Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Obrzydliwe zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość Gość

Hej. 

Jak w tytule, irytuje mnie zachowanie mojej dziewczyny. Chodzi o jej podejście do psa, wiem że bardzo go kocha, ja sam w domu rodzinnym wychowywałem się z psem, ale jej zachowanie to przesada. Lizanie po twarzy, w usta, jedzenie lodów po psie, dawanie jemu gryza kanapki czy kotleta, a potem dokańczanie tego... Próbowałem z nią gadać, ona wie że mi to przeszkadza, ale nie rozumie. Mówi, że przesadzam i tylko się wkurza kiedy  zwracam jej uwagę. Powiedziałem wprost, że mnie obrzydza, nie mam ochoty nawet jej całować. Znajomi też dziwnie patrzą, są zniesmaczeni kiedy widzą jak dosłownie się z tym psem lize. Czasami aż mi głupio za nią.. 

Gość Parassolka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hej. 

Jak w tytule, irytuje mnie zachowanie mojej dziewczyny. Chodzi o jej podejście do psa, wiem że bardzo go kocha, ja sam w domu rodzinnym wychowywałem się z psem, ale jej zachowanie to przesada. Lizanie po twarzy, w usta, jedzenie lodów po psie, dawanie jemu gryza kanapki czy kotleta, a potem dokańczanie tego... Próbowałem z nią gadać, ona wie że mi to przeszkadza, ale nie rozumie. Mówi, że przesadzam i tylko się wkurza kiedy  zwracam jej uwagę. Powiedziałem wprost, że mnie obrzydza, nie mam ochoty nawet jej całować. Znajomi też dziwnie patrzą, są zniesmaczeni kiedy widzą jak dosłownie się z tym psem lize. Czasami aż mi głupio za nią.. 

Prawda.to jest obrzydliwe.Ja mam psy w kojcach.Psy dopiero po ślubie najpierw mąż potem zwierzaki.Córka upadła się na suczke i tak mamy dwa ..drugi jest syna.

Gość Gość

Może nie tylko się z nim liże...?

Gość gość

Do zwierząt lubię się przytulać ale wymiana śliny to przesada. Ja nawet przed pierwszym pocałunkiem pierwszego faceta pytałam czy jest zdrowy i nic nie złapię od niego. 

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Może nie tylko się z nim liże...?

Fuj kto by chcial obrzydliwosc!

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hej. 

Nienormalne. I choc kochałam swojego psa nigdy go nie pocałowałam. Mogę się przytulić, ale żadnego całowania, dawania się lizac po twarzy i ustach, dawania psu jesc w zastawie dla ludzi 

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Do zwierząt lubię się przytulać ale wymiana śliny to przesada. Ja nawet przed pierwszym pocałunkiem pierwszego faceta pytałam czy jest zdrowy i nic nie złapię od niego. 

A ja nie lubię.Tymbardziej ślina fuj!Nigdy bym na to nie poszła.Przytulać mogę  się tylko do ludzi .Moje pierwsze przytulnie z mężem było ćwierć wieku temu.

Gość Wiem co mówię

Ja bym z nią nie był ani 5 minut / nie mów o miłości/ Kuźwa już ją widzę jak mu loda robi, czy tylko loda???

Gość wujek dobra rada

odrobacz się

Gość Gosc

"Do zwierząt lubię się przytulać ale wymiana śliny to przesada"

X

Myślę tak samo. Ja zresztą nie lubie nawet lizania przez psy po rękach czy nogach. 

Gość Gość

Ciekawosta: prędzej umrzesz przez ugryzienie człowieka niż psa, bo człowiek ma więcej bakterii. Pies to czyścioch w porównaniu z człowiekiem, jeśli chodzi o zarazki. Koniec faktów. 

Gość Parassolka
9 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Ja bym z nią nie był ani 5 minut / nie mów o miłości/ Kuźwa już ją widzę jak mu loda robi, czy tylko loda???

Czy psy bezustanmie muszą pierfolic o ,,lodach"?czy tylko jedno mają w mózgach czy może im sperma mózgi zalewa?stąd odwala im na łeb.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciekawosta: prędzej umrzesz przez ugryzienie człowieka niż psa, bo człowiek ma więcej bakterii. Pies to czyścioch w porównaniu z człowiekiem, jeśli chodzi o zarazki. Koniec faktów. 

No i szkoda psa, bo dziewczyna najpierw się z Tobą całuję, a potem biedny pies je kotleta z tą śliną, poważnie, ona może go tym struć, po co psinie biegunka, czy ból brzucha. Wytłumacz jej to. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Czy psy bezustanmie muszą pierfolic o ,,lodach"?czy tylko jedno mają w mózgach czy może im sperma mózgi zalewa?stąd odwala im na łeb.

No własnie komu tu odwala? Czy nie autora dziewczynie? Robisz tak samo jak ona? Tobie też odwala!

Gość Gość
11 minut temu, Gość Parassolka napisał:

...... liny tak mają. 

Gość Gosciowa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

...... liny tak mają. 

Jakby sięgnęli to by se sami robili, chłop to puste zwierzę. 

Gość Parassolka
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

No własnie komu tu odwala? Czy nie autora dziewczynie? Robisz tak samo jak ona? Tobie też odwala!

Ja??co to za chore pytanie w ogole??Mnie zadne psy nie interesują!Jakis chory pies u mnie w domu ,,protokół  otpi.er.talał"ze ja ,,komuś loda robię"może autor coś wie.Ja mam męża.BrzydzaBrzydzanie psy i ich ,,lody"!

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gosciowa napisał:

Trafnie!

Gość Parassolka
6 minut temu, Gość Gosciowa napisał:

Skundlone zboczone obrzydliwe zwierzę!

Gość Xyz...

Zagroź jej rozstaniem  za takie zachowania i po kłopocie. Jak się nie dostosuje, odejdź od niej. Znajdziesz szybko inną. Tego kwiatu pół światu. Myślę, że to najlepsze wyjście z sytuacji, jeśli nie akceptujesz takich zachowań.

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Xyz... napisał:

Zagroź jej rozstaniem  za takie zachowania i po kłopocie. Jak się nie dostosuje, odejdź od niej. Znajdziesz szybko inną. Tego kwiatu pół światu. Myślę, że to najlepsze wyjście z sytuacji, jeśli nie akceptujesz takich zachowań.

Mateusz ty nie widzisz ze to provo ?kolejny do kwadratu

!skończony ....Kwiatu może jest pół światu ale nie dla Ciebie!odkicaj w innym kierunku!

Gość gość

Autorze taką i.d.i.o.t.k.e sobie wziąłeś to tak masz. Twój osobisty wybór

Gość Meduza najlepsza na Świeci

Psy nie mają tyle zazarków więc nie ma się czym martwić 

Gość Parassolka
53 minuty temu, Gość Meduza najlepsza na Świeci napisał:

Psy nie mają tyle zazarków więc nie ma się czym martwić 

mają!

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Parassolka napisał:

Prawda.to jest obrzydliwe.Ja mam psy w kojcach.Psy dopiero po ślubie najpierw mąż potem zwierzaki.Córka upadła się na suczke i tak mamy dwa ..drugi jest syna.

W kojcu to swoje gówniaki trzymaj jak możesz locho