Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Pomogę kobiecie która potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość Gość

Tyle tu czytam o kobietach które mają różne problemy.  Począwszy od problemów w domu rodzinnym, poprzez jakieś depresję, nieśmiałość, fobie itp itd.  Ja mam poukładane, normalne życie. Niczego mi nie brakuje oprócz kobiety. Mógłbym kogoś otoczyć opieka, pomoc itp itd.  Gdzie znaleźć kobiete która da sobie pomóc. 

Gość gość

Może mi? tylko muszę mieć rozwód lub unieważnienie

Gość ona

A myslisz, ze cos dobrego, by wyszlo z takiego ukladu?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ona napisał:

A myslisz, ze cos dobrego, by wyszlo z takiego ukladu?

Myślę że prawdopodobieństwo jest wysokie.

Gość ona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Myślę że prawdopodobieństwo jest wysokie.

Mi kiedys przyszlo do glowy, ze w sumie to bym chciala miec kogos kto by sie mna zaopiekowal. Ale akurat problemy, ktore mam wiaza sie z tym, ze sie boje mezczyzn wiec narazie to malo prawdopodobne.

Gość Gość

Jesteś ekspertem od wszystkiego. Mhm.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ona napisał:

Mi kiedys przyszlo do glowy, ze w sumie to bym chciala miec kogos kto by sie mna zaopiekowal. Ale akurat problemy, ktore mam wiaza sie z tym, ze sie boje mezczyzn wiec narazie to malo prawdopodobne.

Chciałabym chciała

Gość ona
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chciałabym chciała

???

Gość Gość

Mi też marzy się taki związek.  Jakby ktoś się mną zaopiekowal, tak abym nie musiała się bać o jutro, to byłabym najlepsza żona na świecie. 

Gość Gość

A jakie masz problemy z mężczyznami? 

Gość Opiekun 34 lata , szczupły

Podaj maila z checią się Tobą zaopiekuje

Gość Opiekun 34 lata , szczupły

Z chęcią się Tobą zaopiekuje lub inną Panią ( ja -34 lata , szczupły )

Gość ona
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie masz problemy z mężczyznami? 

Nie chce nawet o tym pisac ale to sie mozna domyslec z jakiego powodu kobieta moze sie bac mezczyzn. Chociaz tak na pozor to sobie swietnie radze, bo mam super wyksztalcenie, dobra prace, duzo znajomych to jest mi bardzo ciezko i pewnie jakbym miala kogos kto by mnie wspieral to byloby mi znacznie latwiej.

Gość Panna

A zaopiekowalbys sie gruba panna 44 letnia?

Gość ona

No ale nie chce nikomu glowy zawracac jak mam poki co takie odczucia co do mezczyzn takze dobranoc.

Gość gosc
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tyle tu czytam o kobietach które mają różne problemy.  Począwszy od problemów w domu rodzinnym, poprzez jakieś depresję, nieśmiałość, fobie itp itd.  Ja mam poukładane, normalne życie. Niczego mi nie brakuje oprócz kobiety. Mógłbym kogoś otoczyć opieka, pomoc itp itd.  Gdzie znaleźć kobiete która da sobie pomóc. 

chcesz byc super hero dla kogos?chcesz sie dowartosciowac cudza krzywda?

znajdz sobie kogos z kim zbudujesz zdrowa relacje. jesli masz problemy ze soba to pierw zacznij od siebie.sobie pomoz.

Gość Pii

Ja jestem po rozwodzie i odkąd się rozwiodlam chyba strach przed powtórka paraliżuje mnie przed jakimkolwiek kontaktem z płcią przeciwną. Z drugiej strony brakuje mi męskiego ramienia, prztulenia. Stara baba ze mnie a nie potrafie ogarnac tej kwestii. Cóż począć..

Gość Iii
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A po co Ci taka z problemami? 

Gość Spragniona Spokoju i Snu

Jestem chętna. Nie śpię normalnie przez pseudostudentów, którzy wynajmują lokale dla imprez, drą mordy po nocach rypią czym popadnie po suficie po barierkach balkonu wyrzycają przez okna śmieci począwszy od użutego żwirku po kotach zapalone papierosy, butelki po piwie,puszki, swoje włosy, zasmarkane chusteczki, worki, kartony po mleku, opakowania po napojach itp. Nie jesteś w stanie mi pomóc. Takim to by tylko zdrowy wpier.d.o.l pomógł. Opiekun dobrze zbudowany, odważny  który załatwił by sprawę. Ale Tobie pewnie chodzi o innego opiekuna i od tego dą inne randkowe portale. Inni dzisiaj to bojd.uupy prawdziwych chłopów brak teraz. Wszyscy słyszą ale każdy nawet z balkonu gęby nie otworzy, najlepiej żeby ktoś dup.ę nadstawiał i się narażał. "Gdzie te chłopy"? Jak w słynnej piosence. Hmm. Pytanie było retoryczne 

Gość A no po to

Żeby móc nią manipulować, mieć nad nią kontrolę. Nikt normalny kobiet z problemami nie szuka w dodatku bezinteresownie.

Gość nice
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mnie bardzo brakuje kogoś takiego jak Ty. 

Gość kot
3 godziny temu, Gość Pii napisał:

Ja jestem po rozwodzie i odkąd się rozwiodlam chyba strach przed powtórka paraliżuje mnie przed jakimkolwiek kontaktem z płcią przeciwną. Z drugiej strony brakuje mi męskiego ramienia, prztulenia. Stara baba ze mnie a nie potrafie ogarnac tej kwestii. Cóż począć..

Po co coś począć? po prostu idź za uczuciem, zamiast stawiać blokady, bądź szczera z sobą i innymi

Gość gość
3 godziny temu, Gość A no po to napisał:

Żeby móc nią manipulować, mieć nad nią kontrolę. Nikt normalny kobiet z problemami nie szuka w dodatku bezinteresownie.

to samo pomyślałam - psychopata jakiś udaje zbawiciela dla rozsypanych. może się jakaś durna złapie.

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

to samo pomyślałam - psychopata jakiś udaje zbawiciela dla rozsypanych. może się jakaś durna złapie.

Skąd wiesz czy psychopata? ty przyciagsz psychopatów, tylko takich znasz, więc każdego posądzasz o psychopatię. 

Gość gość

Zawistne psychopatyczne su.ki wyją. 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Iii napisał:

A po co Ci taka z problemami? 

Aby czynić dobro

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Czemu gdy ktoś wyciąga ręke to od razu musi być psychopata? Czy naprawde robić coś dla kogoś to już nienormalne?

Gość Kobietka

Fajnie, że są jeszcze tacy mężczyźni 🙂

Uważam, że wglebi duszy każda kobieta chce opieki męskiej.

tylko niekiedy przeszłość przeszkadza, gdy spotkała się raz i drugi z wariatem, traci wiarę że ród męski może posiadać normalnych przedstawicieli

Wtedy kobieta staje się nieufna jak bity za szczeniaka pies... I podobnie jak on będzie warczala nawet na dobrych ludzi...

Autorze, a tak wracając do Twojego tematu, jak wyobrażasz sobie opiekę? 

I co to znaczy że masz poukładane życie?

Przedstaw się nam troszkę 🙂