Niewiem08 0 Napisano Październik 4, 2019 Nie wiem co robić bo mam od wczoraj opuchniętą wargę sromową. W dotyku jest ona twarda jakby pod skórą była jakaś gródka. Boli, piecze, swędzi... nie wiem co jest tego powodem. Wiem, że powinnam najlepiej iść do ginekologa, ale się boję. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mar Napisano Październik 17, 2019 kup w aptece masc z witamina A z najwyzsza dawka i smaruj zewnatrz pomoze prawdopobnie to otarcie ...polecana przez ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 17, 2019 Spokojniej się roochac. Jak to boisz się iść do ginekologa? Nigdy tam nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ilna Napisano Październik 18, 2019 Zapewne to początek infekcji intymnej. Kup lepiej maść clotrimazolum i się nią smaruj, koszt ok 3 zł. Czy zauważyłaś do tego jakieś upławy? Inna wydzieline? Jeżeli tak to jest to grzybica pochwy i tutaj koniecznie wizyta u gienekologa bądź dobre globulki np gynoxin optima(ok 30zl) ale po tych globulkach przejdzie mimo ze jest ich tylko 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach