Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda221

Seks a potem miłość? To możliwe?

Polecane posty

Gość Ruda221

Hej, 

wlasnie mam podobny problem. Mam kolegę z pracy, znamy się 6 miesięcy ale tak naprawdę zaczęliśmy ze sobą rozmawiać jak zerwałam z chłopakiem, 3 miesiące temu. Dużo ze sobą rozmawiamy, on mi bardzo często dokucza, takie trochę dziecinne zagrywki, a ma 30 lat. Raz byliśmy na „koleżeńskim” wypadzie, gdzie skończyło się w hotelu, po pijaku. On bardzo chciał seksu ale ja się wtedy nie zgodziłam.. spotykamy się raz na jakiś czas, dużo rozmawiamy ale uprawialiśmy już seks trzy razy. Na samym początku, po tym koleżeńskim wypadzie ustaliliśmy że żaden z nas nie chce się wiązać.. ale teraz, z biegiem czasu zaczyna mi się coraz bardziej podobać.. tylko ze.. jak widac uprawiamy tylko seks.. czy może z tego kiedyś coś więcej wyjść??

Gość Mario95

Jest to możliwe. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji. Podczas wakacji poznałem dziewczynę. Umówiliśmy się na dyskotece. Tam tańczyliśmy tylko z sobą. Do intymnego kontaktu wtedy jeszcze nie doszło choć ona miała ochotę. Na naszym drugim spotkaniu doszło już do zaawansowanych pieszczot. Byłem szczęśliwy jak nigdy dotąd. Po raz pierwszy w życiu tak szybko miałem intymny kontakt z piękną dziewczyną. Znaliśmy się przecież tylko killa dni. Prawie się w niej zakochałem. Na pewno byłem w niej zauroczony. Myślałem o niej już jako o mojej przyszłej partnerce. Nie została nią tylko przez przypadek. Nie będę opisywał szczegółów gdyż to za długa historia. 

Gość Gość

Różnie bywa. Nie brak związków, które zaczęły od seksu. Zależy czy obie strony uważają, że ta druga nadaje się do związku z nim. I czy nie chce pozostać na stopie koleżeńskiej jednak.

Gość Gość

Oczywiście. 100 x większa szansa niż, gdy najpierw jest uczucie, a seks to kompletna klapa. Jednak on Cię może w ogóle nie widzieć jako kandydatkę na partnerkę, duża szansa, że nie widzi, bo zakochany facet się stara, dąży żeby być z kobietą. Gdyby mi zależało, to byś prawdopodobnie zauważyła. 

Gość Ruda221

Właśnie odbieram dziwne sygnały.. często do mnie pisze, A na ostatniej imprezie jak byliśmy razem to (niestety) po pijaku opiekował się mną gdy brzuch mnie bolał, przytulał, pocieszał. Ale czasem palnie takim chamskim tekstem, coś odnośnie seksu właśnie.. 

podam przykład. Mieliśmy się zobaczyc na chwile tydzień temu, po czym musiałam odmówić a on powiedział „to muszę sobie sam poradzić jak Ty nie możesz”. 

Wiadomo o co chodzi.. i mimo to dalej mnie kręci..