Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehh

Ciąża na studiach

Polecane posty

Gość Ehh

Niedawno wyszłam za mąż, po ślubie od razu zaszłam w ciąże. Od wczoraj (rozpoczęcie roku akademickiego) ciagle słyszę na uczelni uszczypliwe uwagi. 

Taka ładna i z brzuchem.. tak sobie życie zmarnować, wpadeczka? 

Cholera dlaczego ludzie nie mogą zajac się własnym życiem i nie ingerować w cudze.

Gość Gość

A co ich życie jest lepsze ? Dla tych pustaków które Cię krytykują sens życia to impreza i ciagniecie lachy w kiblu , dziecko to zmarnowanie życia tylko dla tepych ludzi którzy nie kumaja że Ty masz inne priorytety

Gość Parassolka
2 godziny temu, Gość Ehh napisał:

Niedawno wyszłam za mąż, po ślubie od razu zaszłam w ciąże. Od wczoraj (rozpoczęcie roku akademickiego) ciagle słyszę na uczelni uszczypliwe uwagi. 

Cholera dlaczego ludzie nie mogą zajac się własnym życiem i nie ingerować w cudze.

Ja mam kolezanke w ciazy na studiach i jakoś nie widzę żeby ktoś w ten sposób się zachowywał.Też młodą ładna mężatka ale co to ma do rzeczy możesz skończyć studia przez ITS.Powodzenia.

Gość Parassolka
19 minut temu, SPLIT napisał:

Ludzie lubią oceniać innych,zawsze znajdzie się ktoś kto uważa że "cię zna" i włoży do worka z innymi ...przykre..ale kuźwa prawdziwe..

Nie przejmuj się,to twoje życie i tylko ty wiesz jakie jest naprawdę

😊😊

No dokładnie 

I co to znaczy ,,wpadaczka "",przecież ma męża

Jej życie jej sprawa.Kwestia tylko tego jak sobie poradzi ze studiami ale to przecież tylko jej problem nie innych.

////Autorko kimkolwiek jesteś ,dasz rade:-)Niema większego szczęścia niż dzieciątko.Moje gratulacje:-)

Gość Ania
2 godziny temu, Gość Ehh napisał:

głupia jesteś że się przejmujesz. olej system. ciesz się życiem, bądź dumna z siebie!