Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętaj skoorwielu satanisto że twoje zło do ciebie wróci

Polecane posty

Gość gość

Dużo złego wieprzu. 

Gość gość

Niech ci będzie tak ciężko jak mnie teraz. 

Gość szaaarrriiiikkkk

Sik na cwela i jest niedziela...hehe

Sik!

Hokus pokus czary Mary jak do mozgu tak do szpary...trzeba podejsc jednoczesnie jak na jawie tak i we snie...😇

Gość gość

O sataniuch się odezwał. Co za szambo. Kupa gnoju we łbie, to było widać od pierwszego wpisu. 

Gość szaaarrriiiikkkk
1 minutę temu, Gość gość napisał:

O sataniuch się odezwał. Co za szambo. Kupa gnoju we łbie, to było widać od pierwszego wpisu. 

Nie moj poziom i moj pion,ide sobie teraz won...

Porazka

Gość gość

Pewnie że nie twój poziom, ty jesteś 20 metrów poniżej gruntu, a kilometr poniżej mojego poziomu, wystarczy przeczytać te wymęczone 3 zdania,  na więcej ani na nic sensownego cie nie stać bo jesteś k r e t y n e m / k r e t y n k ą z przegniłym mózgiem więc jak toto ma funkcjonować i brac udział w jakiejkolwiek rozmowie. Faktycznie poziom psa i to z tych głupszych. 

Gość gość

Sataniści to jednak d e b i l e  😄 

Gość szaarŕriikkkkkķ
19 minut temu, Gość gość napisał:

Pewnie że nie twój poziom, ty jesteś 20 metrów poniżej gruntu, a kilometr poniżej mojego poziomu, wystarczy przeczytać te wymęczone 3 zdania,  na więcej ani na nic sensownego cie nie stać bo jesteś k r e t y n e m / k r e t y n k ą z przegniłym mózgiem więc jak toto ma funkcjonować i brac udział w jakiejkolwiek rozmowie. Faktycznie poziom psa i to z tych głupszych. 

Ale Babia Góra ma 1725 m.npm....hehe

Gość Gość

Raczej Łysa Góra😂

Gość gość

O, ilu sługusów szatana się już zebrało. A może to 1 z potrójną osobowością. Nic dziwnego że bredzi. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Raczej Łysa Góra😂

Chciałbyś mieć takie gęste i mocne włosy jak ja, nędzny pedziu. Ale twoje są już na ukończeniu. 

Gość piękne będą
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chciałbyś mieć takie gęste i mocne włosy jak ja, nędzny pedziu. Ale twoje są już na ukończeniu. 

zaczynaja mi rosnąć baby hair

Gość gość
3 minuty temu, Gość piękne będą napisał:

zaczynaja mi rosnąć baby hair

Facetom nie odrastają. 

Gość Gosc

Jak można kogoś od satanistow wyzywać co za dno i patologia 

Gość gość

Widocznie wątek był adresowany do satanisty! Jest ich trochę w Polsce. A ty dlaczego sie wpisałeś? Też satanista? 

Gość Gość
28 minut temu, Gość gość napisał:

Wiedźma, a nie załapała😂 Nawet czarownice są teraz głupsze niż małpy. Co za czasy 😂

Gość gość

ty masz jakiś ostry ból doopy na tle tego satanizmu. Łatwo sie domyślić dlaczego. 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Niech ci będzie tak ciężko jak mnie teraz. 

Zamiast rzucać "życzenia" na innych poszukaj przyczyny swojego stanu u siebie. Nie jesteś bez winy, nikt przy zdrowych zmysłach nie szuka kontaktów z satanistami . Zło jest w tobie, dlatego tak masz jak masz.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zamiast rzucać "życzenia" na innych poszukaj przyczyny swojego stanu u siebie. Nie jesteś bez winy, nikt przy zdrowych zmysłach nie szuka kontaktów z satanistami . Zło jest w tobie, dlatego tak masz jak masz.

...u ja nie szukam kontaktu z satanistami, puknij się w ten pusty łeb. Tobie też zyczę aby twoje zło do ciebie wróciło. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

...u ja nie szukam kontaktu z satanistami, puknij się w ten pusty łeb. Tobie też zyczę aby twoje zło do ciebie wróciło. 

Nie mam sobie nic do zarzucenia, nie życzę innym źle, nie krzywdze w myśl zasady "nie życz zła drugiemu, bo możesz to samo zastać w swoim domu" to tak ku rozwadze 

Gość gość

A ja życzę zła tylko tym którzy krzywdzą innych. To tak ku rozwadze. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A ja życzę zła tylko tym którzy krzywdzą innych. To tak ku rozwadze. 

Dlatego tak ci jest dobrze, że aż musisz spamować forum swoimi "życzeniami" 

Gość gość

Jest mi źle przez złych ludzi, którzy mnie krzywdzą mimo że nie zrobiłam im nic złego. Więc niech to wróci do nich. Dlaczego się boisz takich życzeń? Bo masz cos na sumieniu. 

Spamu tu jest dużo, ja w przeciwienstwie do ciebie nie spamuję o drastycznym seksie ani nikogo nie szkaluję. I będę wołac o sprawiedliwość, póki żyję. NIECH KAŻDE ZŁO WRÓCI DO TEGO KTÓRY JE WYRZĄDZA. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jest mi źle przez złych ludzi, którzy mnie krzywdzą mimo że nie zrobiłam im nic złego. Więc niech to wróci do nich. Dlaczego się boisz takich życzeń? Bo masz cos na sumieniu. 

Spamu tu jest dużo, ja w przeciwienstwie do ciebie nie spamuję o drastycznym seksie ani nikogo nie szkaluję. I będę wołac o sprawiedliwość, póki żyję. NIECH KAŻDE ZŁO WRÓCI DO TEGO KTÓRY JE WYRZĄDZA. 

Oj biedna ty, biedna istoto! Sami skrzywdzeni na forum dziś siedzą 

Drastyczny seks  ci w głowie?  To nie tu,  a na ero. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Drastyczny seks  ci w głowie?  

Nie mnie. tobie sz.mato.  

Nie wybiorę się na ero, bo nie lubię smrodu szamba, to dobre dla ciebie i twoich absztyfikantów. 

Gość Kapsle

Wszystkim kur.wą zdechnijcie na raka pisdy

Gość Gość
51 minut temu, Gość gość napisał:

Nie mnie. tobie sz.mato.  

Nie wybiorę się na ero, bo nie lubię smrodu szamba, to dobre dla ciebie i twoich absztyfikantów. 

No jak pięknie się przedstawiła biedna skrzywdzona przez innych i już wiadomo, kto. W tym szambie siedzisz cały czas, stąd te znajomości z satanistami. Nie przeklinaj i nie życz innym źle, bo to wraca wszystko do ciebie, tak jest od dawna przecież....  Jeszcze nie rozumie? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

No jak pięknie się przedstawiła biedna skrzywdzona przez innych i już wiadomo, kto. W tym szambie siedzisz cały czas, stąd te znajomości z satanistami. Nie przeklinaj i nie życz innym źle, bo to wraca wszystko do ciebie, tak jest od dawna przecież....  Jeszcze nie rozumie? 

Tak to jest, gdy osoba, która nie ma wszystkich w domu, przestaje brać przepisane przez lekarza tabletki 😂 Potem powstają tego typu tematy😂