Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy kobieta której zależy na facecie może stosować takie gierki?

Polecane posty

Gość Gość

Raz ciepło, raz chłód. Albo jeśli ten facet jest bierny w działaniu to takie zachowanie lobiety jest usprawiedliwione? Bo mnie osobiście to zniechęca.

Gość J70

Może tak być, dokładnie jak napisałeś. Ja tak mam. Bardzo mnie to denerwuje, kiedy nie widzę zainteresowania w oczach mężczyzny a np. wcześniej był czuły, kochający a naraz zaczął mnie odpychać. Potrafię ochłodzić relację, kiedy mężczyzna wiecznie siedzi nachmurzony, taki buc, emocjonalna mumia, kiedy nie rozmawia ze mną, jest niedostępny. Może ma problemy, ale ja o tym nie wiem i nie wiem dlaczego właśnie dziś mnie odpycha. 

Gość Gość
20 minut temu, Gość J70 napisał:

Może tak być, dokładnie jak napisałeś. Ja tak mam. Bardzo mnie to denerwuje, kiedy nie widzę zainteresowania w oczach mężczyzny a np. wcześniej był czuły, kochający a naraz zaczął mnie odpychać. Potrafię ochłodzić relację, kiedy mężczyzna wiecznie siedzi nachmurzony, taki buc, emocjonalna mumia, kiedy nie rozmawia ze mną, jest niedostępny. Może ma problemy, ale ja o tym nie wiem i nie wiem dlaczego właśnie dziś mnie odpycha. 

A nie pomyślałaś że jego zachowanie to konsekwencje twojego ochłodzenia?

Gość J70
16 minut temu, Gość Gość napisał:

A nie pomyślałaś że jego zachowanie to konsekwencje twojego ochłodzenia?

Tak, ale jest jeszcze coś co nazywa się ROZMOWA!

Gość Gość
6 minut temu, Gość J70 napisał:

Tak, ale jest jeszcze coś co nazywa się ROZMOWA!

To z nim porozmawiaj

Gość J70
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To z nim porozmawiaj

Zawsze byłam gotowa na rozmowę, tyle tylko, że miałam do czynienia z mumią i bucem, który mimo swojego wieku okazał się niedojrzałym emocjonalnie facetem. Z tym akurat człowiekiem nie można było rozmawiać, nie wiem jakim cudem miałabym to niby zrobić. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Raz ciepło, raz chłód. Albo jeśli ten facet jest bierny w działaniu to takie zachowanie lobiety jest usprawiedliwione? Bo mnie osobiście to zniechęca.

Jak jest bierny to chyba tak. Ona chlodem reaguje na ta biernosc, bo pewnie ja ina boli.

Gość Gosc

Tak bonwy robocie dokładnie to samo! Sami jesteście graczami i wieeele razy się przekonalam ze bez gierek ani rusz z wami! Jak kobieta będzie zbyt otwarta, szczera, zbyt miła, pokaże od razu ze jej zależy i nie będzie facet miał choćby odrobiny niepenosci to szybko sie taka znudzi. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Z własnego doświadczenia i z pracy wiem, że takiej kobiecie nie zależy na mężczyźnie. A o miłości nie ma mowy. Zrozumiałabym to jeszcze w początkowym okresie związku, bo sporo z nich odgrywa różne role.

Gość gosc
45 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak bonwy robocie dokładnie to samo! Sami jesteście graczami i wieeele razy się przekonalam ze bez gierek ani rusz z wami! Jak kobieta będzie zbyt otwarta, szczera, zbyt miła, pokaże od razu ze jej zależy i nie będzie facet miał choćby odrobiny niepenosci to szybko sie taka znudzi. 

100% racji. Sama to przerabiałam. Nie warto być zbyt dobrą i otwartą, bo nigdy tego nie doceniają.

Gość gość
49 minut temu, Gość Gosc napisał:

głupoty

Gość Ghj
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Z własnego doświadczenia i z pracy wiem, że takiej kobiecie nie zależy na mężczyźnie. A o miłości nie ma mowy. Zrozumiałabym to jeszcze w początkowym okresie związku, bo sporo z nich odgrywa różne role.

A co ty mozesz wiedziec o uczuciach innych ludzi, ze sama taka bylas bo mialas go gdzies nie znaczy ze inna osoba tez tak ma, mow za siebie, o moim" romansie" w pracy zadna pindusia nie wiedziala bo plotkary nikomu niepotrzebne

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

głupoty

...Napisał zapewne sfrustrowany prawik który boi się zagadac do kobiety. Ja mowie o WIEKSZOSCI facetow. A takich pipek nie męskich jak Ty jest mniejszość, bo wy nie jesteście zdobywcami jak inni faceci. 

Gość 0 700

Tak. Jak facet jest bierny kobieta przechodzi przez parę takich faz a potem bierny staje się na dodatek obojętny.

Dlaczego? Bo naturalnie jej zależy - spotyka się ze ścianą - w końcu się orientuje, że to na nic (faza "chłód") - ale w sumie coś do kogoś czuje - więc jej zależy - ale ściana - więc to bez sensu, po co cokolwiek z siebie dawać ("chłód" zwany zwykłym życiem i skupieniem na wszystkim innym poza tym, co jest po prostu bez sensu. Przecież to wiesz, ale lepiej pisać w necie i łudzić się, że po roku, latach czy kto tam wie jakim okresie, ktoś kto zwrócił na ciebie uwagę nadal będzie zaszczycony jeśli łaskawie zaczniesz z nim (nią) rozmawiać.

Kafetaria - tu ludzie zamrażają swoje marzenia i plany.

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gosc napisał:

...Napisał zapewne sfrustrowany pra wik który boi się zagadac do kobiety. Ja mowie o WIEKSZOSCI facetow. A takich pipek nie męskich jak Ty jest mniejszość, bo wy nie jesteście zdobywcami jak inni faceci. 

Bełkot królewny z drewna.

Gość Gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Bełkot królewny z drewna

Zrozum frustracie bez jaj ze twoje zdanie malo kogo obchodzi bo takich jak ty jest może 10% facetów 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Zrozum frustracie bez jaj ze twoje zdanie malo kogo obchodzi bo takich jak ty jest może 10% facetów 

Zrozum frustratko bez cycków że twoje zdanie mało kogo obchodzi bo takich jak ty jest może 10% kobiet

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zrozum frustratko bez cycków że twoje zdanie mało kogo obchodzi bo takich jak ty jest może 10% kobiet

A skąd wiesz zyebie jakie ma cycki? Haha. Jesteś żałosny. Szkoda nawet nasrac. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skąd wiesz zyebie jakie ma cycki? Haha. Jesteś żałosny. Szkoda nawet nasrac. 

O, deseczka dalej wylewa swoje frustracje. Biust ci od tego nie urośnie decho.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O, deseczka dalej wylewa swoje frustracje. Biust ci od tego nie urośnie decho.

Dziękuję za te wiedzę. Skończ żałosny wypierdzie. Myślisz że wpedzisz kogokolwiek w kompleksy? Nie te czasy misiu 😚

Gość gość

Ja lubie małe cycki, małe cycki zawsze mogą urosnąć a duże tylko obwisnac. Jest dwa typy facetów, jedni lecą na tyłek a drudzy na cycki, ja lecę na tyłek 

Gość Dragoniasty

Baby są okrutne to prawda ,nie wierzcie im 

Gość taki obraz wasz

Tak. Kobiety nie potrafią się obejść bez gierek, bo uważają, że jak powiedzą wprost, że są zainteresowane, to wyjdą na łatwe.

Gość taki obraz wasz
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

My nie jesteśmy graczami. To wy wciągacie nas w te gierki. Chcąc zdobyć kobietę, musimy stosować te same gierki, co ona.

Mężczyźni doceniają kobiety otwarte, szczere i pokazujące, że im zależy. Za to kobiety - wprost przeciwnie. Jeśli mężczyzna okaże kobiecie zainteresowanie, to ona uzna go za desperata i oleje.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

Baby są okrutne to prawda ,nie wierzcie im 

Faceci są okrutni to prawda,nie wierzcie im..

Gość Gość
4 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

My nie jesteśmy graczami. To wy wciągacie nas w te gierki. Chcąc zdobyć kobietę, musimy stosować te same gierki, co ona.

Mężczyźni doceniają kobiety otwarte, szczere i pokazujące, że im zależy. Za to kobiety - wprost przeciwnie. Jeśli mężczyzna okaże kobiecie zainteresowanie, to ona uzna go za desperata i oleje.

Jakoś nie odczulam, aby niektórzy  faceci docenili szczere i otwarte kobiety....

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakoś nie odczulam, aby niektórzy  faceci docenili szczere i otwarte kobiety....

Niektórzy faceci może nie doceniają, ale ci normalni tak.

Gość Tak jest

Ona tak reaguje bo nie będzie się mu narzucać, swoim zachowaniem musiał zrobić  coś, albo właśnie nic ni robił i czekała na jego krok im wtedy kobieta myśli że  jej ten facet nie chce,Noe chce mu się narzucać no ma klase to schodzi mu na jakiś czas z oczu,ale jak kocha to wróci, a ten znów oprócz parzenia na nią nie będzie robił nic i ona znów się załamie i zejdzie mu z oczu,taki bojach się czajacy facet to rozpacz,czeka ją  depresja

Gość Tuż obok

Facet zrób coś żeby te smutne oczy nie plakaly w nocy w poduszkę, jak ją zobaczysz pomysl że płacze przez Ciebie, a mogłaby Cię przytulić ,podtrzymać za dłoń, patrzeć w oczy,śmiać się, wysłuchać jak minął ci dzień, troszczyć i martwić się o ciebie.Bo ważne są tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy......

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję za te wiedzę. Skończ żałosny wypierdzie. Myślisz że wpedzisz kogokolwiek w kompleksy? Nie te czasy misiu 😚

Kompleksami jedzie od ciebie na kilometr desko.