Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem

Ból duszy i brak zrozumienia powoduje samo bójstwa

Polecane posty

Gość gość
1 godzinę temu, Gość depre napisał:

Gdzie piękne? Co? w TV chyba tylko i na pocztówkach.

Wszędzie jest piękne. Ja nie oglądam tv tylko jak ptaszki ćwierkają na szludze. A i co rano wschod słońca oglądam, sam się budzę. 

Ps, rzucam niedługo fajury 

Gość gość
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Kurde przecież życie jest piękne, czemu wy tak gadacie? 

Zależy czyje. Patrzysz tylko na koniec własnego nosa to myslisz że każdy ma piękne zycie i jest głupkowato beztroski tak jak ty. 

Gość gość
12 godzin temu, Gość gosc napisał:

Masz takie poważne problemy i siedzisz na kafe pisząc sama ze sobą. Nikogo to nie obchodzi. Idz na spacer i ciesz się życiem, jakie ci pozostało. I chyba nie jest tak źle skoro masz neta. A to, że jesteś naiwna to tylko twoja wina. Wyciągnij wnioski a nie się użalasz. 

I spójrz co sama napisałaś - w tym kryje się odpowiedz dlaczego jesteś sama. Jesteś wredna, masz podły charakter. Do tego egoistka. Wyzywasz ludzi, choć ich nie znasz. Obwiniasz wszystkich i wszystko o swój los, samej nic nie robiąc aby wyjść z tej sytuacji. I dziwisz się że jesteś sama. No brawo, brawo. hahah

Nie piszę sama ze sobą, tylko z ludźmi (nie mówię o tobie), mam prawo pisać tak samo jak ty dowalasz osobom przytłoczonym życiem i uważasz ze masz do tego prawo, a jesteś 10000 x ode mnie gorszym człowiekiem. Jak cie nie obchodzi to nie czytaj i nie komentuj, nikt cię tu nie zapraszał, sama przylazłaś i nikt ci nie kazał wciskać swojego bezczelnego nosa w cudze sprawy.

To że byłam naiwna w młodości to ewidentnie nie była moja wina, w moich czasach nie było internetu ani tylu publikacji o księżach i o kościele, młodzi ludzie ufali duchownym bezkrytycznie i głupio bo tak byli wychowani, mielismy wyłącznie dobrą wolę i wielu z nas zostało zmanipulowanych i wyprowadzonych w pole, co odbiło się na całym dalszym życiu i doprowadziło do bardzo poważnych NIEZAWINIONYCH konsekwencji, a teraz jeszcze jakieś wredne i tepe babsko nazywa to "winą". 

To ty jesteś wredna i masz podły charakter, czego projekcji dokonujesz na moja osobę. 

Egoistką też nie jestem i nigdy nie byłam, na co zresztą nie ma najmniejszego dowodu w tym co napisałam. Pewnie sama jesteś egoistką, projekcja jak wyżej. 

ty mnie zwyzywałaś pierwsza, chociaż też mnie nie znasz. Za to ja po twoich słowach już cie troche poznałam i w pełni zasłużyłaś na wszystko, co o tobie napisałam. 

Jak łatwo przeczytać, nie obwiniam WSZYSTKICH,  a jedynie tych którzy są winni, nie wiesz też czy sama coś robię, owszem robię i robiłam bardzo duzo, a piszę w necie bo mam prawo rozmawiać z ludźmi przez net i będę pisać chociażbyś się zapowietrzyła i dostała wścieklizny z tej jakże pobożnej nienawiści do mnie. 

O takich jak ty Jezus powiedział "Źli jesteście".

Gość Gość
35 minut temu, Gość gość napisał:

Zależy czyje. Patrzysz tylko na koniec własnego nosa to myslisz że każdy ma piękne zycie i jest głupkowato beztroski tak jak ty. 

Dobrze że ty jesteś taka poważna i zatopiona w rozmyslaniach egzystencjalnych ... załosne.  Ty ma swój czubek patrzysz a nie on bo to twój umysł jest tak zaabsorbowany swoimi problemami że do łba ci nie przyjdzie że inni pięknego życia jako takiego nie mają a potrafią się i tak nim cieszyć. Niektórzy są jak dorosłe emo...pretensje do świata że mają lepiej niż oni.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobrze że ty jesteś taka poważna i zatopiona w rozmyslaniach egzystencjalnych ... załosne.  Ty ma swój czubek patrzysz a nie on bo to twój umysł jest tak zaabsorbowany swoimi problemami że do łba ci nie przyjdzie że inni pięknego życia jako takiego nie mają a potrafią się i tak nim cieszyć. Niektórzy są jak dorosłe emo...pretensje do świata że mają lepiej niż oni.

ty ...u napisałeś że zycie jest piękne a teraz sie z tego wycofujesz żeby się ze mna kłócić, oby ci się wszystko zawaliło za to że mi zatruwasz moje życie mimo że i tak jestem już bliska samo.bójstwa. Niech całe twoje zło do ciebie wróci i niech przejdą na ciebie moje nieszczęścia ty pozbawiony empati toksyczny wieprzu. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ty ...u napisałeś że zycie jest piękne a teraz sie z tego wycofujesz żeby się ze mna kłócić, oby ci się wszystko zawaliło za to że mi zatruwasz moje życie mimo że i tak jestem już bliska samo.bójstwa. Niech całe twoje zło do ciebie wróci i niech przejdą na ciebie moje nieszczęścia ty pozbawiony empati toksyczny wieprzu. 

Zluj gacie toksyczna zmijo. Masz napad schiz i widzisz we mnie kogoś kim nie jesteś. Jesteś idiòtka zwyczajną i  posępna kiełbasą.

Gość gość

Piszę w temacie o bólu duszy i samo.bójstwie, a taki psychol na mnie napada. Trzymam kciuki, żeby to do ciebie wróciło po 100x. 

Gość Żegnam

Obrzydliwa dusza to i obrzydliwe życie oraz wrodzona ślepota na piękno świata. To twój własny jad prowadzi cie ku wiecznemu potępieniu gdy już jesteśmy w tonie biblijnym...

Gość gość

Zły człowiek i złe zycie, skupione na własnych przyjemnych doznaniach gdy bliźni obok cierpią, oskarżanie bez dowodu, psychopatyczny i egocentryczny typ osobowości, najgorszy ze wszystkich. A o moim wiecznym przeznaczeniu nie ty będziesz decydować, chociaż jeśli się nie nawrócisz to po śmierci czeka cię mnóstwo ciężkich kar za twoje zło, skoro już jesteśmy w tonie eschatologicznym. 

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Zły człowiek i złe zycie, skupione na własnych przyjemnych doznaniach gdy bliźni obok cierpią, oskarżanie bez dowodu, psychopatyczny i egocentryczny typ osobowości, najgorszy ze wszystkich. A o moim wiecznym przeznaczeniu nie ty będziesz decydować, chociaż jeśli się nie nawrócisz to po śmierci czeka cię mnóstwo ciężkich kar za twoje zło, skoro już jesteśmy w tonie eschatologicznym. 

To było oczywiście o tobie. I też żegnam. 

Gość gość
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Zluj gacie toksyczna zmijo. Masz napad schiz i widzisz we mnie kogoś kim nie jesteś. Jesteś idiòtka zwyczajną i  posępna kiełbasą.

Dużo złego ohydne i tępe ścierwo. Jesteś chory psychicznie, niedorozwinięty i nie panujesz nad emocjami, co zostało stwierdzone psychiatrycznie, wszyscy na kafe już to wiedzą. Szukaj dalej swojej zjełczałej kiełbasy, to nie ja. 

Gość gość

A ja jestem chory mam katar i gardło mnie boli, słabo mi ale jak sobie wyjdę na balkon popatrzę na to wszystko to mam to dosłownie w nosie, życie to bajka. I nie mowie, że moje, ale weź ty się rozejrzyj czasem dookoła to oczy ci się spocą z radości.