tego właśnie forum 

Z forum ? Ha ha ha weź mnie nie rozsmieszaj ja znam ją z życia.:-)realnego.

Gość Gosc
17 minut temu, Gość gość napisał:

bo to głupcy są!

Raczej głupie zawistne babiszony

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Raczej głupie zawistne babiszony

Nie mam o kogo byc zazdrosna..o kawałek nieba i parasol..??? 😂😂😂😂😂😂😂niebo jest dla wszystkich a na parasol mnie stać i to dobry 😁

Gość Gość

Kim jest E?Autorze opisz tą swoją miłość:)

Gość Gosc

Przypominam sobie .Coś tu ktos ostatnio pisał w jej imieniu (podszywow nie brakuje)to się burzyła ze jej cały weekend nie było bo jeździ z dziećmi na Bike Ateliery.Kiedyś było ze coś tu pisała a ta się burzyła ze od piątku do niedzieli wieczorem jest u podopiecznej która nie ma Internetu.A ostatnio ktoś tu komuś pisał niby do niej a jak weszła to się burzyła ze u córki w liceum na zebraniu była 3 hi w kościele.i ze to mie ona pisze.Czy ja mam wrażenie czy komuś się wydaje ze tu jest 24/h.Może ktoś ma obsesję.Moze usilnie komuś zależy na tym żeby wszystkich przekonać że to osoba bez życia prywatnego.Pytanie tylko w jakim celu?Zazdrość?Chęć upokorzenia?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Przypominam sobie .Coś tu ktos ostatnio pisał w jej imieniu (podszywow nie brakuje)to się burzyła ze jej cały weekend nie było bo jeździ z dziećmi na Bike Ateliery.Kiedyś było ze coś tu pisała a ta się burzyła ze od piątku do niedzieli wieczorem jest u podopiecznej która nie ma Internetu.A ostatnio ktoś tu komuś pisał niby do niej a jak weszła to się burzyła ze u córki w liceum na zebraniu była 3 hi w kościele.i ze to mie ona pisze.Czy ja mam wrażenie czy komuś się wydaje ze tu jest 24/h.Może ktoś ma obsesję.Moze usilnie komuś zależy na tym żeby wszystkich przekonać że to osoba bez życia prywatnego.Pytanie tylko w jakim celu?Zazdrość?Chęć upokorzenia?

Ona nie istnieje..to projekt 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ona nie istnieje..to projekt 

Aha.Ciekawe po co ten temat?

Gość gość

JEDNEJ RZECZY NIE POJMUJĘ. DLACZEGO WIERZĄCA, ZAPRACOWANA, MATKA OD DZIECI, MAJĄCA ŚLUB KOŚCIELNY WISI NA FORUM I ZROBIŁA SIĘ NA PODAŻ FACETOM. 

K.U,R,W,A PRZEZ TAKĄ OSOBĘ MOŻNA WIARĘ STRACIĆ

Gość Gość

Aha.Ciekawe po co ten temat?

Temat nie jest dla Ciebie 😂😂😂kocham Cię te dwa słowa zarezerwowane w świecie tylko dla Sylwii 😂😂😂

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Temat nie jest dla Ciebie 😂😂😂kocham Cię te dwa słowa zarezerwowane w świecie tylko dla Sylwii 😂😂😂

Bezsensu

Gość 🤭🤭🤭
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A kiedy zajmuje się podopiecznymi ,praca domem dziećmi ,studiami i kościołem?Od czasu do czasu na fb coś tam daje czy na insta.Na to chyba trzeba mieć czas.Z tego co wiem dwa kierunki studiów cały dom pranie obiady praca wyjazdy weekendowe bieganie i wspólnota w kościele.

No właśnie nie wiem skoro ciągle tu siedzisz Sylwio 😂

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

żałosby człek 

babe od dzieci zabierze

Gość gość

Autorze, musisz sobie temat nowy założyć, bo tu ci ukradli i zdominowali "sylwią"

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Autorze, musisz sobie temat nowy założyć, bo tu ci ukradli i zdominowali "sylwią"

5 minut temu, Gość gość napisał:

żałosby człek 

babe od dzieci zabierze

Co zrobi ?Ja nie interesują żadni faceci.Jest wierzącą.

Gość gość

Co zrobi ?Ja nie interesują żadni faceci.Jest wierzącą.

taaa

Gość Gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

żałosby człek 

babe od dzieci zabierze

Chyba matkę .Ta zabierze prędzej ona wszystkich wyzabija niż ich zostawi, ona ma fioła na punkcie swoich dzieci.Walczy o nie jak lew jak tylko ktos o nich wspomni.Ty jej mie znasz.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

taaa

Nie wierzysz?jeden dostał kopa w krocze a drugi z liścia centralnie.Żadnemu nie pozwala się nawet do siebie odzywać a już po imieniu to zaraz zadyma ze co sobie ktoś wyobraża ze ona jest matka i żona a nie jakaś koleżanka.Jeden chyba usłyszał ze jest szpetany jak móc listopadowa bo się na nią gapił a jednego  podarowała bo ja złapał za włosy z tyłu.Nietykalna i niedostępna.

Gość Gosc

Podrapała 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie wierzysz?jeden dostał kopa w krocze a drugi z liścia centralnie.Żadnemu nie pozwala się nawet do siebie odzywać a już po imieniu to zaraz zadyma ze co sobie ktoś wyobraża ze ona jest matka i żona a nie jakaś koleżanka.Jeden chyba usłyszał ze jest szpetany jak móc listopadowa bo się na nią gapił a jednego  podarowała bo ja złapał za włosy z tyłu.Nietykalna i niedostępna.

a to blondynka czy ciemna czy ruda?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

a to blondynka czy ciemna czy ruda?

Czesto farbuje .