Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscX

kocham Cię

Polecane posty

Gość gość

ruda jak lis

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ruda jak lis

Raczej nie 

Gość HgdF

Jako długoletnią mężatka mogę tylko stwierdzić że współczuję jej mężowi ona doprowadziłaby do obłędu nawet świętego 😁

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

ruda jak lis

Raczej nie ale czekaj gdzieś tam jest podobno w yt najnowsze nagranie z maratonu i gdzies tam ją widać podobno,na poprzednich była na zdjęciu przy bandzie ,matką polka kibicka:-)ale nie umiem określić .

Gość gość

A co z E? Ewką?

Gość Gosc
10 minut temu, Gość HgdF napisał:

Jako długoletnią mężatka mogę tylko stwierdzić że współczuję jej mężowi ona doprowadziłaby do obłędu nawet świętego 😁

Nie znasz jej męża ten to dopiero jest ...,się dobrali ona skrajnie niedostępna dla innych on skrajnie otwarty na inne nie konieczne normalne.Wszystko by zrobił żeby ja w czyjeś łapy wsadzić a sam udawać niewiniatko.Facet ma problem bo to twarda sztuka.Nie zdziwię się jak kiedyś zakonie ją w ogródku.Ma zadatki na mordercę.Nie pozwala się mu bzzbzz z kurkami to jà zatłucze i taki będzie finał.Już koleś cieszy jape bo łaska badania onkologiczne robi.Ta kufa która prxykludzi do domu będzie mie przejepane dzieci jej żyć nie dają.Będzie kufa ograła w polu.:-)))

Gość Heheheh
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie znasz jej męża ten to dopiero jest ...,się dobrali ona skrajnie niedostępna dla innych on skrajnie otwarty na inne nie konieczne normalne.Wszystko by zrobił żeby ja w czyjeś łapy wsadzić a sam udawać niewiniatko.Facet ma problem bo to twarda sztuka.Nie zdziwię się jak kiedyś zakonie ją w ogródku.Ma zadatki na mordercę.Nie pozwala się mu bzzbzz z kurkami to jà zatłucze i taki będzie finał.Już koleś cieszy jape bo łaska badania onkologiczne robi.Ta kufa która prxykludzi do domu będzie mie przejepane dzieci jej żyć nie dają.Będzie kufa ograła w polu.:-)))

A skąd ty możesz wiedzieć jesteś jej przyjaciółka ? Nie sądzę ona nawet faceta biegającego po ulicy uważa za napastnika albo wielbiciela a koleżanki z każdej pracy to wrogo . Więc? Czyżbyś miała rozpieciorzenie jaźni Sylwio? 😉