Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłego dnia!

Dzień dobry

Polecane posty

Gość Miłego dnia
2 minuty temu, Gość szaarŕriikkkkkķ napisał:

Sik!

Widzi Szarik ze jest nikim widzi to i sra od lat po forum.

Do budy Kindle!

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

CIIIII SZMA>>TO

Uważaj co piszesz! Wszarzu!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Miłego dnia napisał:

Widzi Szarik ze jest nikim widzi to i sra od lat po forum.

Do budy Kindle!

Wole szarika niż zapchloną s.u.ke pod stoma nikami księzycowa..kawałek..aniołek..Twój dzień miły nie bedzie.Zapłacisz za swoje chore pomysły.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Uważaj co piszesz! Wszarzu!

pluj na siebie psie i szma..yo

Gość Gosc

pluj na siebie psie i szma..yo

Pies to Ty w tym problem

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wole szarika niż zapchloną s.u.ke pod stoma nikami księzycowa..kawałek..aniołek..Twój dzień miły nie bedzie.Zapłacisz za swoje chore pomysły.

Szarik zaplaci w pudle za to co robi od wielu lat!I nie su.K.e licz  się ze słowami !.Sto ników?chyba twoich urojonych!

Gość Żegnam,

Szarik zaplaci w pudle za to co robi od wielu lat!I nie su.K.e licz  się ze słowami !.Sto ników?chyba twoich urojonych!

i ujawniła się osoba o zaburzeniach osobowościowych.Wykrzykniki zostaw dla ludzi swojego pokroju.Kto jaki dzień zaczyna niekoniecznie taki skończy.NIe miłego dnia.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chore pomysły?jakiś przykład?Zapłaci zapchlony kundel i nie tylko on za chore pomysły ba nawet nie pomysły tylko przestępstwa i przekręty.Krzywdy nie będą darowane !

Gość Gośc

Chore pomysły?jakiś przykład?Zapłaci zapchlony kundel i nie tylko on za chore pomysły ba nawet nie pomysły tylko przestępstwa i przekręty.Krzywdy nie będą darowane !

ja też szukam winnych-jedną już widzę,a szarika nie znam,nie trzymam psów i innych zwierząt w domu ani nie wiszę na niebie jak księżycowa czy kawałek nieba

Gość Luiza

Wszustko zniszczyliscie, 😞 A Ty wiedzmo nie pisz na moim nicku .Zepsulas mi wątek 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gośc napisał:

ja też szukam winnych-jedną już widzę,a szarika nie znam,nie trzymam psów i innych zwierząt w domu ani nie wiszę na niebie jak księżycowa czy kawałek nieba

Mojej winy nie ma w niczym.Jestem poszkodowana i moje dzieci też!

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Luiza napisał:

Wszustko zniszczyliscie, 😞 A Ty wiedzmo nie pisz na moim nicku .Zepsulas mi wątek 

Nie wiedzmo! Licz sie ze słowami ja się klatwami wrozbami i innym dziadostwem nie zajmuje tak jak Szarik Marysia Radosława i tym podobni inni TFU!Ja nie jestem wy!Ja wierzę w Boga.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Luiza napisał:

To nie jest Twój temat.

Gość Gosc

Niepotrzebnie pies się kolejny raz wpieprza w temat.Nie dość złą wyrządził?

Gość gosc
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mojej winy nie ma w niczym.Jestem poszkodowana i moje dzieci też!

ja też jestem poszkodowana czytając ciebie-z małej litery bo na dużą u mnie nie zasługujesz

Gość Luiza

Zonk 🙂 ale możesz sobie przypisać;)

Pozdrawiam 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

ja też jestem poszkodowana czytając ciebie-z małej litery bo na dużą u mnie nie zasługujesz

Zachowanie psa od wielu lat wobec mnie a nawet moich dzieci (nie wiem jakim prawem nimi się interesuje )jest obrzydliwe wulgarne i ordynarnie.Bydło narobione w wielu moich miejscach pracy i środowiskach w domu rodzinnym i gdzie tylko się da .To jest chore.Nawet nie chcę mi się cytować bo ja takiego słownictwa mie używam.To co ten vzłowiek i jego ojciec oraz jeszcze kilka osob robią tego nie da się normalnie opisać słowami.To jakiś kryminał.Ksea Boska przyjdzie.Wierzę w to.

Wiem na ile zasługuję i nie tobie to chamowo oceniać!

Gość Gosc

Pies lubi u ciebie w domu rodzinnym opowiadać jak w Wiśle ,,robiłaś loda".Serio kupiłas dzieciom lody krecone pod skocznią?Po co on tak obrzydliwie o Tobie opowiada szwagrowi twojej siostrze i matce?po co mu dokumentacją medyczną Twojego syna?kogo znowu chcę oskarżyć ?kogo nazywa P edofilem i skąd on wie ze ten Pan ,,zaliczył dziewczynki od zerowki"?Czemu pies każe się wieszać komuś a twoja rodzinę pyta o kolor sznurka jaki chcesz czerwony czy niebieski?

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pies lubi u ciebie w domu rodzinnym opowiadać jak w Wiśle ,,robiłaś loda".Serio kupiłas dzieciom lody krecone pod skocznią?Po co on tak obrzydliwie o Tobie opowiada szwagrowi twojej siostrze i matce?po co mu dokumentacją medyczną Twojego syna?kogo znowu chcę oskarżyć ?kogo nazywa P edofilem i skąd on wie ze ten Pan ,,zaliczył dziewczynki od zerowki"?Czemu pies każe się wieszać komuś a twoja rodzinę pyta o kolor sznurka jaki chcesz czerwony czy niebieski?

Bo jest psychicznie chory i tyle.Myśli ze wszystko mu wolno nawet obława policyjna na kogoś organizować albo pobić kogoś oczywiście pies śladów nie zostawia robi to przy użyciu innych osób.Odwraca uwagę od siebie .Wyrabia niewinne osoby a sam uda je ze nie ma z tym nic wspólnego.Niestety niektórzy mają oczy i mózgi.Niektórzy są nawet świadkami.Szkoda ze autor broni psa bo nie zdaje sobie nawet sprawy z tego jak właśnie pies zniszczył mu i jeszcze kółku osobom žycie.