Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

O co mu chodzi? Jak się umawiać?

Polecane posty

Gość Ona

Poznaliśmy się na imprezie, przyciągnęłam go wzrokiem.. oboje się zetknęliśmy wzrokiem i podszedł :) było miło.. wziął kontakt, odezwał się następnego dnia. Trochę ogólnie popisaliśmy ale napisał ze woli na żywo ja przytaknęłam bo nie lubię pisania. Odezwał się znowu co robię w środę, no i umówiliśmy się wstępnie na środę. Na koniec napisał szczegóły dogadamy później. Ja dobrze. Po czym 2 dni się nie odzywał i w dzień spotkania tez nie. Ja napisałam tego dnia po 18tej ze chyba zapomniał.. on ze przeprasza, ale dużo miał spraw. Na co ja to szkoda.. a on zobaczymy co nowy dzień przyniesie. Co o tym myślicie? Co zepsułam? Powinnam ja wykazać więcej inicjatywy? I sama się odezwać rano już o dzisiejsze spotkanie?

Gość szaaarrriiiikkkk
4 minuty temu, Gość Ona napisał:

Poznaliśmy się na imprezie, przyciągnęłam go wzrokiem.. oboje się zetknęliśmy wzrokiem i podszedł :) było miło.. wziął kontakt, odezwał się następnego dnia. Trochę ogólnie popisaliśmy ale napisał ze woli na żywo ja przytaknęłam bo nie lubię pisania. Odezwał się znowu co robię w środę, no i umówiliśmy się wstępnie na środę. Na koniec napisał szczegóły dogadamy później. Ja dobrze. Po czym 2 dni się nie odzywał i w dzień spotkania tez nie. Ja napisałam tego dnia po 18tej ze chyba zapomniał.. on ze przeprasza, ale dużo miał spraw. Na co ja to szkoda.. a on zobaczymy co nowy dzień przyniesie. Co o tym myślicie? Co zepsułam? Powinnam ja wykazać więcej inicjatywy? I sama się odezwać rano już o dzisiejsze spotkanie?

Wyczuwam tani Alkohol z ...

Wszelkie znaki zastrzezone,ale pilnuj zawsze swoja Zone...zwlaszcza gdy jest glupia i swoja glupota caly swiat oglupia...😇🤣😇

Gość Gosc

Nie dopominaj się o spotkanie, juz raz napisalas wtedy jak mieliście się spotkać i lepiej jak teraz on wykaże inicjatywę żeby nie było ze aż tak Ci zalezy na tym spotkaniu...watpie żeby tyle.miał spraw ze zapomniał, byc moze umawia się tez z inna...

Gość gość

Może cię sprawdził, czy nie jesteś jakąś królewną z drewna. Okazało się, że nie jesteś i będzie okej. 

Gość Kkk

Co znaczy królewna z drewna? W sensie ze się nie odezwałam o spotkanie wcześniej?

Gość uftydyt

po prostu w miedzyczasie znalazł lepszą opcję....albo jego dziewczyna nie pozwala mu chodzić  na randki

Gość xyz

Odpuść go sobie. Nie dotrzymuje słowa. Jeśli mu coś wypadło to powinien powiedzieć skoro się umawialiście.. Z takim typem nigdy nie będziesz wiedziała czy spotkanie aktualne czy nie i może raz na 3 uda wam się spotkać. Typ ten nie szanuje drugiego człowieka i jego czasu.

Mówie Ci to jako facet.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość xyz napisał:

Odpuść go sobie. Nie dotrzymuje słowa. Jeśli mu coś wypadło to powinien powiedzieć skoro się umawialiście.. Z takim typem nigdy nie będziesz wiedziała czy spotkanie aktualne czy nie i może raz na 3 uda wam się spotkać. Typ ten nie szanuje drugiego człowieka i jego czasu.

Mówie Ci to jako facet.

Jako pipka chyba a nie facet.