Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygam

Wolalabym zdechnac z glodu niz zostac prostytutka.

Polecane posty

Gość burza w mieście
1 minutę temu, Gość rzygam napisał:

Jw

to już skrajność- są alternatywy mniej drastyczne, lepiej już pracować w sortowni śmieci niż być P

Gość Gość

Nigdy nie zaznałaś głodu, za bułkę byś nogi rozłożyła.

Gość rzygam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie zaznałaś głodu, za bułkę byś nogi rozłożyła.

Wiedzialam,ze zaraz pojawi sie tego typu komentarz :) Moze ty bys tak zrobila,ale nie projektuj tego na innych.

Gość egzegeta

Wierz mi autorko tematu, jest wiele takich szlachetnych dziewczyn jak ty. Ale w sidła tego upadku nie wpadają kobiety z powodu braku chleba ani z braku pieniędzy.

Najczęściej z powodu niezdrowej ciekawości lub te które porwano na zachód i pozbawiono dokumentów. 

Gość gosc
5 godzin temu, Gość egzegeta napisał:

Wierz mi autorko tematu, jest wiele takich szlachetnych dziewczyn jak ty. Ale w sidła tego upadku nie wpadają kobiety z powodu braku chleba ani z braku pieniędzy.

Najczęściej z powodu niezdrowej ciekawości lub te które porwano na zachód i pozbawiono dokumentów. 

Kobiety,ktore sa do tego zmuszane to juz inna bajka.Chodzi mi o te,ktore same sie na to decyduja.Ciekawosc ciekawoscia ale szanujaca sie kobieta na cos takiego sie nie zgodzi.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Kobiety,ktore sa do tego zmuszane to juz inna bajka.Chodzi mi o te,ktore same sie na to decyduja.Ciekawosc ciekawoscia ale szanujaca sie kobieta na cos takiego sie nie zgodzi.

Kiełbasa ty się nie szanujesz w inny sposób 😂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kiełbasa ty się nie szanujesz w inny sposób 😂

Za głupie jesteś, by mieć wpływ na jej emocje czy poczucie wartości

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Za głupie jesteś, by mieć wpływ na jej emocje czy poczucie wartości

Doprawdy? To na chúj od lat probujesz udowadniać obcym ludziom swoje piękno? Zakompleksiony pustaku z chorobą umysłowa.

Gość Gość

To kiełbasą juz nie nazywacie Eli z wielkim krzywym nosem? 😲 Ona nie pisałby tutaj o swojej urodzie

Gość gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

To kiełbasą juz nie nazywacie Eli z wielkim krzywym nosem? 😲 Ona nie pisałby tutaj o swojej urodzie

To chyba nie do mnie.Ja mam ladny zgrabny nosek.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość egzegeta napisał:

Oprócz tych porwanych i zmuszanych do nierządu, reszta robi to dla pieniędzy... i niekoniecznie z głodu, ponieważ ma zawód i pracę, jest nawet aktorką czy modelką, a i tak pozwoli sobie na wiele za kasę od szejka Mohameda.

Gość Kiss

Ja bym chyba jednak wolała zostać prostytutka. Choc nie wiem jak by sie to odbiło na mojej psychice. Ale wątpię, by do tego kiedykolwiek doszło. Jednak nawet z małymi umiejętnościami można znależć pracę: kiepską, ale lepszą niż prostytucja. Nawet sprzątanie toalet jest lepsze.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

Ja bym chyba jednak wolała zostać prostytutka

VS 

Nawet sprzątanie toalet jest lepsze.

Jesteś za, a nawet przeciw? :)

Gość oler
22 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Ja bym chyba jednak wolała zostać prostytutka. Choc nie wiem jak by sie to odbiło na mojej psychice. Ale wątpię, by do tego kiedykolwiek doszło. Jednak nawet z małymi umiejętnościami można znależć pracę: kiepską, ale lepszą niż prostytucja. Nawet sprzątanie toalet jest lepsze.

Ty jesteś umysłową prostytutką, wystarczy.

Gość Gość

Ja zarabiam kasę w ten sposób i nic. Faceci są wdzięczni i nawet kwiaty dostałam kilka razy.

Gość bbb

Dlaczego od razu prostytutką. Wystarczy znaleźć jednego jelenia który będzie wszystko sponsorował.

Gość Kiss
11 godzin temu, Gość oler napisał:

Ty jesteś umysłową prostytutką, wystarczy.

Uzasadnij proszę, bom ciekawa. Ani nie przebywam na utrzymaniu faceta, ani nie zamierzam, ani nie mam tendencji nimfomańskich, ani skłonności do używek.

Gość Kiss
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jesteś za, a nawet przeciw? :)

Myślę, że są takie przypadki, kiedy walczy się o swoje życie albo o życie swej rodziny nawet kosztem własnej godności. Dla mnie jednak życie jest ważniejsze. Ale zwykle nie znajdujemy się w tak skrajnej sytuacji. Moja najgrosza praca to nocki na magazynie 12h poniżej minimum krajowego, na umowę zlecenie. Miesiąc wytrzymałam, potem szybko znalazłam lepszą.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Kiss napisał:

Myślę, że są takie przypadki, kiedy walczy się o swoje życie albo o życie swej rodziny nawet kosztem własnej godności. Dla mnie jednak życie jest ważniejsze. Ale zwykle nie znajdujemy się w tak skrajnej sytuacji. Moja najgrosza praca to nocki na magazynie 12h poniżej minimum krajowego, na umowę zlecenie. Miesiąc wytrzymałam, potem szybko znalazłam lepszą.

Taką,w której siedzisz całe dnie na kafe???super pracownik 

Gość Gość

Taka kobieta pozbawia sie szansy na miłość. Mnie ciekawi ile chorób statystycznie wynosi z buurdeli przeciętny koleś