Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zakoochałem się w sukowatej kobiecie

Polecane posty

Gość Gosc

Rozmawiales z nia poznales ja w ogóle? Może to ty jesteś troche dziwny i trudny w komunikacji przemysl swoje zachowanie 

Gość gość

Kobiety są fajne, w ogóle ludzie są zabawni, weź sobie łagodnej poszukaj, jak cie kocha to  będzie dla ciebie łagodna 😊

Gość Gość a może wiedźma
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Rozmawiales z nia poznales ja w ogóle? Może to ty jesteś troche dziwny i trudny w komunikacji przemysl swoje zachowanie 

Mieszka u niej i jej rodziców, czy tylko matki a raczej pomieszkuje,  wiec trudno nie rozmawiać wtedy.😏 Przestańcie się wkręcac, facet kręci z kilkoma naraz, maturzystka bez matury i dyplomu technikum, bo oblala oba egzaminy czy nie zostala dopuszczona, u ktorej pomieszkuje i ktora robi mu jazdy a on jej, ale ona bardzo go kocha, studentką,  ktora nie wie, ze on wricil do tej niedouczonej i sądzi,  że nadal jest jego dziewczyna, mężatką, której mąż  nie adoruje tak jak ona chce. Facet chce pobawić się i jakaś wybrać,  nie wie jeszcze którą, zresztą to bez znaczenia, z każdą nie będzie szczęśliwy.

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pewnie to ty spowodowales jak mowisz że na poczatku była miła a teraz nie 

to ona spowodowała że ją olałem i że tak ją postrzegam

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

to ona spowodowała że ją olałem i że tak ją postrzegam

Głupi jesteś fochy jak baba stroisz. Kochasz ja? Tak to zabieraj się do roboty, nie? To poszukaj innej proste 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Głupi jesteś fochy jak baba stroisz. Kochasz ja? Tak to zabieraj się do roboty, nie? To poszukaj innej proste 

Kocham, ale ona już wybrala swojego samca, ja się nie będę upokarzał

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kocham, ale ona już wybrala swojego samca, ja się nie będę upokarzał

No to przegrałeś, peszek. c'est la vie

Gość gosc

Lepiej być samą niż z byle du..pkiem

Gość gosc
21 minut temu, Gość Gość a może wiedźma napisał:

Mieszka u niej i jej rodziców, czy tylko matki a raczej pomieszkuje,  wiec trudno nie rozmawiać wtedy.😏 Przestańcie się wkręcac, facet kręci z kilkoma naraz, maturzystka bez matury i dyplomu technikum, bo oblala oba egzaminy czy nie zostala dopuszczona, u ktorej pomieszkuje i ktora robi mu jazdy a on jej, ale ona bardzo go kocha, studentką,  ktora nie wie, ze on wricil do tej niedouczonej i sądzi,  że nadal jest jego dziewczyna, mężatką, której mąż  nie adoruje tak jak ona chce. Facet chce pobawić się i jakaś wybrać,  nie wie jeszcze którą, zresztą to bez znaczenia, z każdą nie będzie szczęśliwy.

Mogła się nie ....wtedy maturę by zrobila