Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ineho

Manekin

Polecane posty

Co zrobić gdy dziewczyna wszystkie złości wylewa na swojego partnera. Za każdym razem gdy coś jej nie pasuje albo coś się stanie przykrego to zaczyna go ignorować albo obrażać. Aż żal patrzeć na chłopa. Prosił o radę a ja nie wiem co mu odpowiedzieć

Gość K4k

W jaki sposób niby? Co nie pasuje, oprócz oczywistego? 

8 minut temu, Gość K4k napisał:

W jaki sposób niby? Co nie pasuje, oprócz oczywistego? 

Wylewa złości poprzez obrażanie go i poniżanie publiczne. To aż niezręcznie wygląda gdy on ją prosi by z nim porozmawiała a ona w miejscu publicznym zaczyna go obrażać za np. (z tego co mówił) to że powiedział jej że następnego dnia zostanie 30 minut dłużej w pracy (z mojej winy), mimo iż nie byli na nic umówieni to i tak go obraża

Gość K4k
5 minut temu, Ineho napisał:

Wylewa złości poprzez obrażanie go i poniżanie publiczne. To aż niezręcznie wygląda gdy on ją prosi by z nim porozmawiała a ona w miejscu publicznym zaczyna go obrażać za np. (z tego co mówił) to że powiedział jej że następnego dnia zostanie 30 minut dłużej w pracy (z mojej winy), mimo iż nie byli na nic umówieni to i tak go obraża

Nie bardzo rozumiem?

Gość Mała mi

Niech ją do psychologa wyśle. Bo lepiej nie będzie 

Gość gość

Kuttasa jej w gębę wsadzić nie będzie obrażać.

Gość Gość

Ku..wa ludzie!!!!Po...bani jestescie czy co?!!!Nie macie slubu i tak sie męczycie.Kop w d.u.p.e i WYPAD!!!!Już dwie takie ... wywaliłem z mieszkania!!!!