Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmarzona

Facet marzeń

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Misko81 napisał:

Lekarze i inteligencja???Wez mnie nie osmieszaj.Tez moge byc okulista,laryngologiem czy innym tego typu,wyuczyc sie w szkole na pamiec jednego na cale zycie.Pytanie jest jedno-czy nie majac znajomosci jako zwykly,szary czlowiek dostane sie na taka uczelnie i otrzymam szanse ukonczenia takich studiow.Wedlug mnie nie ma na to szans.

Porównujesz okulistę do neurochirurga np?

Gość Rozmarzona
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Rozmarzona napisał: Lekarz może być ale wolę w garniturze w drogim garniturze. I co dziwne...tacy chodzą po ziemi. Jest to efekt ich wieloletniej pracy nad sobą,  coś do czego 90 procent mężczyzn nigdy nie dojdzie bo są za głupi za prości i wolą kusić byle kogo na swoje ,,dobre serce" choc cos takiego wogole nie istnieje:)) brać ... i leniuchowac zamiast osiągać cele.       X mój ojciec wujek dziadek tak się ubierali, do dziś tego nie rozumiem, prawdziwy milioner a nie pozer chodzi w czym chce a nie tylko galowo. 

Nie rozumiesz że mi się podoba ktoś w garniturze a nie jakiś tam nudny milioner udający menela

Gość Rozmarzona
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

I taki adwokat na pewno związe się z kafeterianka. Buhahahaha

Ale poważnie, to masz rację.  Nie reprezentuje co prawda żadnego z tych zawodów ale opis jak najbardziej do mnie pasuje.  I nie, nie szukam tu nikogo. Dawno jestem zajęty. 🙂

i taka rada dla Was dziewczyny.  Dominujący facet będzie podświadomie szukał kogoś bardziej uległej, więc po co na początku udajexie takie wyzwolone?

Opis do Ciebie pasuje hmm więc padniesz pieniędzmi i władzą? Jak do tego doszles?:D

Gość Gość

Pewnie prawnik chciałby kogoś kto poprawnie napiszę "doszles". 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Rozmarzona napisał:

Lekarz ze sluchawka w poradni i inteligencja?Ro...alas system swoja glupota.Ciekawe czy jego mozg bylby zdolny programowac np.systemy komputerowe albo inne temu podobne.

Jesteś głupszy/a niż ustawa przewiduje. Zdefiniuj (na własny użytek) te "inne". Z twoim poziomem intelektualnym "zaprogramujesz" jedynie obiad na jutro. Byłam i z informatykiem, i z lekarzem. Zostałam przy lekarzu. Wykładu dlaczego nie będzie. To oczywiste. 

Gość gość
25 minut temu, Leżaczek napisał:

5 minut temu, Gość Rozmarzona napisał: Nie rozumiesz że mi się podoba ktoś w garniturze a nie jakiś tam nudny milioner udający menela X to akurat rozumiem, koleżanka grała u mnie w tekkenie Lee Chaolanem tylko dla tego że był w gajerku 😂 według mnie to jesteś jakby aseksualna, że musisz mieć włączony garnitur u faceta. Ta płeć powinna podobać się tobie nawet w worku po ziemniakach. 

Zrób cos ze swoimi postami. Tego nie da się czytać. Korzystaj z szablonu, bo się zlewa. Omijamy.

Gość Rozmarzona
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak do tego doszedles ehh jak to mówią mężczyzna powinien być inteligentniejszy

Gość Rozmarzona
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak do tego doszedles ehh jak to mówią mężczyzna powinien być inteligentniejszy

Gość gość
55 minut temu, Gość Gość napisał:

Lekarze i inteligencja???Wez mnie nie osmieszaj.Tez moge byc okulista,laryngologiem czy innym tego typu,wyuczyc sie w szkole na pamiec jednego na cale zycie.Pytanie jest jedno-czy nie majac znajomosci jako zwykly,szary czlowiek dostane sie na taka uczelnie i otrzymam szanse ukonczenia takich studiow.Wedlug mnie nie ma na to szans.

Nie możesz. Nie ma na to szans. Nie masz nawet średniego wykształcenia, vide: "Wez mnie nie osmieszaj", nie znasz zasad interpunkcji, nie potrafisz używać spacji. Popracuj nad słownictwem i wypowiedziami.

Gość Rozmarzona

Informatyk może i jest inteligentny, lecz buja w obłokach wymyślając te swoje programy. za to adwokat twardo stąpa po ziemi .  ..

Gość Wymagająca
3 godziny temu, Gość Rozmarzona napisał:

Idealny facet marzeń to mega inteligentny i na poziomie adwokat lub prawnik. przystojny , drogo ubrany około 40 lat ,pachnący pieniędzmi i władzą ...szanujący kobiety lecz namietny, ceniacy rodzinę lecz wladczy nigdy nie łamiący własnych zasad samiec alfa . Ciekawe ilu takich tu jest,niech zgadne ? Zero?

Absolutnie nie prawnik. A już papuga- nigdy. Lekarz- owszem, ale taki z misją. Na poziomie, pod każdym względem, dorównujący mi. Na pewno nie "władczy". Stanowczy i bezkompromisowy- owszem. Pachnący nie pieniędzmi, ale świetną wodą toaletową, dobrym tytoniem fajkowym (nie papierosami), męską pielęgnacją. Naprawdę zadbany. Dobrze, ale z fantazją ubrany. To ideał. Znalazłam.   

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Rozmarzona napisał:

I taki adwokat na pewno związe się z kafeterianka. Buhahahaha

"Oj, naiwny, naiwny, jak dziecko we mgle" 😛  Nie masz pojęcia, jakie osoby tu piszą. 

Gość Rozmarzona
3 minuty temu, Gość Wymagająca napisał:

Absolutnie nie prawnik. A już papuga- nigdy. Lekarz- owszem, ale taki z misją. Na poziomie, pod każdym względem, dorównujący mi. Na pewno nie "władczy". Stanowczy i bezkompromisowy- owszem. Pachnący nie pieniędzmi, ale świetną wodą toaletową, dobrym tytoniem fajkowym (nie papierosami), męską pielęgnacją. Naprawdę zadbany. Dobrze, ale z fantazją ubrany. To ideał. Znalazłam.   

Gratuluje. Ja nie przepadam za mężczyznami pachnącymi perfumami i kosmetykami . Chyba że wymysla perfumy o zapachu pieniędzy i wladzy:)

Gość Rozmarzona
4 minuty temu, Gość gość napisał:

"Oj, naiwny, naiwny, jak dziecko we mgle" 😛  Nie masz pojęcia, jakie osoby tu piszą. 

Jakie? Jest tu moze jaroslaw k. ? :)))

Gość Rozmarzona
9 godzin temu, Leżaczek napisał:

4 godziny temu, Gość Rozmarzona napisał: Informatyk może i jest inteligentny, lecz buja w obłokach  X cały Leżaczek 👌😙

Super

Gość Rozmarzona

A są tu jacyś przystojny adwokaci czy prawnicy?

Gość No cóż

Małe dziewczynki często marzą o księciu z bajki,gdy dorastają i życie zaczyna im dawać w dupę,zwalają winę na wszystko i wszystkich za swoje niepowodzenia.. wszystko jest kwestią wyboru,chcesz prawnika,lekarza, programistę lub inteligentnego playboya,chcesz luksusów, miłości, wierności..dozgonnego poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji..zacznij od siebie,spraw abyś sama była tak idealna jak ten którego pragniesz mieć,spraw aby ten stan był wieczny,niezmienny a ty zawsze piękna i bez skazy..

Pic na wodę,idealny świat z marzeń dziecka nieświadomego realnego stanu rzeczy,które nie obarczone problemami i zasadami dorosłych ,ślepo wierzy w istnienie "księcia" i "księżniczki" ..

Dorośnij, wszystko wymaga poświęcenia,ludzie idealni nie istnieją,nie ma związków bez problemów,a człowiek zmiennym jest, tak jak woda w rzece nigdy nie przestaje się zmieniać.

Życzę powodzenia w szukaniu pana w garniaku który  24 h na dobę będzie cię traktował jak równą sobie ,kochał wtedy gdy zapytasz "gdzie chodzi po nocach" ,lub "co tak długo w pracy" ,..poświęci waszym dzieciom tyle samo czasu i uwagi co ty,i będzie tak uczciwy jak praca i ludzie z którymi pracuje.