Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria

Chłopaki! Jak byście zareagowali na pocałunek i jak go rozpocząć?

Polecane posty

Gość Maria

Podoba mi się pewien mężczyzna. Ja mam 19 lat, on 25. Mamy wspólnych znajomych. Na imprezie jednej mnie obejmowal trochę, potem tanczylismy i czułam chyba w tańcu że mu stal, ponieważ tanczylismy blisko siebie. W realu gada się nam super natomiast na fb niespecjalnie, on do mnie nie pisze. Napisałam kilka razy, odpisał miło, ale potem przestał odpisywać, gdy znów napisałam coś co mi się przypomniało znów odpisał miło kilka razy i był zainteresowany tematem. Jest ogólnie wesoły ale mało gadatliwy, nie jest zbytnio otwarty i nie jest typem podrywacza, sam mówił że jest nieśmiały. Nieraz kilka razy usłyszałam od niego podteksty w moja stronę. Ale o co chodzi, chciałabym go pocalowac, na jednej imprezie siedzieliśmy razem w samochodzie i rozmawialiśmy z 2 godziny o wszystkim, więc mamy super kontakt w realu. Raz chciałam z nim jechać na jedzenie, ale napisał że dziś odpada bo ma gości do późna. Odpuściłam.  Niedługo idę na wesele mam zamiar go zaprosić i upić się trochę, mam zamiar go pocałować , tak naprawdę nie wiem czy mu się podobam czy dazy mnie tylko sympatią, raczej żadnego uczucia z jego strony nie ma. Myślę żeby go pocalowac, ale nie wiem, powiem wyjdziemy na dwór? Tam się przejdziemy i ja napita trochę powiem: mogę cos zrobić na co mam ochotę to nic złego chyba? On się pewnie zgodzi i go pocaluje, a jak odrzuci to zrzuce winę na alkohol, czy może lepiej stanac popatrzeć mu w oczy i zrobić to bez żadnych słów? Nie mam pojęcia czego się spodziewać z jego strony czy odrzucenia czy nie. Pytanie, czy Wy na jego miejscu odrzucilibyscie to? Dodam że nie jestem specjalnie brzydka taka przeciętna... jak wy byście zareagowali jak dziewczyna by tak zrobiła w waszym kierunku? I jak najlepiej to zrobić? Szczerze dziękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam