Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Już 13 października PIS wygra wybory, a tym samym Polskę czeka ZAGŁADA!

Polecane posty

Gość Gość

Głupie, ciemne, polskie społeczeństwo, w którym jest przewaga analfabetów, albo kościelnych, zabobonnych dewotów doprowadzi nasz kraj 13 października do całkowitego bankructwa i recesji gospodarczej. Polacy sprzedali się za ochłapy i grosze rzucone przez bezdusznych, wyrachowanych socjopatów, którzy sami pławią się w luksusach. 

Gość gość

13 października zrobie wielka srake

wolo to  bo za platformy   istniało  tylko teoretycznie    chu  i kamieni kupa  posłuchaj sobie tasmy prawdy tam politycy  platformy muwili prawde o wyborcach

Gość gość

zawsze mozna wyjechac, uczylem sie jezykow i sie nie boje ciemnoty, bedzie jednego obywatela mniej w tym kraju jesli PIS wygraja.

Gość Gość

Ja to samo. Zintensyfikowałem ostatnio naukę języków, wyjeżdżam z tego grajdoła żyć w normalnym kraju. 

Gość Józek
2 minuty temu, Gość gość napisał:

zawsze mozna wyjechac, uczylem sie jezykow i sie nie boje ciemnoty, bedzie jednego obywatela mniej w tym kraju jesli PIS wygraja.

No to krzyż ci na drogę lamusie. 

Zaloze sie że 4 lata temu bredziłeś tak samo, a mimo to w PL zostałeś hipokryto 😂

Gość Józek
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja to samo. Zintensyfikowałem ostatnio naukę języków, wyjeżdżam z tego grajdoła żyć w normalnym kraju. 

Nikt po tobie płakać nie będzie 😂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Józek napisał:

No to krzyż ci na drogę lamusie. 

Zaloze sie że 4 lata temu bredziłeś tak samo, a mimo to w PL zostałeś hipokryto 😂

wrecz przeciwnie, wyjezdzalem na kontrakty aby znalezc punkty zaczenia na przyszlosc, nie mam zamiaru doplacac podatkow pobieranych od mojej osoby do tej pisowskiej ciemnoty.