Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edka

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość Edka

Kochani.

Jest mi ogromnie wstyd, bo jestem po 30-tce, ale muszę Was o coś zapytać. Poznałam jakiś czas temu w pracy kolegę. Z początku nie zwracałam na niego uwagi, lecz z pewnym czasem zaczęłam zwracać uwagę na niego jak i również ja zaczęłam wyczuwac że on mnie obserwuje. Nie ukrywam, spodobał mi się. Nadszedł dzień gdzie mieliśmy oboje pracę na nocce i plus koleżanka. Wyciągał mnie na papierosa i zagiął mnie jednym tekstem, że wie skąd jestem, jakie papierosy palę i wie ...jaka jest moja data urodzenia (żeby nie było to nie mam Facebooka żeby stamtąd się dowiedział). Wiecie co, zatkało mnie. Po prostu zatkało mnie (pozytywnie oczywiście). Że ja durna nie wiedziałam co mu odpowiedzieć, po prostu bałam się że coś palnę głupiego. I po prostu bez echa ten temat został. Tak, wiem spaliłam mosty za sobą. I widzę że od pewnego czasu wycofał się. Mam ogromne wyrzuty sumienia, po prostu nie wiem jak się zachować w takich sytuacjach . Nie wiedziałam jak bardziej tą "atmosferę" podkręcić. No sami pomyślcie, kolesia prawie nie znam a on wie sporo o mnie, to chyba jest coś na rzeczy? Jestem po prostu osobą nieśmiałą .

Gość Onsam

To on zachował sie dziwnie. Co to za informacje, którymi w Ciebie rzuca że za plecami Cię szpieguje. Dziwny.

Gość Edka
15 minut temu, Gość Onsam napisał:

To on zachował sie dziwnie. Co to za informacje, którymi w Ciebie rzuca że za plecami Cię szpieguje. Dziwny.

Jak to mówią, dla chcącego nic trudnego. Tak to odebrałam.

Gość Onsam

Bo to łobuz jest. Nie myśli co mówi, kto by się spodziewał prawda? Aż Autorkę zatkało. Oczywiście podoba się jej bo tacy wpadają w oko.

Gość Edka
9 minut temu, Samotny Romantyk napisał:

oboje jesteście patologia, poznałem po paleniu fajek

Niech Ci będzie. Nie wiedziałam że palacze są patologią 🙂

Gość Onsam

Ja nie wyobrażam sobie żeby kobieta mi wpadła z tekstem żę wie jakimi drogami jeżdżę rowerem, gdzie mieszkam i pracuję. Od razu pomyślałbym że wariatka strach się bać.

Gość Edka
4 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Ja nie wyobrażam sobie żeby kobieta mi wpadła z tekstem żę wie jakimi drogami jeżdżę rowerem, gdzie mieszkam i pracuję. Od razu pomyślałbym że wariatka strach się bać.

Powiem Ci  szczerze że bardzo lubię tego kolegę, bardzo lubię z nim rozmawiać. Taki gawędziarz z niego. Jest naprawdę w porządku gość. No ale zagiął mnie i wiem że jest coś na rzeczy i to mi wciąż nie daje spokoju. I żałuję że czegoś nie odpowiedziałam a powinnam w kontekście pozytywnym. A ja jak zwykle dałam ciała. 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Edka napisał:

Powiem Ci  szczerze że bardzo lubię tego kolegę, bardzo lubię z nim rozmawiać. Taki gawędziarz z niego. Jest naprawdę w porządku gość. No ale zagiął mnie i wiem że jest coś na rzeczy i to mi wciąż nie daje spokoju. I żałuję że czegoś nie odpowiedziałam a powinnam w kontekście pozytywnym. A ja jak zwykle dałam ciała. 

Bo on wie jak zamieszać kobicie w głowie żeby osiągnąć swój cel. Udało mu się. Teraz o nim myślisz.

Gość Edka
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Bo on wie jak zamieszać kobicie w głowie żeby osiągnąć swój cel. Udało mu się. Teraz o nim myślisz.

Być może. Aczkolwiek zanim cokolwiek mi powiedział było kilka sytuacji gdzie wyraźnie wskazał że jest mną zainteresowany. A to że jego "starania" olałam to się wycofał 😕. Mam nadzieję że będzie w bliskim czasie impreza firmowa, walnę kielicha i może będę bardziej otwarta na rozmowę 😜.

Gość dddf

Niby to twoim zdaniem miała być gadka na podryw. Jakiś dziwny ten facet. Dużo gada i chyba jest trochę wtykający nos w nie swoje sprawy. Skąd wiesz, czy np. z koleżanką nie miał porobnej rozmowy?

Gość Onsam

Kiedyś umówiłem się na randkę z kobietą która powiedziała że mnie widziała na jakimś koncercie. A przecież jeszcze się nie widzieliśmy. No cóż. Pomyślałem, pewnie potrafi rozpoznawać tak ludzi nawet jak ich nie widziała na żywo. A potem jak przypadkiem przysiedliśmy, bo były konkursy na odpowiedzi, zaczęła mnei zaskakiwać przewidując co ktos odpowie parę razy, jakby jasnowidzką była. Wystraszyłem się jej trochę. Mówiła że tak ma. Dlatego takie coś jest podejrzane. Koleś grzebał w Twoich danych.

Gość Edka
7 minut temu, Gość Onsam napisał:

Kiedyś umówiłem się na randkę z kobietą która powiedziała że mnie widziała na jakimś koncercie. A przecież jeszcze się nie widzieliśmy. No cóż. Pomyślałem, pewnie potrafi rozpoznawać tak ludzi nawet jak ich nie widziała na żywo. A potem jak przypadkiem przysiedliśmy, bo były konkursy na odpowiedzi, zaczęła mnei zaskakiwać przewidując co ktos odpowie parę razy, jakby jasnowidzką była. Wystraszyłem się jej trochę. Mówiła że tak ma. Dlatego takie coś jest podejrzane. Koleś grzebał w Twoich danych.

A to to rozumiem. Rzecz jasna, nie dziwię się że aż się jej bałeś.

Natomiast mi się wciąż wydaje co do mnie że on po prostu chciał mnie zaintrygować. A co do daty urodzenia to myślę że mógł mieć dostęp w jednym źródle (ale nie mogę tu powiedzieć z jakiego źródła).