Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaam

Wmowilem sobie miłość

Polecane posty

Gość saaam

Frajer ze mnie, ma innego a ja sobie ubzduralem że coś nas łączy, ale ze mnie przygłup. Teraz to całkowicie oleje ją

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość saaam napisał:

Frajer ze mnie, ma innego a ja sobie ubzduralem że coś nas łączy, ale ze mnie przygłup. Teraz to całkowicie oleje ją

1. Skad wiesz, ze kogos ma?

2. Czemu sobie ubzdurales milosc? Co Was laczylo?

Gość saam

Rvcha innego a później się dziwi, że ja się izoluje.

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

1. Skad wiesz, ze kogos ma?

2. Czemu sobie ubzdurales milosc? Co Was laczylo?

Coś poczułem i z jej zachowania tak wynikało. O facecie się dowiedziałem od niej i potek wyśledziłem typka na fb mają wspólnych przyjaciół, znajomych itp jestem na 99% pewny że to ten.

Nie wiem o co tej kobiecie chodzi, chce się dowartosciować czy co.

Wpadłem w sidła myślałem, że jak chce mi się przypodobać to z nim zerwała, ale raczej nie, stąd zmienne zachowanie u niej.

Gość Kocham jom kurde
3 minuty temu, Gość saam napisał:

Coś poczułem i z jej zachowania tak wynikało. O facecie się dowiedziałem od niej i potek wyśledziłem typka na fb mają wspólnych przyjaciół, znajomych itp jestem na 99% pewny że to ten.

Wpadłem w sidła myślałem, że jak chce mi się przypodobać to z nim zerwała, ale raczej nie, stąd zmienne zachowanie u niej.

Kiedy zaczniesz się leczyć?

Gość Gosc
5 minut temu, Gość saam napisał:

Ale coś ci obiecywała, byliście parą? 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Kocham jom kurde napisał:

Kiedy zaczniesz się leczyć?

Na co?

Gość Onsam

Kolego ja też dostawałem takie znaki że w końcu uznałem że to fałszywa osoba i trzeba się trzymać od niej z daleka. Przede wszystkim zawsze kogoś miała. Lubi eksperymentować na facetach. Pokazać tyłek, plecy, "a prześlij mi zdjęcie z wakacji i odezwij się jak dojedziesz", "co tak się nie odzywasz?", "ładnie pomalowałam ścianę?". Plus te pozy po to by sprawdzić reakcję. Pieprzone ... bawiące się innym. Rozmiękczy Cie taka ... a potem się zauroczysz a kiedy to wyczuje zrobi Ci niespodziankę i znienawidzi Cię lub opowie o innym z którym jest.

Gość gość

Nie ma to jak pozyskiwanie informacji z fb. Gratuluję.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Kolego ja też dostawałem takie znaki że w końcu uznałem że to fałszywa osoba i trzeba się trzymać od niej z daleka. Przede wszystkim zawsze kogoś miała. Lubi eksperymentować na facetach. Pokazać tyłek, plecy, "a prześlij mi zdjęcie z wakacji i odezwij się jak dojedziesz", "co tak się nie odzywasz?", "ładnie pomalowałam ścianę?". Plus te pozy po to by sprawdzić reakcję. Pieprzone ... bawiące się innym. Rozmiękczy Cie taka ... a potem się zauroczysz a kiedy to wyczuje zrobi Ci niespodziankę i znienawidzi Cię lub opowie o innym z którym jest.

przykro mi onsam ze straciles czas na taka pusta babe

Gość gosc
25 minut temu, Gość saaam napisał:

Nie ma innego, Ty za to masz narzeczoną A bawisz się nią.Nie wciagaj ja w wirtualnie bo ona tego nie chce.

Gość gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Onsam jest pusty, gdyby chciał z nią być to by był a nie udawał uczucia.Jesteś ...em onsam, ale nie myśl że inni są teź ...a i bądź ...ami.

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

W sumie to było tak, że znaliśmy się z codziennego widzenia całodnioweo w miejscu pracy i się zauroczyłem, wiadomo, nie da się na to poradzić. Udawać obcego. Potem przeszliśmy na mesenger, jak zmieniełem miejsce. Mówiłem tak: miło było Cię poznać, będzie mi trochę smutno jak się nei będziemy widzieć. A ona na to że przecież możesz pisać , będziemy się odwiedzać. I co? Pisząc zepsuła się ta znajomosć, bo ja się staję bardziej otwarty i mówię wszystko prawie, jak do prawdziwej przyjaciółki. Pisałem tak, odpisywała. Minęło kilka miesięcy. Zajrzałęm możę 2-3 razy do niej. ALe w pewnym momencie piszę: może by spotkać się na kawę. Jak się wzburzyła to od tej chwili mnei znienawidziła. A ja tylko grzecznie po 3 m-cach nie widzenia, co tłumaczyła remontem, chciałem się zobaczyć. Niestety, zapomniałem że jak ma chłopaka, nei męża to nie wolno. I potem już zdawkowo coś tam, że ja za często piszę, żę ona nie ma o czym, W końcu co 2-3 tygodnie się odzywałem. I ostsatnio w ogóle nie czytała. Ja ją wyrzucam z fb i tak się skończyło. Wymyślała przez 2-3 tygodnie, że nie mogę zajrzeć na 5 minut pogadać, różne podowy a to szef a to kto inny. Raz wszedłem, poczułęm nienawiść do mnie. Za nie wiem, co. Za to żę uważałęm ją za zaufaną koleżankę. Więc jak widać nie ma przyjaźńi,koleżeństwa między kobietą która się pdoba a wolnym mną.

Gość saam

Ona mnie robi w chooja od długiego czasu. Z tamtym gorzej to podbija do mnie, z tamtym lepiej to sie izoluje a potem wraca. Mam jej dość. Czuje się wykorzystywany.

Gość Onsam

Bądź na moim miejscu, przebywaj z łądną kobietą sam na sam praktycznie 3 lata ponad. Gwarantuję, że się zabujasz. I nie mędrkuj mi tu kobieto. Przyjaźń sama się tworzy. Zaraz pusty.

Gość saam

Jednocześnie sama nie powie wprost chodźmy gdzieś czy coś, dlaczego? Bo jest chlop. W nieśmiałość już nie wierzę

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość saam napisał:

Ona mnie robi w chooja od długiego czasu. Z tamtym gorzej to podbija do mnie, z tamtym lepiej to sie izoluje a potem wraca. Mam jej dość. Czuje się wykorzystywany.

Więc ona nie dla Ciebie. ALe pewnie jak ja, nei potrafisz zerwać kontaktu. Dopiwro jak dostaniesz wyraźny sygnał. Więc mów czy coś czujesz do niej, staraj się umówić zobaczysz, jak Cię znienawidzi i będziesz mieć spokój.

Gość Onsam

Na moją byłą koleżankę to właśnie działało. Wszystko było ok, kolega, pogadamy, jest miło, popiszemy, dopóki nie chciałem się spotkać sam na sam poza pracą. Stała się zupełnie inna, wredna i chamowata.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość saam napisał:

Jednocześnie sama nie powie wprost chodźmy gdzieś czy coś, dlaczego? Bo jest chlop. W nieśmiałość już nie wierzę

A ty dlaczego tego nie zaproponujesz? Masz babę pewnie. 

Gość saam
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A ty dlaczego tego nie zaproponujesz? Masz babę pewnie. 

Bo zajęta odmówi 

Gość gosc

Autor ma manie przesladowczą, ona nie jest z nikim zwiazana, autor na siłę wmawia jej  jakiegoś faceta i robi toksyczny klimat, zresztą nie zrobił nic by było razem .

Gość gosc
1 minutę temu, Gość saam napisał:

Bo zajęta odmówi 

Ma babę jak nic

Gość Onsam

Mów do niej pytaj o spotkanie podkur..wiaj ją tym, musisz byc pewny że nie masz najmniejszych szans. Przestanie byc miła i się wyjaśni sytuacja albo nagle się zaczniecie spotykać, w co wątpię.

Gość gosc
10 minut temu, Gość Onsam napisał:

Na moją byłą koleżankę to właśnie działało. Wszystko było ok, kolega, pogadamy, jest miło, popiszemy, dopóki nie chciałem się spotkać sam na sam poza pracą. Stała się zupełnie inna, wredna i chamowata.

Spotkania proponował między wierszami tak by do nich nie doszło.Ten człowiek powinien się leczyć.

Gość Gosc

No przecież już się uzdrowił bez psychiatry. W tytule pisze, że wmówił sobie miłość. Wreszcie ozdrowiał chłopina. 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Spotkania proponował między wierszami tak by do nich nie doszło.Ten człowiek powinien się leczyć.

że co? ktoś tu dorabia jakieś historie po swojemu i co jeszcze, może wiersze pisałem

Gość saam
8 minut temu, Gość Onsam napisał:

Mów do niej pytaj o spotkanie podkur..wiaj ją tym, musisz byc pewny że nie masz najmniejszych szans. Przestanie byc miła i się wyjaśni sytuacja albo nagle się zaczniecie spotykać, w co wątpię.

Myślę że szanse mam ale nie bawię się w trójkąty

Gość gosc
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Na co?

Na nogi bo na rozum już za późno.

Gość gosc
7 minut temu, Gość saam napisał:

Sprytnie manipulujesz, Ty masz kogoś a zrzucasz na nią.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość saam napisał:

Ile lat różnicy między wami?

Gość gosc
39 minut temu, Gość saam napisał:

Lepiej zapytać i wyjaśnić niź samemu wyciągać wnioski.Tak radzę.