Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniq

Klinika dermatologiczna Warszawa okolice

Polecane posty

Gość Weroniq

Cześć babeczki, inetesuje mnie (w koncu sie przelamalam) jakas dobra BARDZO DOBRA klinika dermatologiczna z lekarzami o DUŻEJ wiedzy. To podstawa bo moja twarz wymaga dużo opieki i zaangazowania a także wiedzy ze strony lekarza - problem nie jest łatwy i potoczny ale o tym nie chce sie wypowiadac, grunt, ze ma byc to lekarz ktory sie zna na rzeczy. Polecano mi doktor Oksane z Belldermy chyba na Gocławiu, zapisałam sobie, ale im wiecej propozycji do sprawdzenia tym lepiej - szczegolnie ze tak jak mowie sprawa jest dosc ..trudna. Pozdrawiam

Gość Stonovana

jest kilka wartych uwagi to fakt, ale lepiej zasiegnac opinii bo ja wybieralam w ciemno i swoje mam. A moglam posluchac bo moja siostra zaczela chodzic do Belldermy i ja niestety załuje że jej nie posłuchałam i wybrałam inna doktorkę. Siostra wygląda coraz lepiej i ciągle tylko te Oksane chcwali a ja siedze cicho bo niestety nie trafilam

Gość madzi

ja bylam raz u takiej Pani doktor na Śródmieściu i supr byla nie pamietam teraz nazwiska, w okolicy plac politchniki zobacz sobie klinika dermatologiczna

Gość mijana

a domowe sposoby probowalas zeby te buzke troche doprowadzic do porzadku? 

Gość Celeste
Dnia 9.10.2019 o 11:32, Gość mijana napisał:

a domowe sposoby probowalas zeby te buzke troche doprowadzic do porzadku? 

Zależy jeszcze co konkretnie chcesz w swojej cerze/twarzy poprawić. Domowych sposobów jest mnóstwo i każdy działa na nas inaczej. Dużo zależy od Twojego typu cery, więc to nie jest tak, że ktoś Ci napisze "maseczka taka i taka jest świetna i działa w 100%" i to faktycznie będzie na Ciebie działać. Polecam eksperymentować i znaleźć to co odpowiada Ci najbardziej 🙂 Dużo zachodu ale koniec końców można liczyć na pożądane efekty. Warto też mimo wszystko posłuchać opinii eksperta. Ja do pewnego momentu byłam pewna, że mam cerę tłustą lecz od jakoś roku zaczęła mi się intensywnie wysuszać i stała się wrażliwa. No normalnie czarna magia. Dopiero u dermatologa dowiedziałam się, że to wpływ leków które zaczęłam zażywać. Także widzisz czynników może być wiele. Co do Belldermy to przyznam, że jeszcze nie wiem jak to u nich wygląda  - dopiero się  zapisałam, ale dam znać po konsultacji jakie były moje odczucia. Zachęcam do wymiany doświadczeniem z lekarzami bo sama wciąż szukam i sprawdzam 😄

Gość Bozka

O belldermie slyszalam dobre opinie i nawet mialam isc z siostrą ale nic na siłe... jeszcze trzeba chciec rozwiazac problem..moja siostra ciagle narzeka na cere a isc nigdzie z tym nie chce bo sie wstydzi i zakrywa makijazem...mowie jej ze tak sie daleko nie zajedzie ale jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza 

Gość Sami

Kilka dbrych klinik tu uświadczysz, bellderme polecam jest ok, teraz mam troche za daleko do nich ale w sumie nie było na co narzekać nigdy. Zalezy tez co konkretnie sie z ta cera dzieje u ciebie

Gość Jola44

Poszłam z Waszego polecenia babeczki. Dzięki! Doktorka miła, zabieg bezbolesny nie było dyskomfortu, fajnie!