Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Batek

Moja dziewczyna nie chce mieć ze mną zdjęć

Polecane posty

Gość Gość
24 minuty temu, panwladza32 napisał:

No tak, odezwał się ten co dziewczyny nie ma i nie wie jakie to uczucie gdy laska wrzucala pełno zdjęć z Tobą a nagle z każdego się usuwa

Jesteście żałosni z tymi zdjęciami. Załóż se album rodzinny to problem z usuwaniem zniknie. Chorzy ludzie.

Chory to jesteś Ty bo nie widzisz w tym problemu, z takimi to ja już sobie wiele razy radziłem 😉 ale najlepiej mówić że święty a każdy inny to najgorszy, standardowy hejter

Gość Malutka
3 godziny temu, panwladza32 napisał:

Pewnie nie chce z Tobą zdjęcia bo coś ukrywa albo może sie Ciebie wstydzi przed znajomymi? Bądź chce wyglądać na "wolną" ale skoro od 3 tygodni to zaczęła to coś moze byc na rzeczy, musisz dokładniej sie jej zapytać bo nie chce dawać juz czarnych scenariuszy

Na 90% ze chce wyglądać na wolna na FB. Nawet jej nie pytaj bo i tak Ci prawdy nie powie, tak samo jak facet by się nie przyznał ze kręci z inna na boku. Po prostu sprawdź jej telefon i będzie wszystko jasne. 

Gość Batek
7 godzin temu, Gość Malutka napisał:

Na 90% ze chce wyglądać na wolna na FB. Nawet jej nie pytaj bo i tak Ci prawdy nie powie, tak samo jak facet by się nie przyznał ze kręci z inna na boku. Po prostu sprawdź jej telefon i będzie wszystko jasne. 

Dalej mamy status związk una fb. Sama mnie zresztą o to kiedyś prosiła żebyśmy sobie ustawili (ja nie chciałem). Nawet poprosiłem znajomego i koleżanke żeby sprawdzili i im też sie to wyświetla. Te czarne myśli nie dają mi spokoju. Jak mi sie uda to sprawdze jej telefon bo tak jak mi muwicie ona mi sama nie powie. 

Gość Gimbus

Uważaj na to, mój kolega miał podobnie i nawet jego dziewczyna nie miała ustawione że są w związku a okazało się że szybko znalazła sobie innego

jeszcze jest tak że nie każdy lubi facebooka i nie każdy chce tam mieć zdjęcia więc to też może być powód

Gość poss

to jak mi kolega nacykał zdjęć na wycieczce (ale bez siebie na nich) to co to ma być?