Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdzia

Przyjaciółka mnie olewa

Polecane posty

Hejj mam 12 lat, imie Magda chodzę do 6 klasy. Moją przyjaciółką jest Wera z mojej klasy. 

Dzisiaj była dyskoteka szkolna i ogólnie miałyśmy tańczyć i chodzić wszędzie razem... No właśnie... miałyśmy... przeszkodziła nam Gabryśka z 5 klasy. Ona mnie nie lubi i ja w sumie jej też, ale Wera ją lubi i Gabryśka próbuje rozbić naszą przyjaźń i mieć Were tylko dla siebie.... Co mam robić? Dzisiaj na tej dyskotece jak tylko zaczęłam rozmawiać z Werą to Gabryśka ją gdzieś zabierała, a Wera sie zgadzała. Tańczyły razem a ja nie miałam co ze sobą zrobić.. Czułam się wtedy jak przegryw... One razem rozmawiały i chodziły, a ja? Ja nie miałam gdzie się podziać! 

Nie wiem czy z nią o tym porozmawiać...

A co do Gabryśki to np. Idziemy w parze z Werą to ona mnie odpycha i idzie na moim miejscu, abo dzisiaj moja torebka leżała na ławce wychodze z łazienki, patrze torebka na środlu korytarza. Pytałam Gabryśke o tą torebke a ona do mnie: "To twoja? Sorry spadła mi" jak mogla jej spaść jak ona leżała na ławce W KĄCIE a po "spadnięciu" NA ŚRODKU KORYTARZA 

Co robić? Widzę się z Werą jutro w sql