Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana

Czy to skąpstwo czy już naciąganie?

Polecane posty

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość 93939 napisał:

No tak najlepiej wegetowac mając pieniądze 

jak się wychodzi za skąpca to póxniej tak jest.Ja to się pocieszam że niech on zbiera, zbiera..i tak później wszystkie bedą moje:)

Gość Gość

Wbrew pozorom facetów pasożytów jest tyle samo co kobiet materialistek,jakby im tak pozwolić to by zerowali na kobiecie ale takie cwaniaku są szybko kopane w gebe 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wbrew pozorom facetów pasożytów jest tyle samo co kobiet materialistek,jakby im tak pozwolić to by zerowali na kobiecie ale takie cwaniaku są szybko kopane w gebe 

tak, też widzę, że po równo się rozkłada, a problem taki, że będzie coraz więcej

Gość Kochliwy
1 godzinę temu, Gość Załamana napisał:

Dokładnie tak jest,przez tą sytuację nie czuje się jak jego kobieta a bliżej mi do sponsorki.Zbliża się weekend,wielmożny pan znowu przyjedzie na darmową wyżerke,byle czego nie zje a potrafi bez oporów otworzyć lodówke czy zaglądnąć do garów i pokręcić nosem.

Nażre się jeszcze ze dwa trzy razy cię wyłomota i pojedzie, kto by tak nie chciał :d

Gość Facet kochający kobiety

KOBIETO!!!Szkoda mi Cię bardzo.P.i.e.r.d.o.l.n.i.j. mu kopa na rozpęd ,żeby Ci sandał z nogi spadł.Pogoń pasożyta .Facet jest od płacenia nie kobieta.Facet poluje i przynosi do domu - tak było od epoki kamienia łupanego.Olej tą p.i.z.d.e.w.rurkach !!!!!     Pozdrawiam 

Gość Gość

Czemu się zgadzasz by znowu był u Ciebie, ja bym się wprosiła do niego. O chodzisz się z nim jak że śmierdzącym jajem.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Czemu się zgadzasz by znowu był u Ciebie, ja bym się wprosiła do niego. O chodzisz się z nim jak że śmierdzącym jajem.

*Obchodzisz

Gość Gosc

"Ostatnim razem uciekłam do wc kiedy kelner przyniósł rachunek,myślałam że się rozpłacze że musiał zapłacić."

X

😂 masakra. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja bym zerwała, a nie wpraszała siè gdziekolwiek

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Kochliwy napisał:

Nażre się jeszcze ze dwa trzy razy cię wyłomota i pojedzie, kto by tak nie chciał :d

Rzygam🤮

Gość Załamana

Jakze nie zapraszał,oczywiście że tak ale musiałabym wtedy zrobić zakupy nie tylko dla nas ale i dla jego rodziny.Nie wyobrazam sobie gotowania tylko dla nas obojga aby reszta zagladala nam do talerza.Pierwsza wizyta u niego tak wygladala,od razu zawiozl mnie do sklepu.

Gość Załamana

Dordźcie czy zerwać z klasą i obrócić się na pięcie czy wywalić prosto w twarz miesiące sponsoringu?

Gość do Załamana

Naprawdę sama nie wpadłaś na to, żeby po takiej akcji go wtedy zostawić?

Gość Załamana

Wpadłam na to wcześniej ale teraz chce a własciwie musze z nim zerwać.Nie dam się już więcej wykorzystywać.

Gość do Załamana

Z klasą, ale żeby za długo nie słuchać błagań i próśb. W końcu to jemu teraz zginie źródło kasy, seksu itp. Będzie walczył. Powodzenia w przyszłości z kimś, kto na Ciebie zasługuje.

Gość Gosc

Czemu nie moge odpalic drugiej strony tego tematu? Co chwile jak chce przeczytac odpowiedzi na drugiej stronie wyskakuje mi ,,bad geteway" kuuurfaaa no! Jakoś wszystkie inne tematy mogę przeczytać a tutaj tylko jedna stronę.😡 Ktoś tez tak ma?!

Gość Gosc

Czemu nie moge odpalic drugiej strony tego tematu? Co chwile jak chce przeczytac odpowiedzi na drugiej stronie wyskakuje mi ,,bad geteway" kuuurfaaa no! Jakoś wszystkie inne tematy mogę przeczytać a tutaj tylko jedna stronę.😡 Ktoś tez tak ma?!